Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

U nás je to taky dneska,ale o něco déle,to už je to 27 let,to to letí:D:D:D :potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 2.4.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

U nás oslava proběhla na čerstvym vzduchu na chaloupce,oslavili sme to na zahrádce a já nůžkama na thuje,paráda :super:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Gratulace. Sim, my sice vyroci svatby slavit jeste nemuzem, ale uz kroutime/dokoncujem 10-ty rok. A to jsem jeste trochu cucak.:aut Ale protoze tak napresrok uvazujem o dalsim pokroceni (ted si chcem koupit prvni spolecny bydleni-stan), tak se rad priucim. Mate nejaky rady, postrehy apod.? :D

PS: Jsem rad, ze vam to vsem tak klape. V dnesni dobe je to takovej sport, ty rozvody...

Odesláno

Já jsem sice svobodná, ale v červnu máme oslavu hned tří výročí

6.6. Babí s dědou - diamantová 60 let

8.6. rodiče - perlová 30 let

10.6. teta se strejdou - porcelánová - 20 let.

Odesláno

Já se musím prásknout. :D Pátého září tohoto roku se s mou milovanou drahou polovičkou budeme brát a na den přesně měsíc potom budeme 3 roky spolu. :)

P.S.: hloze-ja: všechno klape, jen to chce střízlivý přístup k životu a trochu sebekritiky u obou, pak se na kompromisu domluvíte vždycky. :)

P.P.S.: jsme spolu dva a půl roku a stále může neznalému pozorovateli připadat, že jsme se poznali teprve před týdnem, jak se k sobě máme. :D :D

[upravil dne 3/4/09 Fakir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...