Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už taky jezdíte na tablety....?

Recommended Posts

Odesláno

NEUVĚŘITELNÉ

LEVNĚJI NEHLEDEJTE

Akční cena (pouze těchto 5dnů) NEVÁHEJTE

Nejnižší cena!

Výhodné i pro kamionovou dopravu nebo pro autobusy. Úspora i několik litrů na 100km viz níže reference

Již stovky spokojených zákazníků, a tisíce prodaných tablet na aukru řadí tento produkt jako nejlepší na aukru.

Věřte prověřenému prodejci na aukru viz. mé komentáře ZDE.

Kdo umí trošku počítat tak si propočítá, že cena tablety se vrátí již po ujetí cca 250-300km. Zbytek už je jen úspora.

A to nemluvím o lepší kondici motoru a šetření emisí. Kdyby každý používal tyto tabletky, tak by emise byly nižší až o 90%.

Jedna tableta je dostačující pro 80 litrů paliva. Doporučuji zakoupit na vyzkoušení 3-4 tablety. Tableta začíná působit po dvou až třech vyjetých nádržích.Je to z důvodu, že tabletka obsahuje směsi, které obsahují různé chemické sloučeniny a tyto směsi se na motor usazují. Vše se dočtete v oficiálním prohlášení o vlastnostech produktu, který zasílám automaticky při zakoupení tabletek.

Zda nevěříte tak vyzkoušejte a pokud se vám bude blížit emisní kontrola, tak tam určitě uvidíte rozdíl v emisích. Tableta vlastně zlepšuje účinník motoru.

Pokud stále nevěříte tak čtěte dál. Najdete zde i reference uživatelů (viz níže).

Cena 75kč je za jednu tabletu určenou pro 80litrů paliva.

Dobrý den,

nabízím tento neuvěřitelný objev který se používá velice často v zahraničí. Jedná se o produk z USA, já osobně nakupuji z Anglie.

V ČR se začíná teprve rozvíjet.

Zaručeně snižuje spotřebu paliva. Funguje na principu, že se benzím nebo diesel v motoru lépe vznítí a tím neuniká zbytečně ven z motoru.

To znamená že:

-se sníží spotřeba (např. ze 7,5l na 5,6 litru na 100km)-renault megane

-vyšší výkon automobilu nebo motocyklu

-rychlejší rozjezdy

-lepší tah do kopců

-větší maximální rychlost

-o mnoho nižší emise

V žádném případě neničí motory.

ZDE názorné video jak tabletky fungují cca 1,5 minuty

V dnešní době kdy je benzín drahý je tohle nejlepší alternativou.

Více info na: www.platinumforceteam.biz

Dávkování je: půl tablety na 40 natankovaných litrů

Můžete často najít info i na emisních stanicích o těchto produktech.

Jestli nevěříte, tak se podívejte na reference uživatelů na stránkách ZDE Je tam vidět i emisní kontroly aut.

Opravdu 100% funkční.

U mě nejlevněji z celé ČR. Tableta jen 75kč. Jednu tabletu využijete většinou na dvě nádrže. Levněji určitě neseženete!!!

Začíná působit až tak po dvou tabletách při správném dávkování.

Z vlastních zkušeností se mi u auta snížila spotřeba (renault megane 1,6i) z 7,5litru na 100km na pohých 5,6 - 6,3litru na 100km. Na motorce o objemu 125ccm se rapidně zvýšil výkon a rychlost a spotřeba o necelý litr nižší

Je vhodné jak na benzínové tak dieselové motory.

Určitě vyzkoušejte. Při zakoupení celého balení (10ks a více) cena za kus 70kč

Vyzkoušíte jednou a pak budete používat stále!!!!! Na vyzkoušenou doporučuji zakoupit alespoň 3-4ks.Ovšem volba zůstává na vás. Je to z důvodu, že tabletky začínají působit po dvou až třech vyjetých nádržích

Spolu s produktem zasílám i podrobný návod v češtině a oficiální prohlášení o výkonu a vlastnostech produktu.

Zbláznil jsem se já, nebo prodejce či kupující...?

zdroj:

http://sz.aukro.cz/item586506091_snizeni_spotreby_zvyseni_vykonu_dukaz.html

[upravil dne 22/3/09 minimaxa]

post-0-14109605406631_thumb.jpg

Odesláno

Tohle je docela dobrej evergreen a hlavně pyramida jak vyšitá.

Taky mi to už jeden človíček zkoušel vnutit. I jsem se tady o tom zmiňoval, ale to bude dobře rok zpátky.

Každopádně: Ruce od toho pryč!

Odesláno

teď to bere 20 lidí na aukru. Ale já bych to nedal ani do babety. A nebo jo. Když babeta jezdí za 1,5 litru a litr ušetřím... To by se už vyplatilo, ne? :o

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

teď to bere 20 lidí na aukru. Ale já bych to nedal ani do babety. A nebo jo. Když babeta jezdí za 1,5 litru a litr ušetřím... To by se už vyplatilo, ne? :o

No,to by už jezdila na vzduch,a to se vyplatí:super:potlesk:D

Odesláno
Původně zaslal: elton

To někdo kupuje?

Na tom AUKRu vidíš historii příhozů a to je v tomto případě (při akci \"kup teď\") počet kupujících ...:roker

Odesláno

no to je zase poriadny blabol ted čo to kupi je poriadny somar :xvul:xvul:xvul:xvul:xvul:xvula tomu čo to predava by sa malo dat :bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:bachaale aj tak je to somarina a s takychto oblbovaciek je mi :grr:grr:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Vždyť to už jednou tady bylo. Je to výrobek strany zelených, jsem o tom přesvědčený. Kdo jiný by měl mít zájem na snižování emisí a spotřeby neobnovitelných zdrojů.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Pripomína mi to vodku v prášku.

...tak ma napadlo, keby som dal do nádrže viagru? Vytvrdí materiál, zlepší kondíciu....:D

... a hlavně zpevní ojnici

Odesláno

Ja sa čudujem, že sa k tomu staviate tak skepticky...

Používam tablekty do nádrže, ktoré mi ušetria 30% paliva, mám šetrič na palivovom potrubí, ktorý šetrí ďalších 40% paliva, ďalej používam špeciálny motorový olej ktorý vyvinuli v NASA ktorý znižuje trenie a znižuje spotrebu o ďalších 30% a ešte k tomu mám upravenú riadiacu jednotku motora, ktorá znižuje spotrebu o ďalších 20% paliva. Na začiatku mesiaca vypustím nádž do dna a koncom mesiaca mám znovu plnú :super

Odesláno

to je teda neskutocne.obchodovat s niecim normalnym je zbytocne.treba odrbat sprostych ludi a tych je habadej ako vidim.ked vidim kolko ludi to kupilo a kolko zaraba na postovnom tak sa mi hlava kruti.a tie pozitivne hodnotenia no to je gol.debilny ludia hodnotia jednanie predajcu,to ma podrz.ano presne o to ide,vyrobok si nevsimam ale ze so mnou predajca jedna milo tak mu dam pozitiv a potom sa mozu ist ludia stazovat na lamparen a takyto dementi sa tesia obchodu.sa cudujem ze aukro takychto predajcov nevyhodi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...