Vena garážmistr Odesláno 17. leden 2018 Odesláno 17. leden 2018 Já už koukám přes dvě hodiny. A už mě dokázali zkazit náladu. Citovat
vendelinek Odesláno 21. leden 2018 Odesláno 21. leden 2018 ,,Hm,tady uz jsem nebyl pul roku Koukám průběžně po dvou hodinách Spal bych jako broucek ale moc to nejde,od čtvrtka mě zlobí levéj bok pod žebrem a aby to nebylo málo tak jsem včera ráno na parkovišti směrem k autu do práce s sebou praštil na zem a opět na levou stranu,takže narazeny rameno,brní mě celá ruka a nic do ní nevezmu,i s natahnutim kalhot mám problém,moc jsem toho nenaspal Budu ležet dneska celej den Citovat
brixtr Odesláno 24. leden 2018 Odesláno 24. leden 2018 Hlídám hlídám ale nic se neděje... Už jen 3 hodiny a půjde se do postele Citovat
Zodiak Odesláno 27. leden 2018 Odesláno 27. leden 2018 (upraveno) Dnes hlídám já, Elvis Pes-li. Musím se přiznat, hodně mi pomáhají "hluchátka" a Depeche Mode. Už je mi zase devatenáct, plus 32. To je, kua hnusný ni? Seru na to, budu pezzzzzzz. Upraveno 27. leden 2018 uživatelem Zodiak Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2018 Odesláno 2. únor 2018 (upraveno) Nějak dneska mi to nejde usnout,asi už jsem totálně rozhozenej,vždycky nebo skoro vždycky zatuhnu během 10 minut a dneska se prevaluju už 2 hodiny,to zas bude noc Upraveno 2. únor 2018 uživatelem vendelinek Citovat
vendelinek Odesláno 2. únor 2018 Odesláno 2. únor 2018 (upraveno) Jo ,jsem v klidu,jsem spal teď 4x po sobě až ráno po 12 nocnich Tak jsem se těšil že se konečně.po dlouhý době trochu vyspím a vono prd Upraveno 2. únor 2018 uživatelem vendelinek Citovat
Zodiak Odesláno 3. únor 2018 Odesláno 3. únor 2018 (upraveno) Vážení občané klubáci, v plné zbroji odjíždím do hor, abych vás až do rána mohl bedlivě strážit. Klidně v noci pište, budu na příjmu. P.S.: Dle místního doporučení mám s sebou krom lopaty, písku a světlic i chleba na drobečky. Od 21:00 hlídám na určeném místě. Hromada sněhu, kosa jaxviňa, ale mě tady hezky vrní bufík. Všude klid a vše v pořádku. Můžete klidně spát. Upraveno 3. únor 2018 uživatelem Zodiak Péťa ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 4. únor 2018 Odesláno 4. únor 2018 03:45 hlídání ukončeno, hajdy domů a do hajan. Citovat
brixtr Odesláno 7. únor 2018 Odesláno 7. únor 2018 Statečně hlídám a zatím tu nikdo nic neukradl Citovat
Péťa Odesláno 17. únor 2018 Odesláno 17. únor 2018 Klidně spěte, jedničky a nuly jsou v klidu Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.