Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Ale za sebe - skoro bych se vsadil, že jsou tam i větší ****viny.

Kurt to vystihl: když jsem tam byl jednou a naposledy tak tam byla fotografie o velikosti 2x A0 nebo prostě velká na které bylo zachyceno vyvrhnutí srny či co. :aut Docela jsem se nestačil divit.

Odesláno

O.K. - přiznávám, že jsem asi \"skočil na špek\", ale vzhledem k tomu, jaké informace o NG pod vedením p. Knižáka mám, mi to nedalo fakt žádnou práci.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

O.K. - přiznávám, že jsem asi \"skočil na špek\", ale vzhledem k tomu, jaké informace o NG pod vedením p. Knižáka mám, mi to nedalo fakt žádnou práci.

jinak to je demokracie Medvěde--může se prosadit i člověk,o kterém si většina národa myslí,že je ............

Odesláno

Abych nezapomněl - ta farba, co sa mi vykotila v garáži (kterou nemám) je jeden z trilogie obrazů, jejímiž autorem je Joan Miró. Španělský malíř a sochař, jeden z největších surrealistů. Originál obrazu jest možno nalézti v Musée d\'Art Moderne de la Ville de Paris, reprodukci pak objednat zde.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

jinak to je demokracie Medvěde--může se prosadit i člověk,o kterém si většina národa myslí,že je ............

Co s tím má společného demokracie???

Já (a myslím, že i Ty) si velice dobře pamatuju dobu, kdy jediným hodnotícím hlediskem zda ten nebo onen člověk může vykonávat tuhle nebo jinou funkci bylo to, zda má legitimaci správně rudého odstínu (a to se přenášelo i na děti) - z toho pohledu je mi 1000x milejší demokracie, byť se všemi kroky také nesouhlasím.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Je pátek 13 ;)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...