Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: elton

U nás na malém městě se jezdí dobře:D

ty kanáldekly směrem na albrechtice dával asi trotl:)--připadá to tam jak soustava retardérů:D:D

Odesláno

my o tom vyprávějte. Jízda po Praze hrůza děs. Skoro každý den jsem v centru a projet bez zpoždění prostě nejde. Vánoční svátky mám rád,ale v tomhle ohledu už aby bylo po nich.

Odesláno
Původně zaslal: subin

O tom mi chvíli vyprávěj:( každej den jezdím přes Veletržní na Letnou a pak na Korunovační,poslední dobou je to fakt masakr:(((

Proč nejezdíš z Veletržní Kamenickou a kolem Stromovky k Ruské ambasádě? Už od 1. listopadu je to tudy zase průjezdné.

Jinak můžu potvrdit, že křižovatka na Letenském náměstí je opravdu zážitek - důvěrně jí přezdívám Káhira, tam taky každý na semafory hází bobek.

[upravil dne 17/12/2009 Medvěd]

Odesláno

nestacils nalejt nemrznouci smes, co? :) me to nastesti vdrzelo od minule zimy :D

Původně zaslal: AnotherOne

To si ešte nešiel 400km v noci so zamrznutou vodou v ostrekovači s oknom zasratým od soli snehu ľadu blata. Toto bola hrozná jazda. :blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Proč nejezdíš z Veletržní Kamenickou a kolem Stromovky k Ruské ambasádě? Už od 1. listopadu je to tudy zase průjezdné.

To sice ano,ale ulice kterou se musí projet je osazena Značkou Průjezd zakázán :( a zrovna před vánoci se mi nechce sponzorovat vánoce měšťákům :D

Odesláno
Původně zaslal: švejk

nestacils nalejt nemrznouci smes, co? :) me to nastesti vdrzelo od minule zimy :D

Původně zaslal: AnotherOne

To si ešte nešiel 400km v noci so zamrznutou vodou v ostrekovači s oknom zasratým od soli snehu ľadu blata. Toto bola hrozná jazda. :blicismajlik

Ja nie, je to firemná oktávka a má to na starosti niekto iný. Po dlhšom čase som ho chytil do ruky a to práve v takom nečase.

Odesláno

nehorší byla cesta po silvestru z kysuc do karviné v 20 ti stupnovem mrazu ve 405 s nefunkčnim topenim. spolujezdec mi strikal rozmrazovac na okno ale zevnitr

Odesláno

ve středu sem jel asi 15kilometrů ze školy domů...bohužel přes Ostravu-centrum..jel sem to přes hodinu..normálně necelých 20 minut

Odesláno

trasa zilina cadca cca 36 km co sa dala prejst v pohode za 25 minut po spustení retardéra v Kysuckom novom meste trvá 40-90 minut, nepotrebuje niekto 8 betónových zvodidiel? zopar hlinikových znaciek k tomu bude grátis :grr :grr :grr

Odesláno

Dnes 6:45 Brandýs - Praha 3 úplná pohodička. A kdyby ty silnice nebyly v Praze nasolený, tak by to bylo ještě lepší ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...