Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Mají si obědnat menší sklad a ne halu na parkování letadel pak to nebudou balit tak dlouho a vyplatí se jim to Citovat
GhostBoxer Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Po obchodní stránce je to asi opravdu objednávka naprd. Ale aspoň za trochu snahy mohli mít spokojeného zákazníka, který by třeba podal dobré reference. A příště třeba nakoupil zboží s lepším ziskem. Takhle si zbytečně zavařili. A mimochodem, zde v tolik protěžovaném Autokelly by potřebovali na prodejně (aspoň u nás) kurz slušného chování, tam taky nesedí žádní zázraci. Citovat
Kurt Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 No on to není první jejich exces - číst odspodu: www.autodilycz.cz Kdyz neco prestanu delat, tak to kurva stahnu z nabidky aby nemeli lidi moznost si to objednavat a neztraceli s tim cas! www.autodilycz.cz: skla uz od doby co dopravci uzavreli kartelovou dohodu ze nebudou skla vozit - nedelame ----- Original Message ----- From: Zuzana Malečková To: www.autodilycz.cz Sent: Tuesday, August 24, 2010 3:34 PM Subject: Re: Objednavka 510080227, AUTODILYCZ.cz A je možné ho od vás za níže uvedenou cenu nějak získat, například vyzvednout osobně? ----- Original Message ----- From: www.autodilycz.cz To: Sent: Tuesday, August 24, 2010 3:06 PM Subject: Re: Objednavka 510080227, AUTODILYCZ.cz je nam lito ale skla zadna prepravni firma v CR uz neprepravuje ----- Original Message ----- From: autodilycz.cz To: Sent: Tuesday, August 24, 2010 3:02 PM Subject: Objednavka 510080227, AUTODILYCZ.cz Dobrý den. Vaši objednávku jsme přijali a s jejím vyřizováním začneme co nejdříve. V případě nedostupnosti Vámi objednaného zboží Vás budeme neprodleně telefonicky nebo emailem informovat. Objednané zboží P zadní pevný bok - AS 3556RGSE5RQ ... 1 ks ... cena: 1387,- Kč za dopravce jste zvolili PPL (malý balík, do 10kg) (159,- Kč), celková cena k úhradě i s dopravou: 1546,- Kč Spíše to vypadá, že se tak nějak najde vždy výmluva, proč to nedělat. Otázkou je, proč tedy nezkusí prodávat třeba reality - dobře se to hledá, s přepravou není problém a navíc je na tom víc, než dvě stovky.... Citovat
PetrCoupe Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 A mimochodem, zde v tolik protěžovaném Autokelly by potřebovali na prodejně (aspoň u nás) kurz slušného chování, tam taky nesedí žádní zázraci. Párkrát jsem v kelly Olomouc \"slušný\" chování zažil .. Ale tak co... Přece mi nepokazí den jeden chlapík, co má den blbec a chová se jak otrávený hovado.. Nakoupím a myslím si něco o prdeli... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Už k dokonalosti chybí jen že je tam možnost platby předem na učet a že to zrušej až po odeslání platby. To je masakr toto. Asi by to chtělo nějakou objednavku za par tisic a pak ji nepřevzít, aby měli proč brečet že si nevydělají Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Nieco podobne som zazil ked som kupoval drziak sprchy s hlavicou. Maly obchodik, clovek by si myslel ze ak kupis jeden srobik tak predavac bude spokojny, ale... Nemali ten drziak na stave, slecinka ze ho objedna a za 4 dni je na predajni. Nechal som jej kontakt a tak som cakal. Po 14 dnoch nic tak som sa tam zastavil vecer a ona ze este nespravila objednavku. A ja ze to nemysli vazne. A ona este namna vybehla ze keby som prisiel dodobeda ze tu objednavku mohla spravit do 12tej a na druhy den by som to tu mal. No ja som myslel ze ju vytrhnem spoza toho pultu. To fakt uz neviem kde to zijeme ked clovek chce dat peniaze a obchodnik ich nechce. Mozno som presmradenu tu z IRL kde v obchode je panom zakaznik, ale az taketo veci by som teda necakal. No to uz bolo na mna dost. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 No už se mi taky stalo že mi řekli že musim počkat až toho budou objednávat více aby neměli náklady na poštovný. Tak jsem šel jinam se slovy že bude lepší když nic objednavat nebudou, aspoň ušetří na poštovném Citovat
Kurt Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 TO je trochu něco jiného. Zaprvé jsi asi neobjednával za 18 stovek a za druhé ti to řekli hned při objednávání a bylo na tobě, jestli na to přistoupíš. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 To byla reakce na Jofuv přispěvek, a byla to GK za 2500,- [upravil dne 7/12/10 22:59 Radek Hurvajz] Citovat
MilanF1 Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 wow, tak komunikace e-shopu je fakt síla. Ať jsem slušný, tak tady bych asi opravdu pěnil. Maj to v nabídce, objednám si to, tak ať to pošlou (však jim platím poštu dle ceníku). Já bych možná naletěl, kdyby mi v tom e-mailu přišlo i číslo účtu a VS, protože já platím všechno hned Pokud jde o chování na prodejnách v AK, tak zatím jsem byl jen na P9 a všechno OK. Dokonce jsem vracel zboží za 20 Kč, na pokladně se trochu zarazil, když viděl tu částku, ale ochotně mi dvacku dal a já odcházel. Jen někdy musím vyzkoušet jejich novou prodejnu v Nymburce - jsem zvědavý na ten matroš , klubovou kartičku budou určitě prohlížet ze čtyř stran Citovat
