Laďa Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Tak si dnes naši páni poslanci odsouhlasili, že do voleb nebudou zasedat. Takže 3 a půl měsíce budou pobírat min. 50 000,-Kč za nic? Citovat
foxo Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 bohuzel, len policici maju pravo sami sebe schvalovat plat, volno, imunitu. Jednomu by se z teho chcelo blit Citovat
Fusion Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 To máš bohužel pravdu. Takto to bude vyhozených 30 milionů, kdežto laborace okolo letní olympiády v praze během pár týdnů stála 70 mil. Nemluvě o jiných nesmyslech. Citovat
Kurt Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Na co si pořád stěžujete? Máme vládu s největší oblibou veřejnosti za posledních 20 let, ta papalášská grupa co vymýšlí blbosti a schvaluje zmetky už se nesejde a vám je to pořád málo! Citovat
Péťa Odesláno 12. únor 2010 Odesláno 12. únor 2010 Oni nebudou doma za 60%, jako ostatní lidi v tomhle státě? :ticho Citovat
Medvěd Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 1) jedná se zatím jen o návrh 2) myslím si, že pokud PS ve stavu v jakém je nebude nic dělat, nebude současně ani škodit a v kontextu s předpokládaným dalším rozhazováním miliard mi těch pár mega přijde jako rozumnější investice - samozřejmě kdyby poslanci zůsali doma grátis, líbilo by se mi to ještě víc, ale realita je jiná. Citovat
dolly1010 Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Jak já řikám: Někomu jednou hrábne a vlítne tam se samopalem, nebo granátem. To pak bude tanec Je to sice hnusný...ale už aby to bylo. Třeba by sej jim pak trochu rozsvítilo Citovat
Burisek Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Původně zaslal: dolly1010 Jak já řikám: Někomu jednou hrábne a vlítne tam se samopalem, nebo granátem. To pak bude tanec Je to sice hnusný...ale už aby to bylo. Třeba by sej jim pak trochu rozsvítilo jako by jsi mi z duše mluvil !!!!! ty kurvy patří postřílet a byl by klid !!! Citovat
Medvěd Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Nezměnilo by se vůbec nic - přišli by jiní, kteří by si chtěli taky nahrabat a slibovat nesplnitelné. Citovat
pkr Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 njn,zlatá česká povaha.Teď jsem u koryta, tak si co nejvíc nahrabu pro sebe a po mě potopa. Citovat
Holland Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Ale doufám ,že to s náma myslí upřímně a budou i po volbách:blicismajlik Citovat
vendelinek Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 \"Ale doufám ,že to s náma myslí upřímně a budou i po volbách:blicismajlik\" To jo,to si piš,upřímně to mysleji akorát tak každej sám pro sebe:bacha [upravil dne 13.2.2010 vendi.stejskal] Citovat
Medvěd Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Jsem zvědavej, jak se místní \"blbláci\" pochlapí o posledním květnovém víkendu - ono kecat zpoza buku, vyhrožovat defenestrací apod. a při tom nemít v rukávu žádné řešení - to je tak snadné ... Citovat
bara Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Původně zaslal: Kurt Na co si pořád stěžujete? Máme vládu s největší oblibou veřejnosti za posledních 20 let, ta papalášská grupa co vymýšlí blbosti a schvaluje zmetky už se nesejde a vám je to pořád málo! A kde doprdele pořád chodí na ty zaručené statistiky oblíbenosti či neoblíbenosti?Podle mě je to vžy na zakázku a jsou to do nebe volající koko..,co si o sobě namýšlí zcela zkreslené fantasmagorie a divím se obyčejným lidem co jim na to vždy před volbama skočí.Neznám v podstatě nikoho kdo by byl s jedinou věcí v této gubernii spokojený.Jenže má to háček,jsou jedni z nás,s tohoto národa = svině až na půdu.Takže líp asi nebude nikdy. :bojim Celý národ ví,že hajzlové tuto zemi rozkradly ve velkém stylu,zadlužily jako prase a teď to chtějí hodit na obyčejné lidi a brát jim od huby i to hovno co jim ještě nechaly aby tu nechcíply hlady a čemu říkají (podpora v zaměstnanosti) výplata. [upravil dne 13.2.2010 bara] Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Původně zaslal: pkr njn,zlatá česká povaha.Teď jsem u koryta, tak si co nejvíc nahrabu pro sebe a po mě potopa. takže jako Čech je chápeš, néé ?? Citovat
bara Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Motto: Kdo je slušný, byl slušný vždycky. Nikdo se nestal přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky. Kdo mění víru, neměl žádnou. Člověka nepředěláš, jenom se ti vybarví… Karel Čapek. Optimista prohlašuje, že žijeme v nejlepším možném světě. Pesimista se obává, že je to pravda. [upravil dne 13.2.2010 bara] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.