Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už taky jezdíte na tablety....?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: virnik

Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: ladosak

Ale na usporu paliva hraje největší vliv LEHKÁ NOHA NA PLYNU.a ne žádné pilulky.

No, snížením výkonu toho dosáhneš taky. :) Například u moderních dopravních letadel je možné v případě potřeby elektronicky omezit výkon motorů, aby to tolik nežralo a zároveň se šetřily. :)

lietadla maju turbinu a ta pracuje vo vysokych otačkach a porovnavat to s piestovym motorom je nezmisel maju uplne inu charakteristiku chodua pracuju dlhodobo na rovnakych otačkach:P:P

Nesmíš mně brát tak vážně, obzvláště ve vtipných threadech, jako je tento... :D

Odesláno

Tak se omlouvám že sem duplikoval příspěvek. Nicméně jsem četl články v tom odkazu, a nemůžu si pomoct. Všichni plno keců, ale nikdo důkazem, či technickým vysvětlením nepotvrdil/nevyvrátil funkčnost :-D Osobně si myslím, že je to blbost. Ale právě hledám někoho , kdo to zkusil, a potvrdí to co si tu všichni myslíme.

Jen pro příklad, nikdy sem do auta nelil aditivum, pak jsem to vyzkoušel (VIF) a snížila se mi trochu hlučnost, spotřeba a hlavní důvod proč jsem to tam začal lít, je že mi na volnoběh trochu cukal motor což se Vifem také odbouralo. Z toho důvodu, si myslím, že pokud tu budeme kecat jaká je to hloupost a všichni to zavrhneme, tak nebudem mít nikdy jistotu že tabletky nefungují  Proto navrhuji aby to někdo zkusil :-))) Někdo s vyhrkaným motorem pro jistotu :)); čus a berte to s rezervou

• O 3 týdny později...
Odesláno

Som ochotný to vyskúšať. Jean Lui odmieta poslušnosť a skôr než ho od jedu zapálim tak to tam kľudne nasypem. Takže sponzori hláste sa. Teraz mi to pri 170 žerie aj trávu okolo diaľnice a obhrýza topánky. Uvidíme potom. :D:D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Som ochotný to vyskúšať. Jean Lui odmieta poslušnosť a skôr než ho od jedu zapálim tak to tam kľudne nasypem. Takže sponzori hláste sa. Teraz mi to pri 170 žerie aj trávu okolo diaľnice a obhrýza topánky. Uvidíme potom. :D:D

Co sa stalo žánovi ?

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: pastorek

Co sa stalo žánovi ?

Žán sa prežral, albo zadrhol pastorkovou topánkou.

Odesláno

Jean Lui trpí na pomočovanie. :D Ráno nalejem vodu a večer je pod ním barinka. :myslim Že by som mu praskol nejakú tabletku i do chladiča? Nitroglycerín, toho mám plné šuplíky a potom ho nakopem do chladiča. :D

Odesláno

Chudák žán. Kúp prostenal, jediný volno predajní liek na prostatu :D :D :D Alebo chladic do plienky :D

A zas voda neni tak draha :D

Odesláno

Jaj, co vsetko si clovek neprecita ked sa nudi:roll...Tie tabletky su super:mrk:mrk...treba zohnat a vyskusat na kosacke...este sa mi na zadnej strane paci, kolko tabliet treba hodit do kolko litrovej nadrze:D...maju to premyslene...

....a ak ti tecie chladic, tak donho rozbi vajicko, pomaha to:roker:aut

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

....a ak ti tecie chladic, tak donho rozbi vajicko, pomaha to:roker:aut

Chladič nie, vodná pumpa. Empirickým zistením bolo preukázané že má životnosť 380 000 km. :D O tom vajíčku som počul no radšej ho vypijem surové aby som mal lepší hlas keď si pri oprave privriem prst. :D

Odesláno

Koukám že se nám tady diskuze rozrostla:D Ale jen tak dál,po přečtení pár příspěvků jsem se málem musel smíchy dojít převlíct:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super Jo,myslíte že když dám do oleje gutalax,že to bude mazat líp?Minule jsem ho aplikoval na sebe a mě opravdu promazal festovně:myslim

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Koukám že se nám tady diskuze rozrostla:D Ale jen tak dál,po přečtení pár příspěvků jsem se málem musel smíchy dojít převlíct:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super Jo,myslíte že když dám do oleje gutalax,že to bude mazat líp?Minule jsem ho aplikoval na sebe a mě opravdu promazal festovně:myslim

a davaj si bacha na smajliky mne koli tomu zatrhli učet

[upravil dne 18/4/09 AdrianH]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...