Medvěd Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Tak jestli skladník s \"baličem\" nezvednou p*del ani za 4 kila, tak je chápu taky. Pochopil jsem to tak, že po zaplacení 400,- těm dvěma by obchod byl (při čistém zisku 200,-) 200,- ve ztrátě. Chápu Vaše rozhořčení, ale kdo z vás by dvě hodiny hledal a balil díly proto, aby na tom dvě stovky prodělal? \"Ahoj zlato, jsem doma, dnes jsem dvě hodiny pracoval, ale jsem dvě stovky ve ztrátě. Co bude k večeři?\" A jak říkám, jen hodně hloupě reagovali. Šlo to vyřešit jinak než rušením objednávky. I prodělek je kšeft aneb nikdy nevíš, co zákazník s objednávkou \"na prd\" bude potřebovat příště a kolik a jakých má známých, kteří Ti třeba nechají utržit mnohonásobně víc než uslintaný dvě kila zisku. V obchodě se motám už téměř dvacet roků a vždycky jsem se snažil zákazníkovi jít maximálně na ruku - jsem přesvědčenej, že jedině to je cesta k úspěchu (byť často trnitá), zatímco přístup citovaného e-shopu je skluzavka končící krachem (zejména v době, kdy si e-shopů s čímkoli najdu na netu za půl minuty kýbl). P.S. Dolly, hoď citaci komunikace i na Heuréku, tam se dají názory na různé \"obchodníky\" hezky přehledně sledovat a tím krokem můžeš předejít tomu, že se někdo další poněkud spálí. [upravil dne 8/12/2010 00:17 Medvěd] Citovat
Chepp Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Jo tak ja bych po prvnim telefonatu si chtel promluvit s nadrizenym co i poslal ten mail, potom bych je tam radne zjebkal.... a vyridil to asi osobne protoze tohle je silny kafe. Vzhledem k tomuze preprodavam i prodavam sve sluzby... a nikdy to nemuze byti uplne vydelecne... jednou vydelam jednou prodelam hold to je obchod.... Presne jak sal medved jednou prodelam na klientovi ale ten je spokojeneh, podeji po mne bude chtiti neco na cem uz vydelam, nebo pro jeho kamarada sestru syna udelam neco jineho na cem uz vydelam... a ve finalnim hledisku sice ne ted ale casem na tom vydelam stejne a vsichni budou spokojeni.. fakt to hod nekam kde si to ostatni prectou aby vedeli jak se tento shop chova k zakaznikum... tam bych si nekoupil ani sponku do vlasu. Citovat
koblih69 Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Myslím, že v tomto případě možná budou nadřížený, obchodník, skladník a balič jedna osoba. Já bych to určitě spát nenechal, poslat info na ČOIku ( ta udělá velmi ráda kontrolní nákup ) + na živnostenský úřad není mailem žádný problém a chlapec se bude divit. Jinak pokud dobře koukám, tka stránky nesplňují povinnosti dané zákonem, chybí infromace o registraci v obchodním rejstříku.. což je v rozporu s platnými předpisy... Citovat
Vvitty Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Jestli to nebude spis tim, ze chlapec nema zadny sklad a musel by pro to nekam jet, coz se mu evidentne nechce... objednej to jinde a neres to ;-) [upravil dne 8.12.10 10:07 Vvitty] Citovat
oddie Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Bodejď, co votravujete s takovejma čudlama, koukejte objednávat drahý věci Tohle by stálo za to rozmáznout na více místech, minimálně na tu heureku atd. Citovat
kujon106 Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Pro začátek to můžeš zveřejnit tady: http://obchody.heureka.cz/autodilycz-cz/recenze/ http://www.facebook.com/pages/Cesky-Tesin-Czech-Republic/AutodilyCZcz/131950626843021 Citovat
Pata Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 ČOI na něj, tipuju, že jde o automechanika, který jako meloucha tahá díly z Polska http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJVYP&OKRES=&CASTOBCE=&OBEC=&ULICE=&CDOM=&COR=&COZ=&ICO=44754779&OBCHJM=&OBCHJMATD=0&JMENO=&PRIJMENI=&NAROZENI=&ROLE=&VYPIS=1&PODLE=subjekt&IDICO=06b3d1c3ba1babea5cd0&HISTORIE=1 Citovat
loque Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 No tak keď som si prečítal tú komunikáciu mailom tak som zostal mierne zarazený, to je presne ten prístup, ako priviesť firmu do krachu, pokiaľ očakávajú že si ludia budú objednávať samé drahé súčiastky s veľkým ziskom tak sú na omyle ja mám práve tento týždeň veľmi dobrú skúsenosť s jednou miestnou predajňou autodielov. Bol som sa spýtať na žhaviče do mojej 406tky, ponúkol mi NGK, nakoľko je to malá predajnička nemal samozrejme skladom ale do 24 hodín bez problémov, už som sa len trásol z tej ceny, ktorú na mňa vytiahne, očakával som okolo 20€/kus, aké bolo moje prekvapenie keď mi hovorí že 12,90/kus, samozrejme som zobral hneď všetky 4, pán si dal tú prácu a zobral si na mňa t.č. , na druhý deň na obed mi zvoní telefón, že tie žhaviče mám na predajni, môžem sa pre ne zastaviť Tomu sa hovorí správny prístup obchodníka, lebo som si povedal že inde už nakupovať nechcem! A keby tam predával aj chlieb a rožky tak pojdem kupovať k nemu, lebo tam vidieť snahu o spokojnosť zákazníka a to je základ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.