Fusion Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: Šalda Fusion, tak to bych si zasukoval ruce:aut Zdá se, ale jakmile si zvykneš tak je ti jedno v jaké poloze je volant protože máš cit pro směr předních kol. Tady drží volant často spíš ve spodní polovině http://www.youtube.com/watch?v=oClbHvIikpI F1 Monaco http://www.youtube.com/watch?v=FtoUZxspGEA Nemám rád když se to takto zobecňuje jako v pův. odkazu. Zezačátku ano, ale postupně ať si každej vytvoří svůj vlastní styl, při kterým se cítí bezpečně a dokáže dobře auto ovládat. Citovat
kujon106 Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Střídám jednu a obě ruce (vyhovuje mi obé). A když obě, tak tim správnym stylem Citovat
farky Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 \" Palce mají být uvnitř věnce volantu s jedinou výjimkou – pokud jedete v off-roadu v těžším terénu, tam palce položené na věnci volantu zaručí při překonávání terénních záludností větší cit. \" autor clanku je asi odbornik:blicismajlik Citovat
Fakir Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Já s rukama v poloze 3 - 9 jezdím už hodně dlouho, jak na závodech, tak i normálně (pokud teda zrovna držím volant oběma rukama ). Ze začátku jsem se snažil držet autoškolní pozici 2 - 10, ale není mi to pohodlný a bolí mě z toho ruce, takže se časem zcela přirozeně posunuly níž. Je to taky pohodlnější při jízdě smykem, nebo při rychlém manévrování. Citovat
pastorek Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: farky \" Palce mají být uvnitř věnce volantu s jedinou výjimkou – pokud jedete v off-roadu v těžším terénu, tam palce položené na věnci volantu zaručí při překonávání terénních záludností větší cit. \" autor clanku je asi odbornik:blicismajlik Keď budeš jednou rukou šoférovať z lesa do nemocnice aby ti napravili vykĺbený palec tak zistíš prečo. Citovat
Fx Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Volant držím tam, kde je pro to výrobcem připravený. Citovat
farky Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 pastorek: jj presne koli tomu, ale novinar si tam napise hocico Citovat
Nick406 Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 (upraveno) Město mě naučilo řídit levou a pravou na řadící páce nebo někde poblíž ovšem záleží na situaci na silnici a hlavně si myslím že každý by měl řídit tak jak mu to vyhovuje protože tím pádem má pak nejlepší cit v řízení a může nějakou krizovou situaci zmáknout lépe jako někdo kdo se třeba za každou cenu snaží jezdit tak jak se někde píše ale není to pro něj úplně ono Upraveno 4. červenec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 kdes to vyštrachal? 5 let starý link Citovat
morepower Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Keď budeš jednou rukou šoférovať z lesa do nemocnice aby ti napravili vykĺbený palec tak zistíš prečo. na tohle byla dobrá vejtřaska, modří jistě vědí (přeražený palec nebyl u začátečníka výjimkou ) jinak já držim volant v pozici čtvrt na deset, zkoušel sem třičtvrtě na tři, ale nebylo to ono, protože nemůžu mít loket na okýnku Citovat
rocada Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 blbej zlozvyk,ale jezdim pořád v poledne s rukou na klacku. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 rocada - tim ze klacek drzis v ruce odchazej lanovody / tahla na radiccepak to mas vykvedlany jak stara ........ Citovat
Nick406 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 kdes to vyštrachal? 5 let starý link Díval jsme se co tu všechno je... Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Přiznám se, že vůbec netuším jak volant držím - a vůbec mě to netrápí. Zatím jsem TÉMĚŘ vždy dojel tam, kam jsem potřeboval a tak ho asi držím dobře. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 V dobách kdy jsem jezdil s náklaďáky tak jsem měl na každém volantu kouli většinově kvůli couvání měl jsem ji i v nakladači a jeden čas i v osobáku ve Š120 a ve feldě dokud jsem s ní jezdil sám jak jsme se o ni začali střídat s tehdejší přítulkou tak jsem ji sundal. Na náklaďácích byla někde mezi 8-11 hodinou. V osobácích byla nad příčkou volantu. A jezdilo se s tím bezvadně. Dnes už to nepoužívám neb v práci vozy dost střídám a na 807 bych neotočil volantem pře pupek. Jinak většinou držím volant za mezi 8-10 nebo na levé straně za příčku. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Přiznám se, že vůbec netuším jak volant držím - a vůbec mě to netrápí. Zatím jsem TÉMĚŘ vždy dojel tam, kam jsem potřeboval a tak ho asi držím dobře. u osobáku jo, ale u náklaďáku bez serva a v terénu bys změnil rychle názor , ovšem po nějakém roce si ty pracky zvyknou i na ten větší volant--jde jen o to, nedržet ho křečovitě jako lopatu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.