ozzy56 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 až budete zas hanit oktávky a škodovky vůbec,vzpomeňte si na tento odkaz a ti starší můžou srovnat 105-120ky s dnešní produkcí...,apropo\'--nejsem škodovkář,ale někdy mě ty kecy prudí http://www.novinky.cz/ekonomika/206616-kdysi-vysmivane-skodovky-zvolili-britove-nejlepsimi-auty.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanF1 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 tak ono je známo, že britové rádi kupují škodovky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajdamek Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Taky byli britové zvoleni nejhůř oblíkaným národem, tak je jasný, že nemaj vkus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Osobne si myslim, ze skodovka JE pomerne kvalitni auto, nemel bych urcite problem jezdit s oktavkou II. nebo SuperBem kombi (ten by se mi i opravdu libil). Fabie je pro rodinu mala, vzhledem k jeji cene a servisni siti ale chapu, proc vetsina referentskych aut je prave Fabka nebo Roomster. Ze z noveho SuperBu nema VW radost je informace, kterou mam od kamose pracujiciho primo v Kvasinach - i Nemci totiz pri koupi auta pocitaji a pokud je SuperB o x% levnejsi nez srovnatelny Pasik, jde proste prodej VW dolu (o Audi nemluve). P.S. Pro zastance frantiku - piskot mi zatim v novych autech nema co nabidnout (mozna 5008 ?), citron je totez v jinem kabate, rencek mozna laguna nebo espace. Auto nekupuju proto, jak vypada, ale tak nejak kvuli celkovemu pomeru cena-vykon, kde Skodovka a potazmo i cely koncern VW zase nevyzniva az tak zle. 406ka je jediny pezot, ktereho jsem koupil, pac jsem ho opravdu chtel (309 i 405 byly vzdy nahradnim resenim) - jaka bude fakticka situace az budu za par let auto menit zatim nedokazu predpovedet. [upravil dne 22/7/2010 Medvěd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 no ale jak je vidět,tak tam ,,milujou,, japončíky....jak se to ty k....y šikmooký dověděli o tom ostrově Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Ice Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Původně zaslal: Medvěd - i Nemci totiz pri koupi auta pocitaji .......a to hodně,vždyť to je známé. Je tam hodně lidí co si může koupit jejich auto za x peněz a co si raději koupí?...japonce či frantíka a nebo i dokonce ty naše auta...jo je jich tam ještě hodně meďů či audin a bmw,ale není to tak jak před 15lety. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 jo, je to známá věc, nebo aspoň tady v čechách se o tom často píše, že je dost kupujou.. a právě vědom si týhle skutečnosti jsem se při svý nedávný cestě po anglii dost koukal na silnicích po kodovkách a překvapilo mě, že teda nic moc.. jako pár oktávek jo, sem tam i 120, ale spíš jenom samí asijský auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Taky jsem to před chvilkou četl na novinkách.cz a přemýšlel jsem kdo to sem plácne jako téma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Průzkum o velkosti 0,10% obyvatelstva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Ach ty Novinky.cz:blablabla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 No zase na druhou stranu se občas s nima člověk pobaví.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Původně zaslal: godzila.01 Taky jsem to před chvilkou četl na novinkách.cz a přemýšlel jsem kdo to sem plácne jako téma :-)) v tomhle je ozzy šampion, bych řekl :-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Jo to nejspíš bude.... Už jsem tu od něj pár takových temat viděl,ale zase se člověk zbytečně nenudí a má co probírat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urdemala Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 no dyť, co taky jinýho v sekci pokec dělat, než probírat kraviny.. člověk je aspoň rád, že si může při práci trochu relaxovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Jo moje řeč... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JardaMoj Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Původně zaslal: Ajdamek Taky byli britové zvoleni nejhůř oblíkaným národem, tak je jasný, že nemaj vkus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koblih69 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Měl jsem škodu 1000MB, 100, 120, Favorit, Forman, Felicii, Fabii, Oktávku. Od Fabie jsou to poměrně solidní auta, ale hrubě přehodnocený. Jako ojetý auto bych se pro škodovku už nerozhodnul, no vlastně už asi ani pro nový... vlastně jo, novej Superb v Kombíku ( ne v sedanu ! ) mě celkem chytil za srdce. Takže nikdy neříkej nikdy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Nicméně, kdyby se Škodovka nestala součástí VW, tak si troufám tvrdit, že by se škodovkám smáli britové i dnes :-) (jestli by vůbec nějaká Škoda Auto ještě vůbec existovala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
godzila.01 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 existovala dneska by se tam dělali pěkný domácí spotřebiče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: godzila.01 Taky jsem to před chvilkou četl na novinkách.cz a přemýšlel jsem kdo to sem plácne jako téma :-)) v tomhle je ozzy šampion, bych řekl :-)) dal jsem tu za tři roky 8 (slovy osm) odkazů na Novinky cz.--že bych byl v tomhle šampion??? ti šibe,néé?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts