Přejít na obsah

stařék

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Přerov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

stařék's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. stařék

    Kolik vám je let? / Věk?

    Tak jak to tu čtu tak jsem nejstarší vykopávka ,řidičák 56 roků a do první třídy jsem nastoupil vloní po 12té a stale koukámkoukám popo nějakým mladším /autě/ ale rád vás tu sleduju. stařék
  2. stařék

    406 coupe predni naraznik

    Tak jsem taky dostal dárek.Naparkovišti pro invalidy jse stál sám dokola volno no a nějakej dobrodruh do mě nacouval rozbil masku a nárazník zbytky masky pozbíral a ujel.Stalo se to 21 v 1 hodinu a do večera jsem měl zábavu policie pojištovna jenže jak to dopadne sud buch.Sháním masku na novější model tj 2004.Nárazník se snad dá dohromady alemrížka né kdyby někdo věděl bylbych moc vděčný.jeto na 406 coupe. Děkuji zakaždou radu DĚDEK.
  3. stařék

    Špatná reakce plynového pedálu

    Dělalo mi tototéž a trápil jsem se s tím ca 2 měsíce,pak jsem vyměnil snímač tlaku sacího potrubía je to fajn.
  4. stařék

    HDI klepe !!!

    Nemusíš tak daleko zajed do KLUK u Poděbrad servisní středisko DELPHI DIESEL tam Ti určitě pomůžou tel 325613358 mobil 602418876
  5. stařék

    pneu s hroty

    Má li někdo zájem mám asi stovku těchto hrotů ,kloužou akorát na kostkách čím víc hrotů tím to víc drží na ledě ujet sněhu ale zase klouže na kostkách. Jdou nasadit i na pneu i co nemají otvory ty se dají odvrtat.Otom by se dalo dlouho debatovat ,před 30 lety jsem dělal stovky pnu a spokojenost také se ale mnohem méně solilo atd atd.
  6. stařék

    aditivum Vif

    Aditiva používám již 20let nejdříve TDA Castrol nyní VIF.Tato aditiva neředí naftu ale zabranují aby parafín který při tuhnutí tvoří destičky tyto donutí se stočit do kliček atím zabrání poskládání.Dříve jsme používaly petrolej,)to v 50-60 letech.Ted petrák používaji pro letecká paliva tak to ojabavaji jk se dá.Aditivum je velice dobré že putá na sebe vodu atím zabranuje rezu.Otomto by se dalo mluvit-psát hodiny,doporučuji používat dle předpisu,vědší množství u zimního vadí liž zase zhoršuje průtočnost.
  7. stařék

    xenony a policie

    Nevím proč se o takovích hovadinách bavíte ten co má špatně seřízený halogeny nebo otočenou H4 tak se to dá celkem přeít,ten co má xenony a seřízený tak taky, , ale takový blb,který nevidí kam svítí tak takovému to patří seřidit KLADÍVKEM.
  8. Mám 11 03 a Brema nemám.
  9. Kde jsi to kupoval v Hranicích ? díky.
  10. stařék

    Kodova karta

    Chceš li mít větší jistotu dej si zámek spátečky. Nikdy nevíš kdo se ke klíčům dostal a za těch pár tisíc maš lechčí spaní.
  11. Nedělej si s tím žádný bobky, postříkej to čističem kol ten ve spreji a ned to stříkni vapkou pak to na mokrý posip jemným prachem.A stím tečením oleje to vyřeš tak že pod to místo kde to kape uvaž plechovku od sardynek tak aby ten olej co tam nakape se za jízdy vyfoukal a pokoj.Musíš si s tím uvázáním pohrát at je to vyvážený a olej nestříká na podlahu Tak se snaž,Skušenosti s mnoha Škodovek od 105 až po 1203.
  12. stařék

    Obsah nadrže 406

    Možná jsi natankoval sotva 70 a zaplatil 75 věříž čerpadlům že to je OK já od jistý dobyné! je to na dlouhou řeč.
  13. je to ročník 03 10 měsíc 2.2 HDI mám ho 5 rok sem tam mě vystrašila nějaká ta chybka a dia v servisu vždy paleta třeba čidlo teploty i kdyš počítač hlásil něco s chlazením ,napíchnutí ,30 minut a cena 749,50 výměna čidla skušební jízda a cena1778 čidlo cena 477- to čidlobych také vyměnil sám.Tak asi na takétověci.Nezlobte se že s takovími věci otravuji,je to taková uvaha.
  14. Díky za odpovědˇ kde se dá sehnat a co stojí? jako důchodce se nemůžu moc rozbíhat aby zustalo aj na ježdění .Moc děkuji.
×
×
  • Vytvořit...