Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

U nás už skoro dva týdny...

A jestli mi na ty dárky někdo sáhne, tak ho kousnu!!

20211214_142954.jpg

Odesláno

@PaKr dají, leckdy dokonce i LED, jen je potřeba sdělit při nákupu počet žárovek na řetězu, neboli vědět jejich napětí 👍

Odesláno

taky sem s mamkou domluveny ze az budu mit cestu na moravu ze tam prohrabu stare vanocni ozdoby a nejaky ten stary svetelny retez

co si pamatuju jsou tam sisky, muchomurky , lampicky, aladinovy lampy (takovy divnotvar zarovky) a klasicky svetelny retez z tech blikajicich zarovicek :P

a pristi rok hodim retro :P

Odesláno

ja dnes vezl zakaznikovi v taxiku stromecek od obchodaku - jako dostat 2 metrovy koste do auta nebyl problem - problem bude zitra az to auto budu vysavat :P

jinac kde se daji sehnat tak ridke stromky ?? to je volne rostle z vlastni produkce ? (nechci zadny stromek hanit jsou hezke - ale asi bude rozdil smrcek/jedlicka/ kdo vi co :D)
manzelka uz 2 roky objednava pres internet s milionem fotek a vybere ten nejhezci - letos brala i pro teticku a za par korun doruceni v urceny den na adresu

Odesláno

Letos jsem si nezajistil dodavku, tak jsem to holt hodil mezi hagusy a jel..... jeste ze jsem mel v kufru pavouka od @Klemoň

co to placam, nam ho letos jeste nastesti prinesl a nazdobil Jezisek

20211224_092733.jpg

• O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...