Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

200 státních zaměstnanců co budou brát výplatu za nic

Recommended Posts

Odesláno

To máš bohužel pravdu.

Takto to bude vyhozených 30 milionů, kdežto laborace okolo letní olympiády v praze během pár týdnů stála 70 mil.

Nemluvě o jiných nesmyslech.

Odesláno

Na co si pořád stěžujete? Máme vládu s největší oblibou veřejnosti za posledních 20 let, ta papalášská grupa co vymýšlí blbosti a schvaluje zmetky už se nesejde a vám je to pořád málo! :)

Odesláno

1) jedná se zatím jen o návrh

2) myslím si, že pokud PS ve stavu v jakém je nebude nic dělat, nebude současně ani škodit a v kontextu s předpokládaným dalším rozhazováním miliard mi těch pár mega přijde jako rozumnější investice - samozřejmě kdyby poslanci zůsali doma grátis, líbilo by se mi to ještě víc, ale realita je jiná.

Odesláno

Jak já řikám: Někomu jednou hrábne a vlítne tam se samopalem, nebo granátem. To pak bude tanec :bojim:D

Je to sice hnusný...ale už aby to bylo. Třeba by sej jim pak trochu rozsvítilo :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Jak já řikám: Někomu jednou hrábne a vlítne tam se samopalem, nebo granátem. To pak bude tanec :bojim:D

Je to sice hnusný...ale už aby to bylo. Třeba by sej jim pak trochu rozsvítilo :D

jako by jsi mi z duše mluvil !!!!! ty kurvy patří postřílet a byl by klid !!!

Odesláno

\"Ale doufám ,že to s náma myslí upřímně:P a budou i po volbách:blicismajlik\"

To jo,to si piš,upřímně to mysleji akorát tak každej sám pro sebe:bacha

[upravil dne 13.2.2010 vendi.stejskal]

Odesláno

Jsem zvědavej, jak se místní \"blbláci\" pochlapí o posledním květnovém víkendu - ono kecat zpoza buku, vyhrožovat defenestrací apod. a při tom nemít v rukávu žádné řešení - to je tak snadné ...

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Na co si pořád stěžujete? Máme vládu s největší oblibou veřejnosti za posledních 20 let, ta papalášská grupa co vymýšlí blbosti a schvaluje zmetky už se nesejde a vám je to pořád málo! :)

A kde doprdele pořád chodí na ty zaručené statistiky oblíbenosti či neoblíbenosti?Podle mě je to vžy na zakázku a jsou to do nebe volající koko..,co si o sobě namýšlí zcela zkreslené fantasmagorie a divím se obyčejným lidem co jim na to vždy před volbama skočí.Neznám v podstatě nikoho kdo by byl s jedinou věcí v této gubernii spokojený.Jenže má to háček,jsou jedni z nás,s tohoto národa = svině až na půdu.Takže líp asi nebude nikdy.:bojim :bojim :bojim

Celý národ ví,že hajzlové tuto zemi rozkradly ve velkém stylu,zadlužily jako prase a teď to chtějí hodit na obyčejné lidi a brát jim od huby i to hovno co jim ještě nechaly aby tu nechcíply hlady a čemu říkají (podpora v zaměstnanosti) výplata. :D

[upravil dne 13.2.2010 bara]

Odesláno
Původně zaslal: pkr

njn,zlatá česká povaha.Teď jsem u koryta, tak si co nejvíc nahrabu pro sebe a po mě potopa.

takže jako Čech je chápeš, néé ??:)

Odesláno

Motto: Kdo je slušný, byl slušný vždycky. Nikdo se nestal přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky. Kdo mění víru, neměl žádnou. Člověka nepředěláš, jenom se ti vybarví… Karel Čapek.

Optimista prohlašuje, že žijeme v nejlepším možném světě. Pesimista se obává, že je to pravda.

[upravil dne 13.2.2010 bara]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...