Přejít na obsah

subin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 121
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha 6
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

subin's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

4

Popularita

  1. subin

    Otázka pro lakýrníky

    Hlavně krom vybavení je to i zkušenostech,divil bys ses jak vypadá lakování po vytažení z boxu od profíka,ani box ti nezaručí bezprašnost. Pistole kup rovnou dvě, jednu na kit,plnič s větší tryskou stačí za pár stovek a na barvu, lak kvalitnější a dražší (bude mít menší trysku cca 3500-5000, zcela určitě s možností regulace množství barvy , vzduchu a tvaru kužele stříkané barvy . Pak rovnou zainvestuj do leštičky, stačí okolo 2000-3000, s plynulou regulací otáček, vyplatí se zakoupit kvalitní leštící pasty,pak pár kvalitních brusných papírů cca 2000 pod vodu základ, a jemnější na dobrušování před leštěním pokud budeš chtít vyfotím ti co používám já.
  2. subin

    prase tuning by straki

    Nabízí se zásadní otázka_ kolik do toho chceš investovat? znám i motory o objemu 1.8 s výkonem 500 koní ale cenovka za motor a elektroniku vydá jak koupě nového vozu střední třídy. a životnot se počítá na motohodiny, použitelnost v běžném provozu 0 o spotřebě se radši ani zmiňovat nebudu. Já znám 1,6tku s cca 800 koňmi - letošní motory F1. Historie F1 zná i 1,6tky s výkonem přes 1300 koní (motor v podstatě jen na kvalifikaci, plnící tlak turba nebyl omezen. Později byl plnící tlak zastropován na 4 bary, čímž výkony motorů nebyly tak vysoké). ano pokud se budu bavit o tom co znám z TV a ne o tom co jsem měl možnost řídit, nebo skládat dohromady, tak zcela jistě jsou i silnější motory.
  3. subin

    prase tuning by straki

    Nabízí se zásadní otázka_ kolik do toho chceš investovat? znám i motory o objemu 1.8 s výkonem 500 koní ale cenovka za motor a elektroniku vydá jak koupě nového vozu střední třídy. a životnot se počítá na motohodiny, použitelnost v běžném provozu 0 o spotřebě se radši ani zmiňovat nebudu.
  4. subin

    prase tuning by straki

    Nestačím se divit O autech něco málo vím,ale !! vaše chování mi občas přijde jako by jste potřebovali doktora. TOHO přes hlavu!! Pokud Straki udělal chybu OK stát se může a osobně si myslím, že by i komunikoval,ale vaše výlevy zde a hlavě důkazy které jste zde zatím doložily neobstojí nikde. Pokud si myslíš a jsi přesvědčen o tom, že se stala chyba není nic snažšího,\" než zadat zpracovat posudek někomu, kdo tomu opravdu rozumí a jehož písemný posudek má nějakou váhu a dle výsledku posudku postupovat. Takovéto očerňování, bez podložených důkazů, na internetovém fóru je jen ,dle mne snaha očerňovat konkurenci\"a snaha vydělat si někde, kde třeba kvete pšenka někomu jinému! (a to můžeš být ve skutečnosti opravdový odborník, bez nadsázky) Osobně Strakiho neznám, ani jeho služby nepotřebuji. Pokud by jsi napadl podobným způsobem mne , okamžitě bych tě žaloval o poškození dobrého jména, ušlý zisk atd.( at to dělám v obchodu s os. vozy a náhradními díly, jen s dost jiným zaměřením než vozy o kterých se tu bavíš nebo tyto vozy běžně potkáváš) Fyzické napadení , internetového hrdiny, by byla pro mne ztráta času(asi tak jako pro všechny členy tohoto fóra). Pokud zde nemáš nic jiného , než rádoby stažené a nepodložené důkazy,bylo by lepší celou záležitost řešit se strakim, než zde. Mimo jiné, když tu hájíte čipy,FAP,DPF apod. měli by jste si uvědomit jednu zásadní věc: Každé vozidlo je homologované tak jak vyjede z továrny,jakýkoliv zásah do konstrukce vozu( do ECU, nebo mechanických věcí, výfukový systém, vytváření směsy,přeplňování a výsledný výkon) dle litery zákona způsobuje vozidlo nezpůsobilým k provozu. Zatím máte oba štěstí, \"kde není žalobce,není ani soudce\" ,ale doba jde dopředu a je jen otázkou času, kdy po podobných úpravách začnou jít STK a pojišťovny. Jsem dokonce přesvědčen, že i ty máš nespokojené zákazníky(takový je obchod ve službách a u aut obzvlášť), jen se tu o nich neví a nemluvý. Takže bych začal asi tím, že bych se prezentoval(admini určitě v tomto případě nesmáznou jako nepovolenou reklamu) a začal bych zde normálně řešit daný problém a ne hned o někom říkat, že je prase A ber to jako dobrou radu A věř, že si s tebou nebo i se strakim rád o autech pokecám, pro mne je to něco čím žiju už bez mála 20 let ... a to do toho počítám teda i motorky.
  5. subin

