Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ostatně, iHned zatím vyšel článek, že \"Super Net\" by měl tyhle problémy odstranit. :aut

Sedm strážců kyberprostoru drží klíče k světovému internetu

Odesláno

peugeot09: at zije bulvar.. ty informace na netu byly uz predtim, neobjevily se ted. A Facebooku nic neuniklo, to co tam je je z verejne dostupnych casti, alespon dle autora. Kdyz jsou lidi blbi a cpou tam kde co, tak at se nedivi.

Proste, co se urovne clanku tyka, klasicke novinky.cz....

Oddie: hlavne jestli tam nejsou ovce ! :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

peugeot09: at zije bulvar.. ty informace na netu byly uz predtim, neobjevily se ted.

Nekaž to! :bojim

Odesláno

Já tam chodím hrát hry... :) Ale stejně jméno a adresa je stejně každýmu k prdu to sou tak nepodstatný údaje,že bych se toho beztak nebál.... A ty dvě věty co tak za 14dní napíšu asi taky nikoho nevytrhnou.... Někde sem četl článek že 3/4 mladých žen do 27let nejdřív po probuzení pustí facebook a pak až jdou do koupelny a na záchod :D A z toho se prý ještě asi jedna pětina v noci probouzí aby mohla odepsat na vzkazy.... To sem trochu nepobral,ale budiž,když to tak chtějí tak proč ne :)

Odesláno

Já teda nevím, nejsem tam... ale má-li FB správně vyhledávat další lidi, je nutno odpovídající údaje pravdivě uvést, ne? Má-li to dělat komplexně, je třeba je uvádět v co největším rozsahu, ne? A vzhledem k tomu, že je to na \"nějaké\" veřejné síti, je jasné, že to může být potenciálním problémem. Myslím totiž, že je rozdíl, přijet domu nejluxusnějším fárem a vykřičet to do celýho světa i s adresou a dobou, kdy auto nebude dostatěčně chráněno. A to je jen příklad. Ona jedna informace nikomu k ničemu moc není. Ale komplex, sestava informací už umí vypovědět o osobě docela dost zajímavé věci.

Proto těmto sociálním sítím říkám NEEEEE!

Odesláno

Já jsem tomu taky nikdy nepřišel nějak extra na chut.... nějaký čas sem správcoval fora,pak i na lide.cz a pak jsem se na to na dlouhé roky vykašlal a zlákalo mne až tohle forum.... :) Myslím že je to každého věc že si neuvědomí že tím čím se vychloubá na FB může být použito proni němu.... :) Osobně je mi to i putna,já tam nemám ani fotku,nic,ale je tam mraky lidí co tam mají stovky fotek a podrobný přehled toho co dělají,občas je to zábava číst,když se člověk vyloženě nudí a nemá do čeho rejpnout... .)

Za mně proč ne,at si to každý zkusí,většinu lidí to brzo omrzí,ale spousta u toho bude trávit stovky hodin.... to samé jako na jiných chatech,forech,lide.....

Odesláno

No ne, já to píšu proto, že FB má nějaké funkce (vyhledávací). Aby byly využity (primární oficiální účel FB) musí toho být co nejvíce správně vyplněno. To není o tom se něčím chlubit, či nechlubit... Mě tam ani nikdo nenajde, protože tam o mě není vůbec nic. Ani já tam nikoho nehledám, protože by to vzhledem k tomu, že tam o mě nic není, nic nenajde. Takže je to celé pro mě k ničemu a ani tam nechodím, proč taky. Na lidi, se kterými se bavit chci mám jiné kontakty a nemusím nikde nic zveřejňovat. Člověk by si měl uchovávat své jisté soukromí.

Odesláno

Tak víš co spoutu lidí soukromí nezajímá.... Je hodně lidí co se chtějí chlubit a být středem pozornosti.... Spousta lidí tohle vyhledává:) A kdyby tomu tak nebylo nebyl by FB tak úspěsný... Taky nevím co na tom ty lidi mají,ale asi je to baví,tak bych jim to nebral... :) Ano je to založeno na zveřejnění údajů a je to na tom celé založeno,ale tyhle údaje dává člověk dobrovolně protože se tady chce s těmi lidmy bavit....

Odesláno

Pak se ale přece nemsměj divit, co všechno se o nich veřejně ví... Nebo jim to nedochází? Že když někam něco napíšou, tak že to tam prostě je? Nebo nedomejšlejí důsledky svých činů (což je dnes velmi moderní)? Nebo... co já vim... fakt jsou tak deme...? Nevím, asi jsem z jiný planety, nebo z jiný doby...

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nechcete si mě někdo přidat do přátel? :P

Špatně!

Ta otázka měla znít:\" Nechcete si mě odebrat z přátel?\"

\"smajlík srkající kávu a čtoucí novinky\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...