Edison Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Jojo... Medvěd má pravdu. Chybějící žárovku vysvětlím výměnou právě před 20 min, poduštěnou rezervu jakbysmet. Jinak domluvou by to možná i šlo, leč to šlo i za kačky... Je to smutný, ale je to tak. :-(
Medvěd Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: Medvěd já bych mu tvrdil, že jsem měnil kolo proto, že bylo podhuštěné - je ve vyhlášce (pardon zákonu) něco o tom, že bych po výměně defektu neměl pokračovat v cestě byť se zcela rozervanou rezervou? a keby ma dojazdovku ako mam dajme tomu ja? Nemám dojezdovku a na rovinu bych jí ani mít nechtěl. Byť jsem jí už v několika 406kách viděl, já jsem rád za plnohodnotnou rezervu.
marko306 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 ja tiez rad plnohodnotnu, len v lakovni mi ju niekto ukradol a dal tam dojazdovku a ja som si to vsimol az asi po tyzdni a na hadanie uz bolo neskoro. Moja vina. [upravil dne 17/5/09 marko306]
wooody Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 Medvede to me taky napadlo aje zas debil to nebyl, mam hliniky a rezervu plechac, to by mi asi nesezral
oddie Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Dneska mě ve třičtvrtě na tři zastavili policajti na Libeňském mostě - jel jsem do Kelly, kde maj do tří. Tak stáhnu okýnko, a povídám mu: Zdravíčko, poslyšte, nechtěli byste mě zastavit tak za půl hodinky? Jedu do Kelly a tam za chvíli zavíraj... Policajt překvapeně zamrkal, a povídá, to bude jen rychlovka. Za dvě minuty jsem byl pryč, fakt neprudil, ani mu nevadilo, že mám nálepky o technické do tohoto měsíce. Když se vracel odzadu, povídám mu - jestli se chcete zeptat na technickou, tak je do třicátýho. Dal mi papíry, a že mi to zrovna chtěl připomenout, a nashle.
Fusion Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Já bych šel k tomu správnímu řízení a rozumně s dobrou náladou se s něma domluvil. Hlavně bych tam řekl jednu věc, kterou nikdo už nikdy nevyvrátí - \"Měl sem správný tlak v rezervě, byla kontrolována i na STK (ukaž protokol) a pan policajt několikrát nasazoval měřák, čímž ušla část vzduchu v pneu a následně ukázal měřák tuto hodnotu.\"
Kurt Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Mnooo, vzhledem ke společenské nebezpečnosti to odhaduju aspoň na pětilitr.
P.avel Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Nj, a měl ten měřák kalibrovanej a měl k němu o ty kalibraci protokol? Se vsadím že něměl, a byl by kde, no v pr... :potlesk:potlesk
P.avel Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 takovej policajt by potřeboval pořádně nafackovat, takovýhle kok*ti akorát kazej jméno těm který tu práci dělaj dobře!!! Původně zaslal: wooody Medvede to me taky napadlo aje zas debil to nebyl, mam hliniky a rezervu plechac, to by mi asi nesezral tohle mě taky napadlo, ale může mu po tom bejt kulový nebo ne? Já bych šel k tomu správnímu řízení a rozumně s dobrou náladou se s něma domluvil. Hlavně bych tam řekl jednu věc, kterou nikdo už nikdy nevyvrátí - \"Měl sem správný tlak v rezervě, byla kontrolována i na STK (ukaž protokol) a pan policajt několikrát nasazoval měřák, čímž ušla část vzduchu v pneu a následně ukázal měřák tuto hodnotu.\" :potlesk:potlesk
OK406 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Pokud už se něco měří, tak musí být přístroje kalibrované (pravidelná kontrola) a kopie protokolu k nahlédnutí. To se týká i při orient. dech. zkoušce na alkohol u Drageru. Takže na místě nesouhlasit a do ODP uvevést, že měřidlo nebylo kalibrované a ani žádný jiný důkaz (doklad) nebyl v době kontroly k dispozici. A taky by mě zajímalo, kde hlídka zjistila přesný tlak ,,rezervy\" ! U ,,správního\" řízení by pak bylu docela úsměvné, kdy by muse od výrobce či zástupce dané značky vozidla doložit kolik má mít dané vozilo přesný tlak v rezervě a taky, u jakého typu pneu!! A to jistě by do zákonné lhůty nestihli!!! Prostě se nedát a nesouhlasit!! Ještě, že neměří tlak přímo na vozidle:D:D:D:roll A na 95% věřím, že by to asi nedoložili a už by se zřejmě nejednalo o řídiče, ale o hlídku, která by byla vyšetřovaná a to úplně jiném §§ zněním!!!
