Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Také u nás dnes vhodil pošťák obálku s kartičkou a nálepkou. Děkuji.

Jen jsem myslel, že dorazí i s objednaným vykrajovátkem z eshopu, ale to jde asi jinudy.. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už nám taky dorazily kartičky, děkujeme :papa

Ale Michale, kde jsi vyštrachal VIN 5008 a moji "novou" adresu u tchýně?? :bacha:D Tam jsem nikdy nebydlela a ani nikdy bydlet nebudu !!! :D:D:D 

Odesláno

Promiň se mi ty adresy trochu pomotaly :myslim Jsem se tak soustředil, abyste měli každý na kartičce jiný auto, až jsem tam nabouchal všude tu Radimovu :D 
VIN 5008 jsem jen tipoval. Trefil jsem se?

Odesláno

Nedalo mě to, oblíkla jsem se a vyrazila ven do zimy, omrknout to VINko :D  Radši se ani nebudu ptát jak, ale tipoval jsi správně ;) 

Odesláno

A proč chodíš ven? VINko je přece i v TP :D Zjistil jsem to jednoduše. Radim hledal na fóru servisní historii různých aut a jelikož jsem to sledoval, tak vím, které se nakonec koupilo ;) 

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,a zároveň mám dotaz.

Dne 19,2 2018 jsem odeslal platbu za řádné členství na rok 2018 (Objednávka #3150 ),dne 26.2  mi přišlo na mail potvrzení přijetí platby.Kartička mi dodnes ještě nedorazila :(,jak často se odesílají kartičky,ať nedělám zbytečně vlny,dík za odpověď.

Odesláno (upraveno)

Tady v tom vlakně maš uvedeno že demi Posláno 27.2.2017   To je naposledy vloni.

Letos odesilal naposledy 27.2, tak asi ještě na tebe nedošla řada

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Moc dík za odpověď.Měl jsem jen strach,že byla ukradena,vykrádají mi  občas schránku,vedle  do statku nastěhovali nepřizpůsobivé a nevydrží ani přivařené,natož  "jen" zamčené :bacha.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...