Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Proto parkuju daleko od ostatnich :) ale problem je i ten že u  obchodáku všude zasejí ty stromky a pak člověk nemá šanci se tam vlezt bud bude stat přilepeny na tom stromku a dlaždičkach co je kolem stromku nebo mit zadek auta v cestě.Tak proto zaparkuju občaskde moc aut nestojí  přes 1a pul mista muj problem to není nemají to tam sázet.Auta velikosti 407 a víc tam prostě nevlezou. :myslim

Odesláno (upraveno)

Nikdy nevis kdy to vedle tebe nějaký cuuro takhle posle a muzes parkovat kde chceš ...

Upraveno uživatelem StibTo
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ty lidi jsou takový zasr.. čů.... ráno jsem v pohodě zaparkoval mezi dvě auta s dostatečnou rezervou, odpoledne po práci přijdu k autu a tam tohle...

post-38934-0-15715700-1452868901_thumb.j

post-38934-0-26830900-1452868907_thumb.j

Upraveno uživatelem poldiss
Odesláno (upraveno)

tak sa dohodnite ze nikto nebude zatahovat rucku ani zaradzovat kvalt  ak je to na rovine no tolko ich potlacis :D

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

Ty lidi jsou takový zasr.. čů.... ráno jsem v pohodě zaparkoval mezi dvě auta s dostatečnou rezervou, odpoledne po práci přijdu k autu a tam tohle...

No zavřeli Tě pěkně :super

Já mám u nás v ulici spíš opačný problém spočívající v tom, že někteří "bezmozci" parkují přesně do středu míst kam se normálně vejdou dvě auta. U nás se parkuje na pravé straně jednosměrky šikmo k chodníku, na levé podélně s chodníkem a když se tam postaví jeliman nestandartně (ideálně na několik dnů = dělají to i obyvatelé sousedních domů převážně důchodového věku, některé podezřívám, že tak činí záměrně), po čase dokáže, že se prostým pohybem aut docílí toho, že se parkuje podle jejich mustru - jen se na délku bloku vejde třeba o 2 - 3 auta míň. Snažil jsem se, ale opravdu se některým nedá vysvětlit, že nepotřebujou oboje dveře otvírat "do plnejch" (při šikmým stání) ani že nikde není psáno, že musí vyjet z podélného stání na pouhé otočení volantem (zkrátka že auto má i zpátečku a vrtět koly při vyjíždění ze stání je prostě potřeba). Mimoto ani v tom podélném stání to 2m mezeru před autem a za autem neudrží, vždycky se jim k autu někdo postaví (vyjímkou je jedině post u invalidního stání a vjezd do baráku - mezi tyto dva pevné body se vejde někdy 5 aut, někdy ale jen 3)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

V poledne jsem šel na parkoviště pro auto a za mnou stála ochcavka,nějaká mladá mamina šla s nákupem k autu,já si ometal sníh a najednou žuch a ještě jednou žuch,tak se otočim a ona s ochcavkou couvala tak blbě,že přeskočila okraj pankejtu( asi tak 20cm) a na břicho,prah prohnutej,vylezla,koukala na auto za ní,jestli je celý a já na ní,sedíte na pankejtu,ona-já vim,nemužu z toho ven  ,tak mi nezbývalo,než jí s tim pomoct,za kouli lano,objet jí z druhý strany a vytahnout,myslel jsem že to vyfotim,ale bylo mi jí líto,tak jsem radši pomohl :)

Odesláno

takhle parkuje manzelka (ja vcera podobne s tranzitem s kouli) - couvam couvam najednou koukam to Twingo co bylo za mnou se mi stratilo ze zrcatek tak zastavim a jdu se podivat - kluci co cekali na trening fotbalu koukali taky - ja stal asi 2cm od jeho narazniku s moji kouli a twingo s kouli to samy

12553084_954535654581450_822757107022915

Odesláno

V poledne jsem šel na parkoviště pro auto a za mnou stála ochcavka,nějaká mladá mamina šla s nákupem k autu,já si ometal sníh a najednou žuch a ještě jednou žuch,tak se otočim a ona s ochcavkou couvala tak blbě,že přeskočila okraj pankejtu( asi tak 20cm) a na břicho,prah prohnutej,vylezla,koukala na auto za ní,jestli je celý a já na ní,sedíte na pankejtu,ona-já vim,nemužu z toho ven ,tak mi nezbývalo,než jí s tim pomoct,za kouli lano,objet jí z druhý strany a vytahnout,myslel jsem že to vyfotim,ale bylo mi jí líto,tak jsem radši pomohl :)

...objet (maminu) z druhý strany a vytáhnout... hustej! :D

Odesláno

Vendelínku : někteří berou některá slovní spojení dvojsmyslně. Pro ně by jsi to musel napsat že jsi tu maminu obkroužil uvázal lano na TZ a vyprostil ji z uváznutí.

Lukáši : jak nevytahoval Tobě nestačí to stádečko dětí co máš doma? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...