Fusion Odesláno 23. březen 2009 Odesláno 23. březen 2009 Jo to mě připomělo tu punčochu na PET láhve, která odstranila veškerý škodliviny Citovat
Fakir Odesláno 24. březen 2009 Odesláno 24. březen 2009 Původně zaslal: virnik Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: ladosak Ale na usporu paliva hraje největší vliv LEHKÁ NOHA NA PLYNU.a ne žádné pilulky. No, snížením výkonu toho dosáhneš taky. Například u moderních dopravních letadel je možné v případě potřeby elektronicky omezit výkon motorů, aby to tolik nežralo a zároveň se šetřily. lietadla maju turbinu a ta pracuje vo vysokych otačkach a porovnavat to s piestovym motorom je nezmisel maju uplne inu charakteristiku chodua pracuju dlhodobo na rovnakych otačkach:P:P Nesmíš mně brát tak vážně, obzvláště ve vtipných threadech, jako je tento... Citovat
gen.Migen Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tak se omlouvám že sem duplikoval příspěvek. Nicméně jsem četl články v tom odkazu, a nemůžu si pomoct. Všichni plno keců, ale nikdo důkazem, či technickým vysvětlením nepotvrdil/nevyvrátil funkčnost :-D Osobně si myslím, že je to blbost. Ale právě hledám někoho , kdo to zkusil, a potvrdí to co si tu všichni myslíme. Jen pro příklad, nikdy sem do auta nelil aditivum, pak jsem to vyzkoušel (VIF) a snížila se mi trochu hlučnost, spotřeba a hlavní důvod proč jsem to tam začal lít, je že mi na volnoběh trochu cukal motor což se Vifem také odbouralo. Z toho důvodu, si myslím, že pokud tu budeme kecat jaká je to hloupost a všichni to zavrhneme, tak nebudem mít nikdy jistotu že tabletky nefungují Proto navrhuji aby to někdo zkusil :-))) Někdo s vyhrkaným motorem pro jistotu ); čus a berte to s rezervou Citovat
ozzy56 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 jezdím na APO-IBUPROFEN (Brufen)--pomáhá mi to,když mě bolí záda...:D:P Citovat
virnik Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 no je to riadna kravina ale kdo nema kde davat penisky nech si to kupi Citovat
pastorek Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Som ochotný to vyskúšať. Jean Lui odmieta poslušnosť a skôr než ho od jedu zapálim tak to tam kľudne nasypem. Takže sponzori hláste sa. Teraz mi to pri 170 žerie aj trávu okolo diaľnice a obhrýza topánky. Uvidíme potom. :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: pastorek Som ochotný to vyskúšať. Jean Lui odmieta poslušnosť a skôr než ho od jedu zapálim tak to tam kľudne nasypem. Takže sponzori hláste sa. Teraz mi to pri 170 žerie aj trávu okolo diaľnice a obhrýza topánky. Uvidíme potom. :D Co sa stalo žánovi ? Citovat
AnotherOne Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: pastorek Som ochotný to vyskúšať. Jean Lui odmieta poslušnosť a skôr než ho od jedu zapálim tak to tam kľudne nasypem. Takže sponzori hláste sa. Teraz mi to pri 170 žerie aj trávu okolo diaľnice a obhrýza topánky. Uvidíme potom. :D Co sa stalo žánovi ? Žán sa prežral, albo zadrhol pastorkovou topánkou. Citovat
pastorek Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Jean Lui trpí na pomočovanie. Ráno nalejem vodu a večer je pod ním barinka. Že by som mu praskol nejakú tabletku i do chladiča? Nitroglycerín, toho mám plné šuplíky a potom ho nakopem do chladiča. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Chudák žán. Kúp prostenal, jediný volno predajní liek na prostatu :D Alebo chladic do plienky A zas voda neni tak draha Citovat
Qcko Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Jaj, co vsetko si clovek neprecita ked sa nudi:roll...Tie tabletky su super:mrk:mrk...treba zohnat a vyskusat na kosacke...este sa mi na zadnej strane paci, kolko tabliet treba hodit do kolko litrovej nadrze:D...maju to premyslene... ....a ak ti tecie chladic, tak donho rozbi vajicko, pomaha to:roker:aut Citovat
pastorek Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: Qcko ....a ak ti tecie chladic, tak donho rozbi vajicko, pomaha to:roker:aut Chladič nie, vodná pumpa. Empirickým zistením bolo preukázané že má životnosť 380 000 km. O tom vajíčku som počul no radšej ho vypijem surové aby som mal lepší hlas keď si pri oprave privriem prst. Citovat
vix Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 ... a pak si, milé děti, dáme tu o bukových pilinách Citovat
oddie Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Tabletky určitě někdo vyzkoušejte na HDI 80kW verzi, bude to super! Tedy pro mě, mám tu tohle auto na díly Citovat
309GT Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Koukám že se nám tady diskuze rozrostla:D Ale jen tak dál,po přečtení pár příspěvků jsem se málem musel smíchy dojít převlíct:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super Jo,myslíte že když dám do oleje gutalax,že to bude mazat líp?Minule jsem ho aplikoval na sebe a mě opravdu promazal festovně Citovat
AdrianH Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 no fak kto si to da tak je fakt blbec .a asi si mysli že decka nosia bociany domov:D:D Citovat
AdrianH Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: 309GT Koukám že se nám tady diskuze rozrostla:D Ale jen tak dál,po přečtení pár příspěvků jsem se málem musel smíchy dojít převlíct:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:super Jo,myslíte že když dám do oleje gutalax,že to bude mazat líp?Minule jsem ho aplikoval na sebe a mě opravdu promazal festovně a davaj si bacha na smajliky mne koli tomu zatrhli učet [upravil dne 18/4/09 AdrianH] Citovat
kobr Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: Mišak Zajimavý nazor tablety pomahají!!! Tyhle tabletky musí mít finanční příspěvek od ministra životního prostředí Bursíka za žádné emise CO Citovat
dolly1010 Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Původně zaslal: Mišak Zajimavý nazor tablety pomahají!!! TO sice jo, ale na stránce prodejce funguje všechno vždy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.