Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej dotaz na 406kaře... chtěl bych se zeptat jaká je v HDIčkovej 406ce akustická pohoda při dálničním cestování.řekněme .130-160km/h... a pokud někdo máte možnost to porovnat s 405kou (jasný že tam ten rozdíl bude, ale jestli je to o něco nebo řádově) nebo s Octavií v TDI...

Je mi jasný že je to docela hloupej dotaz, ale nemám možnost se v 406ce svézt.

Odesláno

v plzni je klubovych 406 habakuk, s nekym se domluv at te sveze

jinak se 405 se to na prvni svezeni nebude dat srovnat, je to o tridu nekde jinde

Odesláno

Taky jde o opetřebení mnoha dílů. Dvě srovnatelně opotřebená auta, dokonce od stejný značky a modelu jen těžko najdeš. Takže testnout leda na nových vozech, což je u těchto modelů zcela nereálné.

[upravil dne 11.9.2009 Edison]

Odesláno

Taky jde o to, čemuž říkáš \"dálniční\" cestování - jízda po D1 bude určitě o několik řádů méně pohodová než třeba cesta z Plzně do Mníšku pod Alpou.

Jinak já si na 406ku a její hlučnost fakt stěžovat nemůžu, přijde mi docela tichá.

Odesláno

Rozhodně je Hdi tižší než benzín, aspoň v mým případě to tak je, divil sem se že Hdi je tak tichý, možná je to tím že benzín byl old model a teď ten new model mají nějak líp odhlučněnej, ale jízda je naprosto v pohodě, i když 160km/h je pro tu mou 66kw už docela dost, optimální je tak do 140km/h, pak už se jí moc nechce:( ale pro mě je to dostačující, z benzína sem jednou vytáhl 230km/h a pak sem se málem ve 200km/h vysekal, takže už mám lehkou nohu:aut

Odesláno

No já si nestěžuju na to že to má 10let na krku pohoda.Ale jak bylo řečeno je tu víc aspektů co to ovlivní.Pokud tě to bude moc trápit můžu tě svézt.Dokonce i v 2,2Hdi by se dalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...