Přejít na obsah

satan1984

Uživatel
  • Počet příspěvků

    398
  • Registrace

Vše od uživatele satan1984

  1. satan1984

    Chyba lambda sondy?

    Po zohriati motora sa otacky na volnobehu drzia cca. 750, po 5 sekundach zacne svietit diagnostika motora, vytocim otacky na cca. 3000 diagnostika zhasne, otacky sa ustalia znova na 750 a po 5 sekundach, znova zacne svietit diagnostika motora. Ak je motor na volnobehu, trase sa motor a nieco sici ako keby od kladky ((mozno s mojim problemom to nic nema spolocne) Rozvody maju 50 000km a 5rokov.) ak pridam plyn trasenie motora prestane aj sicanie prestane. Auto stale nema vykon. Na zvuky som uz prisiel rozypany katalyzator hrka jak hrkalka, ked sa trase aj motor na volnobehu.
  2. satan1984

    Chyba lambda sondy?

    Sondu som vymenil. Zmena ktora sa prejavila. Diagnostika motora stale svieti, po pridani plyny cca. 3000-4000 ot. kontrolka zhasne a uz nesvieti. Po vypnuti motora a znova nastartovani znova svieti.(toto sa mozno odstrani pri znovu napichnuti na PC) Otacky drzi okolo 1100 - studeny motor. Zatial som ho este nezohrieval na prevadzkovu teplotu. V com pokracuje problem. 1. Vyfuk sa trase ako keby chcel odpadnut a hrozny zvuk - nie ako ked je deravy, ale taky ako keby malo fakt ten vyfuk odtrhnut. 2. Trase sa aj motor - zajtra skusim kuknut ci to nerobi silenblok. S autom som este nevysiel na ulicu (stale ho mam na zdvihakoch), tak neviem otestovat vykon. Ak to nebude silenblok, kde by som mal zacat hladat chybu? Ked som lezal pod autom vsimol som si ze mam prasklinu medzi medzi 2 a 3 vyfukovym zvodom.
  3. Caute potreboval by som som sa opytat. Mam 306.tku 2,0i 16v 98kW 177 000km pred zimou mi zacalo blbnut auto. Skakali mi otacky a zacala blikat a neskor svietit kontrolka chyby motora. V servise sa na to kukli a povedali, ze je problem v dvoch sroboch co drzia vyfuk k motoru.(sroby uz boli volne s vyfukom sa uz dalo hybat). Ze sa dostava vela vzduchu a lambda sonda nevie vyhodnotit, kolko ma dat paliva. Vymenili teda sroby, tesnenie, strunky. Dali na diagnostiku ta ukazala chyba v lambda sonde. (zly pomer paliva a vzduchu).Lenze to ukazalo aj po oprave. Kontrolka sice nesvieti, ale otacky sa drzia cca. od 750 do 1100 na volnobehu. Auto pri pridani nema vykon. PS.: v servise este povedali, ze mam upchaty katalyzator. Ze ci maju vyrezat do neho dieru vybrat vnutornosti a zavarit. Ze mozno pomoze... neviem Treba vymenit lambda sondu? staci vycistit lambdu sondu? Alebo vykochat katalyzator? Vie niekto poradit.
  4. Ja pouzivam noviny Kaufland. Ak je spina moc zazrata pouzijem cistic krbovych skiel od firmy Banador.
  5. satan1984

    Mapa členů

    Bánovce nad Bebravou
  6. Hadra pouzitie geotextilie folie a znova geotextilie ma uchrani aj pred tlakovov vodou? A aku znacku by si mi odporucil? Milan+ Aj keby som len za rok vchadzal do jamy stoji mi to zato, nakolko naposledy ked som zdvihal auto aby som sa kukol, kde mam deravy vyfuk mi zdvihak prdol (vytrhlo mi ten 6 hran aj s popodlozkou). Ak by som hlavu vopchal o 2 sekundy skor pod auto uz nepisem tieto riadky.
  7. Caute, staviam si garaz a trapi ma jedna vec. Neviem aku mam dat hydroizolaciu do montaznej jamy d=3,8 x s=1,3 x v=1,6. Co som sa pytatal v robote ludi co stavali alebo stavaju riadia nasledovne: - vyliat beton do jamy popichat kazdych 30-40 cm roxory po obvode - IPA na vyliaty beton - NOP foliu medzi tvarnice a zeminou - vymurovat debniace tvarnice - podlahu zaliat betonom - tvarnice a podlahu natret dakym sairaitom proti vode Ake mate skusenosti vy s hydroizolaciou nakolko som presiel dost for ohladom tohto a kazdy radi nieco ine. Co som sa pytal murara ten poradil - vyliat beton do jamy popichat kazdych 30-40 cm roxory po obvode - IPA na vyliaty beton - vymurovat debniace tvarnice - IPA na debniace tvarnice - dalsi rad debniacich tvarnic - podlahu zaliat betonom Druhy variant tent od murara ma posunie na sirku montaznej jamy cca. 85cm co sa mi zda uz malo. [upravil dne 6.10.2012 16:37 od satan1984]
  8. satan1984

    Kolik mate najeto?

    bohuzial neviem.
  9. satan1984

    Kolik mate najeto?