    Spotřeba 407 2.2 Hdi

    Mám +- stejné spotřeba dle palubáku 7.6 na sto, svižná jízda do 130Km/h na nádrž jsem udělal max. 940 Km a pak už nebyla odvaha to pokoušet i když BC ukazoval dojezd cca 50 km Taky by mě zajímal jak to jezdí ostatním .
  6. Hodně mi pomohl návod od koblížka, uvedené věci na které si dát pozor odpovídají pravdě ohledně najetých KM. Viděl jsem asi cca 20 aut a popravdě na všech je nějaké opotřebení,ale rozhodně dle fotek, které jsem viděl v topicu od koblížka, tak hodně napověděli , KM a tím se vyhnout evidentně stočeným Km. Tak chci poděkovat
  7. Pořízeno 2.2 HDI 125 KW s xenony i navi ,dvojité turbo . Fota budou později. Zatím, je rádio díky členovy Pp205 v češtině, podle první prohlídky je FAP zatím v provozu a vůz po el stránce v pořádku. První pocity? Zvykám si, první nafta no:D , ale začíná se mi SAKRA líbit :D Hodně mi pomohl návod od koblížka, uvedené věci na které si dát pozor odpovídají pravdě ohledně najetých KM. Viděl jsem asi cca 20 aut a popravdě na všech je nějaké opotřebení,ale rozhodně dle fotek, které jsem viděl v topicu od koblížka, tak hodně napověděli , KM a tím se vyhnout evidentně stočeným Km. Tak chci poděkovat
  8. Sice to možná nesouvisí,ale podobně se mi chovala 1,8 16V FLY Jak píšeš, při normální jízdě z ničeho nic motor vypl a než jsem něco stihl udělat tak motor běžel a dalo se jet normálně dál. U mne pomohlo, vyměnit snímač otáček a maf senzor (snímač podtlaku v sání), diagnostika byla čistá bez závad. Pokud máš možnost si zapůjčit tyto čidla a vyzkoušet , tak to stojí za pokus.
  9. Od koblížka perfektně napsané,tak aspoň do začátku perfektní rady, a i tobě díky.každá reakce mi pomůže, nejsem úplně neznalej,ale přímé zkušenosti jsou leckdy víc než zažitá praxe, kdy lze leccos podcenit a pak investovat víc než je zdrávo.
  10. Ahoj všem, poměrně dlouho jsem se tu neukázal, nebylo moc času a i žel moje 406tá už šla z domu. Nyní koukám po nástupci volba je celkem jasná bude to 407, motorizace 2.0 nebo 2.2 HDI jako celoživotní vyznavač benzínu , tak nějak nevím na co ssi pořádně dát bacha při nákupu. Za rady a typy budu vděčný. Pokud má někdo zajímavý kousek 407SW s xenony a ideál navi, polokůže cca do 150K klidně PM, třeba se i dohodnem. Ostatní rady mi hodně pomohou. Díky subin
  11. subin

    Motorkáři

    To co popisuješ scratchi není nic výmečného, stává se mi to skoro deně kdy díky nějakému idiotovy musím jít fest na brzdy. S oblibou u českých řidičů je to odbočování bez blinkru,náhlé a bezdůvodné vybočování z pruhu a tebou zmiňovaná situace je taky na dením pořádku. Doporučuju pořídit kamerku na moto,v případě nehody to může být neocenitelný pomocník.
  12. subin

    Motorkáři

    Tohle sleduju od začátku a můžu říct,že se ve mě pěkně vařila krev.Ono nejde ani o tu nehodu jako takovou,ale spíš o to co se dělo po tom(Fyzické napadení motorkáře,neposkytnutí pomoci od lékařů kteří byli na místě jako doprovod,a v neposlední řadě mediální masáž vedená proti motorkáři) z toho je mi na blití. Blbce najdem všude,ať sedí za volantem,řidítky motocyklu nebo na kole. Sezóna je v plném proudu tak všem přeji ať se dočkáme jejího konce vcelku. Hodně šťastných km.
  13. subin

    Titax - moto doplnky

    Nekupoval,měl jsem možnost se svést na motce která jej měla,užití bych spíš viděl na okruhu,na silnici ho tolik nevyužiješ,nebo spíš tě chyba v řazení nestojí vteřiny,které potřebuješ. Na moji motorku by šel s obtíží mám mech.tachometr.
  14. subin

    Titax - moto doplnky

    Ten ukazatel je výborná věcička,mě se občas stává(když se zapomenu),že řadím za 7 .
  15. subin

    repas zadní nápravy

    Dělal jsem dvě nápravy v Příbramy U Kačírka za sebe můžu doporučit. Jen jednou byla navíc prasklá torzka tak mě to stálo o 3 tis. víc. Zbytek proběhl dle domluvy tak jak jsem si představoval. za mě
×
×
  • Vytvořit...