dobrmik Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 hauke:a ted tu o karkulce.to si poslechnem radsi:mrk Citovat
Hauke Ivo Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Ste pitomci, hlavní pointa byla v tom že vám za žádnou úpravu nesměj dát na místě pokutu, neviděj do povolenejch úprav na autě a jediné co můžou je vystavit protokol s předvoláním na STK. Edit: Pokud je tu policajt, tak ať mě kdyžtak opraví, ale bylo mi to řečeno od třech mejch kamarádů co jsou u PČR... [upravil dne 10/1/10 Hauke Ivo] Citovat
Edison Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: Radek 306 tak přemýšlím, že by zkusil ty osram NIGHT BREAKER, ale otázka je, v každé parabole jsou 2xH7 (tlumené + dálkové) takže by to asi chtělo vyměnit všechny a nebo jen to dát třeba do dálkových? svítí současně, takže by to asi nevypadalo dobře HID jen do potkávacích! V dálkách bys je moc neužil vzhledem k tomu, že HID startujou poněkud déle, než halogen. Citovat
Edison Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: Hauke Ivo Ste pitomci, hlavní pointa byla v tom že vám za žádnou úpravu nesměj dát na místě pokutu, neviděj do povolenejch úprav na autě a jediné co můžou je vystavit protokol s předvoláním na STK. Edit: Pokud je tu policajt, tak ať mě kdyžtak opraví, ale bylo mi to řečeno od třech mejch kamarádů co jsou u PČR... [upravil dne 10/1/10 Hauke Ivo] Ne, že by někdo byl pitomec. To bych si tvrdit netroufl. Ale jinak jsem stejného názoru. Poliši nemohou znát všechny \"povolené\" úpravy vozidla. Maximálně mohou poslat auto na TK. Ale pozor, taky mohou v případě důvodného podezření zabráínit jeho dalšímu provozu a okamžitě nechat odvézt na expertýzu. Pak zůstává otázkou to \"důvodné podezření\" na nebezpečnost. Podle mě, dokud se nic nestane, tak to právě to \"důvodné\" podezření není. Tak nevím... Ale pokutovat by to rozhodně neměli. Asi. Citovat
ThorR Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Kdyz tam jsou xenony bez homologace tak vozidlo neni schopne provozu a kdyz budou chtit, nenechaji te s nim odjet do odstraneni zavady... Citovat
dzavel Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 A jak dokážou že máš xenony? Kapotu jim otevřít nemusíš a technickou máš platnou:). To že víc svítí? Mám Nightbraeakry:super. Citovat
ThorR Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Tak staci jim podezreni ze je mas. A jak to poznaji bez otevreni kapoty? Reknou ti tak jako me ze mam pred nima rozsvitit svetla a v dnesni dobe pokud to neni vesnicky policista pozna pri zhaveni vybojky ze je to xenon. Citovat
dzavel Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 A ty je musíš poslechnout a před nimi zhasnout a rozsvítit? Xenony nemám, takže jsem tomuhle ušetřen:aut. Citovat
ThorR Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Nevim jak je to v zakonu jestli musis nebo ne, ale porad si mylsim ze pri podezreni kdyz narazis na tupce, tak te nemusi nechat odjet. Citovat
stařék Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Nevím proč se o takovích hovadinách bavíte ten co má špatně seřízený halogeny nebo otočenou H4 tak se to dá celkem přeít,ten co má xenony a seřízený tak taky, , ale takový blb,který nevidí kam svítí tak takovému to patří seřidit KLADÍVKEM. Citovat
Šalda Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 neorigo xenony pokud nejsou usazeny v čočkách tak pozná i debilní policajt;) Citovat
BrankoKK Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: Šalda neorigo xenony pokud nejsou usazeny v čočkách tak pozná i debilní policajt;) To je pravda... Citovat
urdemala Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: ThorR Tak staci jim podezreni ze je mas. A jak to poznaji bez otevreni kapoty? Reknou ti tak jako me ze mam pred nima rozsvitit svetla a v dnesni dobe pokud to neni vesnicky policista pozna pri zhaveni vybojky ze je to xenon. O tomhle by se dalo docela polemizovat - pokud je ten xenon uz nažhavenej, tak mu trvá při nejmenším několik vteřin, než se ochladí. Takže když se světla vypnou a zapnou v krátkým intervalu, tak je docela obtížný něco zpozorovat. To už je spíš lepší poslouchat to bzučení transormátorů. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 nebo jako ja pri kontrole vsechno okamzite vypnout a pustit blinkry, protoze modry ledky v parkovackach by se jim nelibily uz vubec Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Původně zaslal: Scratch nebo jako ja pri kontrole vsechno okamzite vypnout a pustit blinkry, protoze modry ledky v parkovackach by se jim nelibily uz vubec nepomuze - vlastni zkusenost, nemelo se ani cenu o necem hadat nakonec za 500 Citovat
ThorR Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Me prave staveli kvuli tem xenonum, taky jsem je hned vypnul :-D Ale chteli to videt, nakonec jsem ze sebe udelal blbe a oni mi to zacali vysvetlovat, sice v necem pravdu nemel ale ja delal ze nasloucham. Nakonec me pustili ze to mam odstranit :-D Citovat
satan1984 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Chcel by som davat xenony na 306 cabrio r.v. 97. otazka: Ak xenony budu mat homologizaciu, budem mat ostrekovac svetlometov a nastavovanie vysky svetiel musim este nieco spravit? napriklad xenony zapisat do technickeho? Lebo v slovenskych technickych je pisane snad vsetko. Citovat
Radek 306 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 jenom takovej ne možná chytrej dotaz, k čemu je tam dobrej ostřikovač světlometů? Citovat
jozefsv Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: satan1984 Chcel by som davat xenony na 306 cabrio r.v. 97. otazka: Ak xenony budu mat homologizaciu, budem mat ostrekovac svetlometov a nastavovanie vysky svetiel musim este nieco spravit? napriklad xenony zapisat do technickeho? Lebo v slovenskych technickych je pisane snad vsetko. musis ich mat zapisane a to sa nepodari.ale keby si predsa len chcel tak tu mam este stale sadu hid Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.