    Renalt Megane combi, Tuniske TAXI.
  10. satan1984

    Trysky ostrikovace predniho skla

    Orginalne stoja 3,46 eur s DPH /kus.
  11. Ako vies, ze mas chybu v elektrike?
  12. Mal som nehodu a poistovna ziada odo mna podrobny postup opravy a ceny nakolko som ziadal vyplatenie pomocou rozpoctu. napr.: cena prace cca. 10 eur/hod len neviem ako dlho by sa vsetko opravovalo v servise. lakovanie blatniku cca ? eur lakovanie dveri cca ? eur vyklepanie blatniku cca ? eur atd. pripadne vymena: zhodenie blatniku cca. kolko hodin nahodenie blatnika cca. kolko hodin kupa blatnika cca. ? eur streknutie blatnika ? eur atd. Co vsetko si mozem zaratat do opravy / vymeny? Ak niekto vie nech napise aj priblizne ceny, ktore mozem ziadat od poistovne. Bol som sa pytat v Peugeote na vymenu a opravu. Oprava (dvere + blatnik) by stala cca. 500 eur a vymena len zadneho blatnika s robotu 1330 eur Posodene veci.: Lave dvere lavy blatnik - lista na blatniku - vymena cca. 35 eur to som zistil. el. motorcek na stahovanie zadneho okna. zatial neviem rozsah poskodenia nakolko som nebol este na doobhliadke. Zavada sa prejavuje tazsim stahovanim okna a po odstraneni tapaciru som zistil, ze motorcek je stlaceny do interieru cca 3cm., ale je to chranene dakou gumou a igelitom - nechcem tu gumu odstranit, aby ma na dobhliadke neposlal do ...., ze som si to pokazil sam. auto ma metalizu,
  13. Stala sa mi nehoda. Nacuval do mna jeden pan na Peugeote 4007.cke. Spisali sme zaznam o nehode a isiel som na obhliadku do slovexperta. Pracovnik slovexpertu - pofotil a napisal na opravu. Ohradil som sa preco nie na vymenu? Pracovnik slovexpertu - pokial by som chcel na vymenu musim zhodit stary blatnik a zavolat ho znova na obhliadku, aby videl, ze som blatnik vymenil za novy. Ze to musi podla novych smernic. PS.: Pracovnika slovexpertu musim zavolat aj pri zacati opravy - ak by sa vyskytli dalsie poskodenia. Penieze dostanem az po odoslani dokumentov na poistovnu. Co mi vychadza az po oprave resp. vymene ak chce byt pracovnik slovexpertu pri oprave resp. vymene, tak aby mohol uzavriet zlozku obhliadka mojho vozidla. Odkedy sa zmenili takto smernice?
  14. satan1984

    nastavenie EUROTERMOSTAT 091

    Manual som mal len som si ho nepozorne precital. Som nevedel, ze sa ma programovat termostat na kazdy den zvlast.
  15. Caute. Chcem sa spytat ma niekto nasledujuci termostat? EUROTERMOSTAT 091. Potreboval by som ho naprogramovat, tak aby mi kuril od 04:00 do 06:00 a od 21:00 do 23:00 na teplotu 18 stupnov. Zbytok dna tak, aby neklesal pod 14 stupnov. Ak niekto vie, nech poradi. Bo uz som bezradny. Vopred dakujem.
  16. satan1984

    hokejová výzdoba

    Ak si este pre ,,ponozky\" na zrkadla nesiel v Kauflande ti daju pri kupe 6 ks sprite, pepsi, coca-cola atd. v cene 0,79 eur / za kus 2 ,,ponozky\" na zrkadla ti daju k tomu. Troska ale zakryvaju vyhlad.
  17. Pridem kuknut ak mi nic do toho nepride.
  18. Caute. Cez vikend (sobota) sa chystam do Budapesti na tuning. Tam by som chcel odstavit auto a ist mestskou hromadnou dopravou do Tropicarium. Preto sa chcem spytat ako najlepsie sa dostanem do tropicarium + ine zaujmavosti (blizko trasy), ktore by som si nemal nechat v Budapesti ujst?
  19. Zdravim, neviem prist na jeden problem. Mam zaradenu rychlost a otacky povedzme 3000 otacok. Pustim plyn, rychlost necham zaradenu, tak postupne idu otacky plynulo dole. Otacky pri otackach 2100 s autom dost trhnu nasledne sa dalej znizuju plynule. V com moze byt problem? Robi to pri zaradenej rychlosti 2,3,4,5 1 - neviem neskusal som Motor RFV 2,0i 16v Olej, sviecky cca. 12000 tis. od poslednej vymeny.
  20. satan1984

    interier kůže

    Nehaj vsiaknut vceli vosk do porov a zbytok nasledne ho povytietieraj. Tam kde mas nit daj viacej vosku.
  21. Uz tam boli dvaja eletrikari. Za tahanie novych kablov v RD zobrali 1200eur bez materialu a kuchyna vyzera tak ako vyzera. Ostatne izby mam v poriadku - teda dufam. V pivnici mi nechali stare kable. Kupelnu som prerabal komplet tak tam tahali nove rozvody.
  22. Potrebujem zistit na aky typ opla je tento chladic.
  23. Pozeral som prikony podla popisu. Prikony su nasledovne: el. rura. 2700W varna plocha 3000W, 1650W, 1650W, 1000W umyvacka 1050W digestor 120W mikrovlnka okolo 1200W rychlovarna kanvica okolo 2000W hriankovac okolo 750W sendvicovac okolo 750W
×
×
  • Vytvořit...