Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chtěl jsem se zeptat,jestli je možné změnit nick?

při registraci jsem se upsal,ale nechtěl jsem to lámat přes koleno a teď bych to rád změnil pokud je to možné,

děkuji za info

• O 7 let později...
Odesláno

A já bych to klidně umožnil. Za poplatek odpovídající tomu opruzu, co je potřeba provést, aby z toho klub taky něco měl. Chceš změnit nick? OK, za mimořádný příspěvek (třeba) 2 litry :)

Odesláno

Nevěřím, že by to někomu stálo za to. Vždyť nejjednodušší věc je smazat si účet a založit nový s jiným nickem.... 

Odesláno
Nevěřím, že by to někomu stálo za to. Vždyť nejjednodušší věc je smazat si účet a založit nový s jiným nickem.... 

To nemyslíš vážně to tu psát. To je multiregistrace. :D

Odesláno

To právě není! Pokud si předchozí účet smaže, tak ne. Je zakázáno mit tu více registrací, takže když se ta předchozí smaže, nic se neporusi....

Odesláno
před 14 hodinami, Gabriel 307 napsal:

za 5.000 jako za značku

Ty bys 5 litrů dal ? Vybavuji si, že jsi tu kdysi bojoval za úpravu svého nicku, ne kompletní změnu :) ...

Odesláno
To právě není! Pokud si předchozí účet smaže, tak ne. Je zakázáno mit tu více registrací, takže když se ta předchozí smaže, nic se neporusi....

Takhle jo, jsem tě asi ještě v rozespalosti nepochopil. :D

Nechal bych systém nastavený tak jak je.

Odesláno
Před hodinou, StibTo napsal:

Ty bys 5 litrů dal ? Vybavuji si, že jsi tu kdysi bojoval za úpravu svého nicku, ne kompletní změnu :) ...

No kdyz dal deset za stan na skutr proc by nedal 5 za nick :D

Odesláno
V 19. 4. 2017 at 7:39, StibTo napsal:

ja už to mám dávno za sebou(snahu změnit si nick) a už tady taky nejsem tak často

V 19. 4. 2017 at 9:09, Pe.Tr napsal:

No kdyz dal deset za stan na skutr proc by nedal 5 za nick :D

to je garáž lopato :P  ;)

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...