Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak u toho termostatu jsem to našel,je to modrá čepička a na te přepážce se musím ráno kloudně podívat,ještě jsem něco našel na chladiči,ale jde to otočit jen o čtvrtinu a nic z toho neteklo.

Odesláno

Tak já hotovo ,trubky dole u Webasta přehozeny,překvapilo mě ,jak je možné ,že jsou tak rezavé a to zvenku,auto bez stopy koroze ,ale tohle po tuknutí šroubovákem děravé.

Též odvzdušněno a jiný odvz. než na termostatu tam není,nebo jsem ho nenašel a vše je v poho.Po nalití a odvz.hladina na stejné výši jak před vypuštěním,myslel jsem ,že vyteče celý systém a byly to puze 4litry co vytekly.

Tak ted doufám,že ty trubky už tam budou navěky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jsou tam dva-ta modrá čepička a ten zezádu na chladiči ( pod tou el. krabičkou) jak jde otočit jen o čtvrt otáčky. Musí se víc zabrat kleštěma, a pak už to teče.. Hlavně opatrně. I když ted už to asi bude odvzdušněné.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

já ho taky potahal kleštěma, otočit a povytáhnout. Jinak trubky u nezávyslího jsem měnil před 14 dny, byly zhnily na sračku, koupil jsem v Baumaxu měděnou a naohybal podle starých, vyšlo to na 290.-

Odesláno

Tak koukám, že ty trubky u nezávislého topení mají shnilé asi všichni. Já jsem pod to vlezl v sobotu a když jsem viděl v jakém to je stavu, tak jsem si říkal, že to snad ani není možné, celé auto celkem v pohodě a tady taková paseka. Asi konstrukční vada, ono to hnije v místě, kde jsou ty trubky spojený a sbodovaný k tomu pásku. Tak na to asi taky vlítnu, než nekdě vyteču :( Goliasi dobrá rada s těma měděnejma trubkama, kouknu co stojí originální a pak se rozhodnu.

• O 8 let později...
Odesláno

Hledám jak pořádně odvzdušnit chlazení a našel jsem že měníte webasto trubky za měděné.

Tak jako já.. Přidal jsem radeji do okruhu kapalinu proti elektrolíze. 

Nedělala Vám ta měď s hliníkem po čase neplechu? Hlava nebo chladič zacpanej?

Téma staré 8 let, tak jestli ještě někdo bus neměnil za novější teda... 

Foto co jsem dal... možná někomu pomůže

ochrana.JPG

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...