Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vix

513 Okna - otvírání a zavírání

5131 Některé otvírací okno nelze uzavřít, popřípadě zajistit uzavřené (vážná )

5132 U některého posuvného skla bočního okna autobusu chybí manipulační rukojeť (lehká)

Celý seznam zde

Hele, takže, pokud nejezdíš s otevřeným okýnkem, nevidím důvod, proč bys neměl takto pokračovat?

Najskôr ho nemohol ani otvoriť aby mohol overiť, či sa dá zavrieť a či drží.:mrk

Odesláno

jak tak koukám podle té tabulky to závada je.

Zavřený drželo. A zima se blíží a okénko se otvírat nebude:D.

[upravil dne 27/10/08 adraj]

Guest servisman
Odesláno

tak to je pěkná pič....... ale co naděláš oni jsou co ti dají štempla :aut

Odesláno

S toho si nic nerob... U mne na STK pozerali vse, len pro to, aby som im dal uplatek.

Povedal mi ze zadne blinkre svieti nie moc oranzovo. Tak som mu to rozebral, a ukazal origo blinker zarovku.

Tak potom presol s predu auta, a povedal, ze predne svetla maju slabu svietivost. Ked som sa ho opytal, ako na to prisiel, odpovedal \"SAK TO VIDIM\"

No ale nakonec mi nasel ze na teznem mi nesviti lavy blinkr tusim, alebo neco podobneho, a uz bolo. Dal auto nad jamu, zavolal si ma dole ze mi nieco ukaze, povedal ze za 400 Sk ma necha ist kvoli tomu taznemu, dal som mu peniaze a hotovo...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

S toho si nic nerob... U mne na STK pozerali vse, len pro to, aby som im dal uplatek.

Povedal mi ze zadne blinkre svieti nie moc oranzovo. Tak som mu to rozebral, a ukazal origo blinker zarovku.

Tak potom presol s predu auta, a povedal, ze predne svetla maju slabu svietivost. Ked som sa ho opytal, ako na to prisiel, odpovedal \"SAK TO VIDIM\"

No ale nakonec mi nasel ze na teznem mi nesviti lavy blinkr tusim, alebo neco podobneho, a uz bolo. Dal auto nad jamu, zavolal si ma dole ze mi nieco ukaze, povedal ze za 400 Sk ma necha ist kvoli tomu taznemu, dal som mu peniaze a hotovo...

ten výměnný obchod funguje i u nás :)

Odesláno

Ze :D

A potom machruju v televiznich novinach, ze neni korupce, lebo tam maji kamery :D

Odesláno

Bohužel je to tak, za to tě může holt vyhodit, zbytečné o tom debatovat. Ale možná kdybys tam rovnou šoupnul do papírů dvě kilča na obídek, třeba by si toho vůůůbec nevšiml :D :D

Odesláno

Důvod je jednoduchý, potřebují občas také někoho vyhodit, své zákazníky a smluvní partnery vyhazovat nemohou, tak si spravují statistiky na lidech z ulice. Máš to jen za B, tak tam holt zajedeš do měsíce za kilo ještě jednou a ukážeš už jen to okno.

Odesláno

No co já vím, tak mě taky kdysi vyhodily z STK s Ladou kvůli tomu, že nejde stahovat okýnko u řidiče. Technik to zdůvodnil tím, že v případě nutnosti rychlého opuštění vozidla, v případě, že jsou bloklé dveře například při požáru nebo potopení vozu se nedostanu rychle ven.

Odesláno

adraj: nediv se - pri poruse smerovek nemas jak dat vedet o zmene smeru :nevim

Otci na 205tce kdysi blbla stahovacka (tzv. \"na heslo\") mno a na STK zrovna nechodila, tak dopadl stejne jako ty :(

Odesláno

No mně zase na stk blbě nalepili emisní nálepku (nechali tam kousek staré a neoddělali to lepidlo a nabalil se na to prach a nálepka při mytí upadla) tak jsem tam musel znovu a nechat si vystavit druhou nálepku a samozřejmně zaplatit. Byl jsem úplně vytočenej i když se jednalo o pár korun, neboť kvůli tomu, že to někdo odfláknul, si to musím platit sám. Prý to nemůžu reklamovat :-)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

adraj: nediv se - pri poruse smerovek nemas jak dat vedet o zmene smeru :nevim

Otci na 205tce kdysi blbla stahovacka (tzv. \"na heslo\") mno a na STK zrovna nechodila, tak dopadl stejne jako ty :(

Smerovky sa v núdzi môžu dávať aj ľavou rukou vystrčenou cez okienko, ruka vodorovne=vľavo, zvislo=vporavo. To však samozrejme nemá vplyv na výsledok STK.

Odesláno

Čeněk - hmm, dobrá, jasně, budu mít bloklý dveře, protože jsem potkal strom nebo jiného idiota. Dveře budou zmuchlané do koule a zablokované. A já, abych vystoupil, tak začnu do té koule plechu stahovat okýnko! Argumentace dobrá, ale stále to odporuje 513.

Pata - Dobrý, smysl to má, ale jak to napasuješ na 513?

Třeba u Křápoly mám střešní, tak bych mával asi jím :aut

Napadá mě jedna možnost, kterou asi technik na STK chtěl říci, ale protože nemám důkazy, tak o ni pomlčím.

A pokud se vám na STK nelíbí, jezděte jinam. Profláklých STK je všude dost.

P.S.: Jsem myslel, že tyhle 5xx se dávají jako pro zábavu, aby u těch starých aut byla nějaká lekrace. Mě napsali už 520 (za lehce orezlé, leč použitelné pravé zpětné zrcátko- ale stále větší činná plocha než u Fobie) a 522 - sedadla (trochu vržou, no) ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...