Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

lonskeho roku jsem byl jeste radny clenem PC a tak kdyz se zde zacalo rozvijet tema \"Dekuji za vanocni darek od PC\" sem si rikal je to divny, nic mi nejde, ale pravda vsichni vedi, ze jsem dezertoval, tak co bych dela s priveskem lva na klice. Nicmene na minisrazu jsem si do odpovednych rejpnul, co ze jako uz me odepsali, no proste srandy kopec a lev skoncilv me kapse;)

Dnes se pise 23. leden 2009 a ve schrance, svete div se, obalka od PC. Hned mi bylo z tvaru obsahu nahmataneho pres obalku jasne o co ze to kraci. Tak ani nerozbaluju a pidim se po pricine proc tak dlouha lev nejel, asi naka porucha na trati, ci co. No coz, mila a uzasna Ceska posta se jala muj ddarek posilat do Nemecka, asi vedela ze tam ma hlavni sidlo vyrobce meho soucasneho auta, tak ze by mi to asi dorucili. No proste Ceska posta.

Pro zasmati prikladam i foto zminene obalky. odeslano 29.12.08 doruceno 28.1.09 :potlesk:potlesk:potlesk

jeste prosim vedeni o vyjadreni, zda-li si mohu druheho leva ponechat, rozumej obdarovat jim druhou dceru ci ho mam vratit napr. k rukam tajemnika. Dekuji

post-0-14109604334088_thumb.jpg

Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

No vzhledem k tomu, že se bojím kudy by k nám lvíček šel zpátky tak si ho nech a ber to jako vrácení poměrné částky ze zaplaceného ročního příspěvku členství :D:aut:D

btw: bejt to šek, třeba s vracenim přeplatku (:D) s penězi tak bych chtěl byt u toho jak jdeš na poštu děkovat :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

nechybí tam náhodou adresa příjemce????

Nechybí, možná by tam měla být ulice ale to nic nemění na tom že směrovací číslo je správně a město je pod černou páskou. Jinak teda nechápu jak si někdo muže splést Bumlovo jmeno s částí německý adresy:D:D:D:D
Odesláno

Zřejmě ta obálka byla vylosována v soutěži o výlet do zahraničí a tak ji protáhli ještě přes Německo (škoda, že máš nick \"buml\", kdybys byl třeba \"José\", mohla se podívat třeba do jižní Ameriky :D :D :D)

Odesláno

Tohle téma by se mělo jmenovat Co všechno česká pošta dokáže... :) Ale mě to u tohoto ústavu nepřekvapuje, to že se zásilka někde toulá 14 dní považuji u pošty za samozřejmost, to že se pošťačka ani nesnaží doručit zásilku i když je někdo doma a nevhazuje oznámení do schránky už taky beru jako \"službu zákazníkovi\". O zacházení se zásilkami ani nemluvím... :blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: Driver

...že se pošťačka ani nesnaží doručit zásilku i když je někdo doma a nevhazuje oznámení do schránky už taky beru jako \"službu zákazníkovi\"...

Zdá se mi to, nebo v tom čtu, že už máš zkušenost s Měšickou poštou:D

[upravil dne 28.1.09 MJSytic]

Odesláno

Naprostá normálka. Denně řeším pět až deset zpožděných balíků. Jeden se mi minulý týden podíval dokonce do Gdaňsku. Od pondělka najíždím na zasílání PPL a na milou poštu z vysoka kakám:blicismajlik

Odesláno

hele, to je docela dobra sranda za 17.- Kc :)) a pak ze jsme na Tebe zapomeli :aut

2vix: nikde se netoula, smutne lezi u me na stole spolecne s asi 30 dalsimi. promin, ale nechtel jsem zkouset co Ceska posta rekne na adresu VIX, Susice. Treba by to VIX brali jako rimske cislice a mohlo by se to podivat buhvi kam :)

kdyz mi posles radny kontakt pres u2u, tak Ti jej samozrejme poslu.

Odesláno

já se radši ani nebudu rozepisovat,protože mě pošťáci milují,a nechci aby mi tady zase někdo vytknul že si stěžuji,ale pokud to jde,tak dotyčné žádám o zaslání i s tím že to bude dražší raději nějakým kurýrem než českou poštou.....,ne jednou jsem se tak rozčílil,že jsem měl chuť volat do Brna..... a to že jsem doma a nikdo se neobtěžuje s balíkem aspoň zazvonit a jen hodí lístek do schránky mě teda nadzvedává tak, že chytit toho nebo tu dotyčnou při činu tak bych snad i vraždil :bacha:bacha

Odesláno

Burisek: tak to bud rád že si tam měl aspon ten lístek ;)

U nás je pošta tak v řiti, že poštačka k nám de jednou za sto let, sousedi s ulice nad náma nám v autobuse dávaj naši poštu že ji měli ve svhránce (a bůh ví kolik lidí tu naši poštu vyhodilo)

balíček s kávou co nám poslala tetka tak si nechala poštačka, a jestli náhodou nemáme doporučené psaní se musíme chodit ptát na poštu pač lístek ve shránce je jak kdy se jí chce, a stížnosti nepomáhají. takže tak. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...