Marlin Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Okolnostma, se zdáti býti, že sem byl donucen ke koupi NTB. Našel jsem tento, co si o něm myslíte? Popř. nějakou alternativu. http://www.alza.cz/hp-probook-4710s-d126783.htm Citovat
Kadliky Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Mám sice Toshibu a ta se pohybuje něco kolem 16tis. Maximálně můžeš zvážit variantu s DVBT, abys třeba nelitoval žes nedal něco navíc. Kámošovi jsem zprovoznoval HP s TV a moc hezká hračka, ale nebylo to nejlevnější tak před rokem. To bylo ale vše s OS !! na to bacha. Ta Toshiba byla za 16 tis 4GB a 400GB mám to doma v prospektu. [upravil dne 14/10/09 Kadliky] [upravil dne 14/10/09 Kadliky] Citovat
Ferry Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 jen takovej dodatek, pokud bys to kupoval na ICO, HP pak zkracuje zaruku ze 2 na 1 rok momentalne jsem taky dostal ukol vybrat ntb a tohle me docela nemile prekvapilo Citovat
MJSytic Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 http://www.alza.cz/hp-probook-4710s-d126783.htm Tak přesně tenhle si koupil asi před dvěma měsíci kámoš. Dával jsem mu na to XP a šlape jako hodinky. Je teda obrovskej, ale poměrně lehkej. Vzhledově nenadchne, ale ani neurazí. On potřeboval \"přenosný stolní PC\", takže mu max. vyhovuje. Má to hlavně na konstrukční graf. programy a je maximálně spokojenej Citovat
Y2K Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Teda ak mozes za mna. HP je fajn, ale osobne by som siel do Dell. No tym nehovorim ze tento je zly. Citovat
Demo Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Volil bych Dell, uz jen kvuli 2/3 rokum zaruky vc. Next Business Day servis Citovat
NicolasB Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Taky by se šiklo k čemu bude notebook využívat. Citovat
Marlin Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Zpracovani fotek,videa.Dell by nebyl spatny, ale nevim jestli v takovehle cenove relaci je neco podobneho od dellu. Citovat
Y2K Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 No jo...cena je niekde inde veru u Dellu, ale nemozem povedat krive slovo. Citovat
Driver Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Jestli to nebudeš často přenášet tak není špatnej. Ale pokud by jsi to měl hodně často někam tahat sebou tak bý tebou pořídím něco menšího. Jinak design týhle klávesnice mi připomíná klávesnici na starým 8-bitovým Didaktiku Gama nebo ZX Spectru Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Marlin Zpracovani fotek,videa.Dell by nebyl spatny, ale nevim jestli v takovehle cenove relaci je neco podobneho od dellu. Fotky na notebooku?? no to snad ne, ten displej na upravy fotek moc není, má hrozně malý pozorovací uhly a barvy taky nebudou nic moc, a noťas s SPVA displayem jestli se vubec dělá bude strašně drahej, asi bych si k tomu koupil ještě monitor:myslim Jinak co tohle?? -- http://www.alza.cz/lenovo-g550-d134764.htm [upravil dne 14/10/09 Radek Hurvajz] Citovat
Marlin Odesláno 14. říjen 2009 Autor Odesláno 14. říjen 2009 Radku, ja jsem rikal ze 15\" je pro malo. Proste ten displej potrebuji vetsi. Jinak co se tyKa toho roZliseni, tak by se to casem resilo dokovaci stanici a externim monitorem. A vazne 15\" vazne ne. Citovat
kveton Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Mam Lenovo a nemůžu si vynachválit! Je to 15, ale s rozlišením 1920x1200 a to ti nahradí 17. Dokovací stanici k tomu mam taky, ale používam jí jen v práci a jen na to, abych tam nemusel připojovat napájení, LAN a myš, monitor k tomu dávat určo jinej nebudu Jinak žena má Sony VAIO a musim uznat, že mě mile překvapilo, svižný a krásně do ruky, ale je malej, jen 14. Klidně bych si koupil větší. Co se týče HP, měl jsem 2 roky jedno a super, pak jsem měl na zkoušku 6730 a nechtěl jsem ho, konstrukce mi přišla dost špatná, vrzal a kroutil se a klávesnice jako by jiný rozměry, nemohl jsem se trefit na klávesy Pak jsem zvolil to Lenovo a spokojenost Citovat
Fusion Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Přidávám se k Lejnovu. Jedu na R60 3. rok bez jediné závady či reklamace. Před rokem sem teda koupil novou baterku, ale to považuju za spotřebák. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Původně zaslal: Šalda ten Lenovo od Radka je slušnej:super Bacha na to, Lenovo je na tom napsaný, ale zespodu je napsano Made by for Lenovo, což snad nemusím překládat. Jako je dobrej, jeden máme na krámě, sice ne s tou solo grafikou jako tenhle ale i tak je super. Ten display nemá chybu. Marline pokud potřebuješ 17 a větší display pak nechápu na co notebook, pokud to potřebuješ přenášet pak je ti 17tka na prd, za chvilku tě přestane bavit se s tím tahat. Já bych volil něco malýho, třeba 12 až 14\" na tahání a doma pořádnej PC a monitor na ty fotky. Jo a taky zpracování videa, to bych na notebooku fakt dělat nechtěl, rychlost disku a ten výkon nejsou nic moc u tyhle kategorie. Proč vlastně chceš notebook, ty kterej fotí a potřebuje dobrej monitor:myslim [upravil dne 14/10/09 Radek Hurvajz] Citovat
Marlin Odesláno 15. říjen 2009 Autor Odesláno 15. říjen 2009 Radku jde o to, že já mám doma 23\" širokoůhlý monitor.... takže mi pak cokoliv co je 15\" a menší přijde malé. Prostě na ty moje potřeby mi ta 15\" vážně přijde malá. Další věc je, že mi v úterý kiksnul počítač a a fakt se mi za jeho opravu popř upgrade nechtějí dávat prachy a radši bych toho nouta, nažto zabírá míň místa a skutečně ten počítač potřebuju občas přenášet. Je mi jasné že ta 17\" ka se nedá mco přenášet, ale já bych ho neměl na to že bych ho tahal všude s sebou. Jen občas. Nehledě na to, že se to asi vážně fakt pak píchne na ten monitor.... Nejasnosti? Citovat
jozefsv Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 skor by som isiel do asusu ako do hp a sporiadnou grafikou Citovat
MatrixArwen Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Asus bych už teď nebrala, pokud se ti s ním něco stane nejsou tak dobře k dostání náhradní díly a je potřeba to posílat do Prahy, teda pokud nejsi z Prahy, tak je ti samozřejmě jedno. Na Acer a podobný NTB jsou. Mně se ulomilo otvírací tlačítko a ještě jsem ho nedopravila do servisu, protože už vidím jaký hříšný peníze za to budou chtít. Ale jinak, co se týče funkce a design mně se Asusy líbí nejvíc:super Takže jinak doporučuju. HP bych ale rozhodně nekupovala, spíše dám na kamarády a spousta z nich spíš přešla na asus a acer. [upravil dne 15/10/09 MatrixArwen] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.