ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 baví Vás teď jezdit po městě?? je to hrůza ty kolony,auta jedou krokem--asi koupím šalinkartu... Citovat
subin Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 O tom mi chvíli vyprávěj:( každej den jezdím přes Veletržní na Letnou a pak na Korunovační,poslední dobou je to fakt masakr:((( Citovat
AnotherOne Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 To si ešte nešiel 400km v noci so zamrznutou vodou v ostrekovači s oknom zasratým od soli snehu ľadu blata. Toto bola hrozná jazda. Citovat
elton Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 U nás na malém městě se jezdí dobře:D Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2009 Autor Odesláno 17. prosinec 2009 Původně zaslal: elton U nás na malém městě se jezdí dobře:D ty kanáldekly směrem na albrechtice dával asi trotl:)--připadá to tam jak soustava retardérů:D Citovat
elton Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Minulej týden je spravily, tak jsem zvědavej, jak dlouho to vydrží Citovat
adraj Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 my o tom vyprávějte. Jízda po Praze hrůza děs. Skoro každý den jsem v centru a projet bez zpoždění prostě nejde. Vánoční svátky mám rád,ale v tomhle ohledu už aby bylo po nich. Citovat
Medvěd Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Původně zaslal: subin O tom mi chvíli vyprávěj:( každej den jezdím přes Veletržní na Letnou a pak na Korunovační,poslední dobou je to fakt masakr:((( Proč nejezdíš z Veletržní Kamenickou a kolem Stromovky k Ruské ambasádě? Už od 1. listopadu je to tudy zase průjezdné. Jinak můžu potvrdit, že křižovatka na Letenském náměstí je opravdu zážitek - důvěrně jí přezdívám Káhira, tam taky každý na semafory hází bobek. [upravil dne 17/12/2009 Medvěd] Citovat
švejk Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 nestacils nalejt nemrznouci smes, co? me to nastesti vdrzelo od minule zimy Původně zaslal: AnotherOne To si ešte nešiel 400km v noci so zamrznutou vodou v ostrekovači s oknom zasratým od soli snehu ľadu blata. Toto bola hrozná jazda. Citovat
marko306 Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 ja mám nervy v kýbli z Nitry, čo je oproti Prahe dedina kde by som asi stratil nervy duplovane:D Citovat
subin Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Původně zaslal: Medvěd Proč nejezdíš z Veletržní Kamenickou a kolem Stromovky k Ruské ambasádě? Už od 1. listopadu je to tudy zase průjezdné. To sice ano,ale ulice kterou se musí projet je osazena Značkou Průjezd zakázán a zrovna před vánoci se mi nechce sponzorovat vánoce měšťákům Citovat
AnotherOne Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Původně zaslal: švejk nestacils nalejt nemrznouci smes, co? me to nastesti vdrzelo od minule zimy Původně zaslal: AnotherOne To si ešte nešiel 400km v noci so zamrznutou vodou v ostrekovači s oknom zasratým od soli snehu ľadu blata. Toto bola hrozná jazda. Ja nie, je to firemná oktávka a má to na starosti niekto iný. Po dlhšom čase som ho chytil do ruky a to práve v takom nečase. Citovat
tomikku Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 nehorší byla cesta po silvestru z kysuc do karviné v 20 ti stupnovem mrazu ve 405 s nefunkčnim topenim. spolujezdec mi strikal rozmrazovac na okno ale zevnitr Citovat
KingSpade Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 ve středu sem jel asi 15kilometrů ze školy domů...bohužel přes Ostravu-centrum..jel sem to přes hodinu..normálně necelých 20 minut Citovat
oddie Odesláno 17. prosinec 2009 Odesláno 17. prosinec 2009 Jezdí se mi dobře, díky za optání, v metru moc zácpy nejsou, ani sníh tam nějak nenapadal Citovat
ujomarian Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 trasa zilina cadca cca 36 km co sa dala prejst v pohode za 25 minut po spustení retardéra v Kysuckom novom meste trvá 40-90 minut, nepotrebuje niekto 8 betónových zvodidiel? zopar hlinikových znaciek k tomu bude grátis :grr Citovat
barenst Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Streda byla v centru Ostravy hrozna , to vis staci jedna nehoda a je to hned ucpane . Citovat
MJSytic Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Dnes 6:45 Brandýs - Praha 3 úplná pohodička. A kdyby ty silnice nebyly v Praze nasolený, tak by to bylo ještě lepší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.