Edison Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Problematiku kalibrací a označování měřidel jsem tu už popsal. Protokol Ti nikdo ukazovat nemusí, ten slouží k jiným účelům. Sice by ses mohl na místě dohadovat o kalibraci a hnát to do správního řízení, tam bys už však neuspěl, protože kalibrace existuje a měřidlo odpovídajícím způsobem označené je. Chce.li někdo polemizovat nad kalibracemi, nechť nahlédne do příslušných norem. Opakuji, protokol nikdo nikomu nemusí na místě ukazovat. Měřidlo musí být řádně označeno. Protokol by se řešil pak při správním řízení. Když měřidlo označeno bude, tak bych se fakt raději nehádal. Viz Zákon o metrologii, na něj navazující vnitřní předpis o pravidlech měrové služby. Co se týče tlaku v rezervě, i zde zákon hovoří zcela jasně. Viz Zákon o provozu na pozemních komunikacích. Co se týče přestupků a postihů za ně, i zde je vše naprosto jasné. Viz Zákon o přestupcích. [upravil dne 18.5.2009 Edison]
OK406 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Nechci se nikterak příst, ale nesouhlasím! Kopie bít musí k nahlédnutí, a co se týká tlaku, jak jsem uvedl, kde jej hlídka zjistí? To má u sebe tabulky všech vozidel:o:D . To asi ne! Takže je to velmi zavádějící a i v zákoně je to tak uvedeno! Já osobně bych byl v klidu na místě nesouhlasil! Ať si mi pak u ,,správníjo\" dokazují, že nemám pravdu!! U mě by zřejmě neuspěli s tlakem p.s. k měření musí býti dané podmínky a ty na místě jistě nebyli. Odstraněna citace předchazejiciho přispěvku. RH [upravil dne 18/5/09 Radek Hurvajz]
Edison Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Přít se netřeba. Chce to o problematice metrologie něco vědět. A když ne, tak si přečíst příslušné normy, předpisy, zákony. Už jsem to napsal, ať si to každý přebere jak chce, na stavu věci to ovšem nic nemění. Co se týče tlaku, policajt má i vysílačku a potřebný údaj si snadno zjistí. Co se týče podmínek nejde o samotné podmínky měření, jde spíše o započítání odpovídající nejistoty měření. Což je podstatně menší problém.
OK406 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Edison Co se týče tlaku, policajt má i vysílačku a potřebný údaj si snadno zjistí. To že mají vysílačku je pravda, ale kde mu to zjistí? To jako že budou někam volat např. v neděli či v noci?? Tak to opravdu ne!! A kde bude pak pro případné správní řízení ,,zaprotokolováno\" či uvedene dané informace! Myslím si, že opravdu měření tlaku v pneu či jiné ,,hovadiny\", do činnosti hlídek nepatří!! Vím, že by neuspěli!!! Ještě, že nechtějí měřit tlak přímo na autě:D:D:D
Fusion Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Taky si myslím, že to je přehnaný. Zarpvé se o vyhození rezerv uvažuje (asi není ještě schválený) a zadruhé na těch 1,8 nebo kolik bylo psáno se dá v pohodě dojet. Typickej příklad buzerace. Kdyby byl úplně prázdná tak neřeknu ani slovo, ale s takovýmto puntičkářstvím mohl obejít celý auto a změřit tlak ve všech kolech, pak ještě pravítkem změřit řidiči lachtana.
Medvěd Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: Fusion ..., pak ještě pravítkem změřit řidiči lachtana. Ale no FUJ, to bys mu dovolil???
P607Olda Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 V Česku vyplývá pro subjekty a orgány státní správy povinnost používat soustavu jednotek SI ze zákona č. 505/1990 Sb. ze dne 16. listopadu 1990 (Zákon o metrologii; se změnami podle zákonů č. 4/1993, 20/1993, 119/2000, 137/2002, 13/2002, 226/2003 a 444/2005 Sb.[2]) a souvisejících vyhlášek Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, zejména MPO vyhlášky č. 264/2000 Sb.[3] Zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soustava_SI V praxi bych to uplatnil tak, že dokud by nevyslovil správné heslo \"230 kPa\" nebo 0,23 MPa, nebo 2300 hPa, tak bych mu nerozuměl.
MJSytic Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 No pokud to půjde k tomu správnímu řízení, tak bych u toho chtěl docela být Každopádně si nedokážu představit, jak polda při kontrole leží pod 306 a měří rezervu Byl asi pěkně zasviněnej, co? [upravil dne 18.5.09 MJSytic]
wooody Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 jj bylo po desti, no a ani sam nevedel kde ta rezerva je, ja mel totiz uplne nacpanej kufr, jeli sme z chaty tak si myslel ze me nasere ze to budu muset vyndat, nebo ja nevim.....
nanux Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Hale a jak by se řešili např. ty žárovky u Renault Modus, kterému pro vyndání žárovky musíte sundat blatník a nárazník? V manuálu je napsáno, že se musí do servisu, to by jeli s Váma?
Recommended Posts