Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

xenony a policie

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

U nových Oktávek jsem si všiml, že když vyhodí blinkr, současně svítí i ta mlhovka, která je blíž středu zatáčky (pravý - pravá, levý - levá). Docela by mě jako řidiče zajímalo, o kolik se zlepší vidění v zatáčce - ale považuju to za docela dobrou vychytávku, kterou bych si i docela rád nechal dodělat na 406ku

Já jsem s tím jel a nějak jsem si vůbec nevšiml, že to pracuje. Na dohled potkávacích světlometů to nemá šanci dosvítit a jediné, co se stane je, že se ti při zatáčení lehce rozsvítí oblast před vnitřním kolem, což v pravé zatáčce stejně není vidět skoro vůbec. Je to sice podstatně levnější pokus o napodobení natáčecích projektorů (které si ve Volvu nemůžu vynachválit), ale prostě to nefunguje. Spíš mi to přijde jen jako lákavá položka do ceníků, která vypadá dobře v očích zákazníka a kterou má automobilka zadarmo. Všechna nová auta už beztak mají snímač polohy volantu kvůli ESP, takže stačilo dopsat pár řádek kódu do programu ŘJ auta (u nás BSI, u VAG nevím jak se tomu říká :)) a mají \"Cornering Light\" skoro bez práce.

Odesláno

ja si ymslim, ze to je uplne zbytecne, jak pise fakir, tak nataceci svetlomety ano, ale pustet si to pidisvetlo do zatacky je blbost, stejne koukas pred auto a ne na kapotu.....

spis me zacinaji stvat cim dal sirsi a sloupky, zlaty facko, v modrym uz musim obcas naklanet hlavu a v coupe mi to prijde jeste sirsi, ale nemeril jsem to :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

kovi306: U 406 dáš jeden k ŘJ a druhej k baterce ;)

Aby to nebyl Brumovsky policista Lysák,Dekleva nebo \"Bobťa\"...to sou dementi:-D Ja tam pochazim zBrumova Bylnice.tak mne ani neprekvapuje tohle:-D:D:D:D:D:D Ja bych mohl vypravet co si tam s nima clovek zazije:-D

Odesláno

Tak teď nevim zda mam svý HIDčka dobře seřízený nebo vadný :D ... ale s policií žádný problémy, nikdo na mě nebliká a když jsem pujčil auto otci a potkal sem ho v protisměru tak rozhodně oslňujou míň než 99% němců (ne že bych je neměl rád ale studuju tam a potkávám je hojně a to je pak na to jezdit v noci s černejma brejlema :D )

--- jen mě jednou vyblikal a vytroubil týpek za to zapnutí světla :( ---

[upravil dne 20/12/09 Ryusei]

Odesláno

stejně je to celý zbytečná debata. Protože ty co mají hidky a ti co zapnutý mlhovky tak své počínání náležitě sami sobě ospravedlní a jejich neohleduplnost je jim u pr..... Řeči ostatních jsou podle nich bláboly a hotovo. Bohužel policie u nás na tohle není a jen vybírá od řidičů peníze na pořádné kontroly a dohlížení na bezpečnost provozu tu není místo.

Odesláno
Původně zaslal: Capy

stejně je to celý zbytečná debata. Protože ty co mají hidky a ti co zapnutý mlhovky tak své počínání náležitě sami sobě ospravedlní a jejich neohleduplnost je jim u pr..... Řeči ostatních jsou podle nich bláboly a hotovo. Bohužel policie u nás na tohle není a jen vybírá od řidičů peníze na pořádné kontroly a dohlížení na bezpečnost provozu tu není místo.

S tim bych celkem i souhlasil ... mlhovky nezapínám ale HIDka mám, ale i tak je velmi příjemný, když proti jede debil se zaplejma mlhovkama a pokud možno dálkový k tomu (a aby bylo dilo dokonano tak jeste mokra silnice :D )

• O 3 týdny později...
Odesláno

ja mam takisto prestavbove xenony, 8000 k farbu, takze to riadne bije do oci. ale geometriu svetiel mam spravenu, takze nedudrali ani na stk, akurat ma raz chlpaci kvoli tomu stopli. ale som im povedla, ze su to origo xenony, ved pozrite, su tam aj ostrekovace, tak to zozrali. inac pohodicka....

Odesláno

Mlhovky můžete použít za snížené viditelnosti. Termín \"snížená viditelnost\" si každý vykládá jinak, ale policajti Vám nesníženou viditelnost musí dokázat. Pokud je za volantem slepý, tak je to naprd, ale moc toho nenaděláte:roker.

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

jj to záleží na policistovy, a hlavně na tom jak se vyspí :D ale třeba osram nightbreaker jsou od xenonu 4300K k nerozeznání, svítí úplně stejně ale zase když po to bě budou chtít otevřít kapotu tak už si v ..... protože tam ty balasty jen tak neschováš :D:D, no nic ale tu toho tisíc takže kdyby se někdo chtěl na něco zeptat že to chce udělat tak v hledání je toho fakt tisíce....toto byla asi jen taká zajmavost :myslim:D:cool:

Pokud budou chtít otevřít kapotu, tak nemáš žádnou povinnost ji opravdu otevřít. Oblíbená výmluva je neumím a nenadělají nic:).

Odesláno

Správně by za Xenony dávat pokutu neměli, max můžou poslat na STK a do tý doby to každej sundá :-P

Jendou jsem takhle slyšel o chlápkovi co měl ve Š120 1.9TDI, policajti přijeli na benzinku zrovna když tankoval. Upozornili ho že tankuje naftu \"Sakra ajo, to mám ze služební dodávky\". Chlapcům policejním to nedalo tak ať ukáže motor \"Sakra mě se přetrhlo lanko\". Prej že to stejně chtěj vidět, tak chalan vlezl pod auto, otevřel jim kapotu a hned \"a heleme se co tu na nás kouká za šnečka, takže 1.9 TDI že?\" Tak vystavili protokol na technickou, cápek přijel dom, sundal nádrž, nezapsaný liťáky celej motor s převodovkou i nápravnicí, loupnul tam připravenou klasickou Š120 sestavu a jel na technickou. \"Tak ukažte. Sakra tohle že je 1.9 TDI? Jak je to dlouho, 3 hodiny? Tak ty policajti sou fakt blbí jak si tohle mohli splíst? :myslim No tak když už vás tu mám tak uděláme technickou. Kola običejný plechy, vepředu originál lízátko i s homolagací, všechno v supr stavu. Tadz to máte :D\" Cápek přijel domů nahodil 1.9TDI a nějakých 9 hodin po kontrole Policie ČR byla v \"autě\" zpátkz 1.9 TDI :D

Odesláno

Tak ten cápek by mohl jít dělat do boxu k Ferrari, protože za 3 hodiny sundanej motor, převodovka, nádrž a ještě přezutý kola, to se jen tak nevidí;)

A k tomu ještě připočítat vrácení původních věcí tak mě to vychází jen na 1,5 hodiny.

Ať žijou pohádky jak to napsal Fusion;)

Odesláno

tak přemýšlím, že by zkusil ty osram NIGHT BREAKER, ale otázka je, v každé parabole jsou 2xH7 (tlumené + dálkové) takže by to asi chtělo vyměnit všechny a nebo jen to dát třeba do dálkových? svítí současně, takže by to asi nevypadalo dobře :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...