Lukaydo 407 Odesláno 21. listopad 2015 Odesláno 21. listopad 2015 Proto parkuju daleko od ostatnich ale problem je i ten že u obchodáku všude zasejí ty stromky a pak člověk nemá šanci se tam vlezt bud bude stat přilepeny na tom stromku a dlaždičkach co je kolem stromku nebo mit zadek auta v cestě.Tak proto zaparkuju občaskde moc aut nestojí přes 1a pul mista muj problem to není nemají to tam sázet.Auta velikosti 407 a víc tam prostě nevlezou. Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. listopad 2015 Odesláno 21. listopad 2015 (upraveno) Nikdy nevis kdy to vedle tebe nějaký cuuro takhle posle a muzes parkovat kde chceš ... Upraveno 21. listopad 2015 uživatelem StibTo Citovat
poldiss Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 (upraveno) Ty lidi jsou takový zasr.. čů.... ráno jsem v pohodě zaparkoval mezi dvě auta s dostatečnou rezervou, odpoledne po práci přijdu k autu a tam tohle... Upraveno 15. leden 2016 uživatelem poldiss Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Asi bych toho citrona trošku posunul koulí Nezkoušel jsi ty auta rukama postrčit, třeby byli na volno Citovat
krtek 2 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 u nas vo vedlajsej bytovke sa vsetci dohodli a parkuju vsetci sikmo ku chodniku (uspora miesta) nikto pozdlz chodnika a funguje im to tam len u nas akosi to nejde Citovat
poldiss Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Něžně jsem ho odtlačil koulí no ale teda nasral mě neskutečně. Tady jinak než takhle parkovat nejde, metr od aut jsou koleje tramvají Citovat
krtek 2 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 (upraveno) tak sa dohodnite ze nikto nebude zatahovat rucku ani zaradzovat kvalt ak je to na rovine no tolko ich potlacis Upraveno 15. leden 2016 uživatelem krtek 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 (upraveno) Ty lidi jsou takový zasr.. čů.... ráno jsem v pohodě zaparkoval mezi dvě auta s dostatečnou rezervou, odpoledne po práci přijdu k autu a tam tohle... No zavřeli Tě pěkně Já mám u nás v ulici spíš opačný problém spočívající v tom, že někteří "bezmozci" parkují přesně do středu míst kam se normálně vejdou dvě auta. U nás se parkuje na pravé straně jednosměrky šikmo k chodníku, na levé podélně s chodníkem a když se tam postaví jeliman nestandartně (ideálně na několik dnů = dělají to i obyvatelé sousedních domů převážně důchodového věku, některé podezřívám, že tak činí záměrně), po čase dokáže, že se prostým pohybem aut docílí toho, že se parkuje podle jejich mustru - jen se na délku bloku vejde třeba o 2 - 3 auta míň. Snažil jsem se, ale opravdu se některým nedá vysvětlit, že nepotřebujou oboje dveře otvírat "do plnejch" (při šikmým stání) ani že nikde není psáno, že musí vyjet z podélného stání na pouhé otočení volantem (zkrátka že auto má i zpátečku a vrtět koly při vyjíždění ze stání je prostě potřeba). Mimoto ani v tom podélném stání to 2m mezeru před autem a za autem neudrží, vždycky se jim k autu někdo postaví (vyjímkou je jedině post u invalidního stání a vjezd do baráku - mezi tyto dva pevné body se vejde někdy 5 aut, někdy ale jen 3) Upraveno 15. leden 2016 uživatelem Medvěd Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 V poledne jsem šel na parkoviště pro auto a za mnou stála ochcavka,nějaká mladá mamina šla s nákupem k autu,já si ometal sníh a najednou žuch a ještě jednou žuch,tak se otočim a ona s ochcavkou couvala tak blbě,že přeskočila okraj pankejtu( asi tak 20cm) a na břicho,prah prohnutej,vylezla,koukala na auto za ní,jestli je celý a já na ní,sedíte na pankejtu,ona-já vim,nemužu z toho ven ,tak mi nezbývalo,než jí s tim pomoct,za kouli lano,objet jí z druhý strany a vytahnout,myslel jsem že to vyfotim,ale bylo mi jí líto,tak jsem radši pomohl Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 takhle parkuje manzelka (ja vcera podobne s tranzitem s kouli) - couvam couvam najednou koukam to Twingo co bylo za mnou se mi stratilo ze zrcatek tak zastavim a jdu se podivat - kluci co cekali na trening fotbalu koukali taky - ja stal asi 2cm od jeho narazniku s moji kouli a twingo s kouli to samy Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 ať koukám,jak koukám,Twingo a koule nevidim Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 byla tma a mojim mobilo fotakem bych to nevyfotil ani kdybych se na hlavu stavel Citovat
Almanil Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Proto se snažím neparkovat podélně a raději se projdu. Naštěstí mám, kde zaparkovat minimálně po chvíli hledání. Citovat
Veverka Odesláno 23. leden 2016 Odesláno 23. leden 2016 V poledne jsem šel na parkoviště pro auto a za mnou stála ochcavka,nějaká mladá mamina šla s nákupem k autu,já si ometal sníh a najednou žuch a ještě jednou žuch,tak se otočim a ona s ochcavkou couvala tak blbě,že přeskočila okraj pankejtu( asi tak 20cm) a na břicho,prah prohnutej,vylezla,koukala na auto za ní,jestli je celý a já na ní,sedíte na pankejtu,ona-já vim,nemužu z toho ven ,tak mi nezbývalo,než jí s tim pomoct,za kouli lano,objet jí z druhý strany a vytahnout,myslel jsem že to vyfotim,ale bylo mi jí líto,tak jsem radši pomohl ...objet (maminu) z druhý strany a vytáhnout... hustej! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 ja bych ji jen objel ale nevytahoval Citovat
Vena garážmistr Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Vendelínku : někteří berou některá slovní spojení dvojsmyslně. Pro ně by jsi to musel napsat že jsi tu maminu obkroužil uvázal lano na TZ a vyprostil ji z uváznutí. Lukáši : jak nevytahoval Tobě nestačí to stádečko dětí co máš doma? Citovat
HonzaRez Odesláno 25. leden 2016 Odesláno 25. leden 2016 (upraveno) ...mamina ...na břicho... prohnutej... koukala... Upraveno 25. leden 2016 uživatelem HonzaRez Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.