AnotherOne Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: vix 513 Okna - otvírání a zavírání 5131 Některé otvírací okno nelze uzavřít, popřípadě zajistit uzavřené (vážná ) 5132 U některého posuvného skla bočního okna autobusu chybí manipulační rukojeť (lehká) Celý seznam zde Hele, takže, pokud nejezdíš s otevřeným okýnkem, nevidím důvod, proč bys neměl takto pokračovat? Najskôr ho nemohol ani otvoriť aby mohol overiť, či sa dá zavrieť a či drží. Citovat
adraj Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 jak tak koukám podle té tabulky to závada je. Zavřený drželo. A zima se blíží a okénko se otvírat nebude:D. [upravil dne 27/10/08 adraj] Citovat
Guest servisman Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 tak to je pěkná pič....... ale co naděláš oni jsou co ti dají štempla Citovat
adraj Odesláno 27. říjen 2008 Autor Odesláno 27. říjen 2008 jediný co mě překvapilo,že absolutně nekontroloval povinnou výbavu Citovat
Edison Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Protože i kdyby ji našel ví, že ji klidně můžeš mít půjčenou. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 S toho si nic nerob... U mne na STK pozerali vse, len pro to, aby som im dal uplatek. Povedal mi ze zadne blinkre svieti nie moc oranzovo. Tak som mu to rozebral, a ukazal origo blinker zarovku. Tak potom presol s predu auta, a povedal, ze predne svetla maju slabu svietivost. Ked som sa ho opytal, ako na to prisiel, odpovedal \"SAK TO VIDIM\" No ale nakonec mi nasel ze na teznem mi nesviti lavy blinkr tusim, alebo neco podobneho, a uz bolo. Dal auto nad jamu, zavolal si ma dole ze mi nieco ukaze, povedal ze za 400 Sk ma necha ist kvoli tomu taznemu, dal som mu peniaze a hotovo... Citovat
ozzy56 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: Lubk0 S toho si nic nerob... U mne na STK pozerali vse, len pro to, aby som im dal uplatek. Povedal mi ze zadne blinkre svieti nie moc oranzovo. Tak som mu to rozebral, a ukazal origo blinker zarovku. Tak potom presol s predu auta, a povedal, ze predne svetla maju slabu svietivost. Ked som sa ho opytal, ako na to prisiel, odpovedal \"SAK TO VIDIM\" No ale nakonec mi nasel ze na teznem mi nesviti lavy blinkr tusim, alebo neco podobneho, a uz bolo. Dal auto nad jamu, zavolal si ma dole ze mi nieco ukaze, povedal ze za 400 Sk ma necha ist kvoli tomu taznemu, dal som mu peniaze a hotovo... ten výměnný obchod funguje i u nás Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Ze A potom machruju v televiznich novinach, ze neni korupce, lebo tam maji kamery Citovat
OK406 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 chyba 5131 nelze uzavřít, zajistit. A ty si měl okýnko uzavřené=zajištěné!!!!! Citovat
jarajarda Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Bohužel je to tak, za to tě může holt vyhodit, zbytečné o tom debatovat. Ale možná kdybys tam rovnou šoupnul do papírů dvě kilča na obídek, třeba by si toho vůůůbec nevšiml :D Citovat
oddie Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Důvod je jednoduchý, potřebují občas také někoho vyhodit, své zákazníky a smluvní partnery vyhazovat nemohou, tak si spravují statistiky na lidech z ulice. Máš to jen za B, tak tam holt zajedeš do měsíce za kilo ještě jednou a ukážeš už jen to okno. Citovat
urdemala Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 já na technickou jel s oknama vpředu staženýma - okna mam zatmavený myslim na 85% a vyšlo to :-) Citovat
Čeněk Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 No co já vím, tak mě taky kdysi vyhodily z STK s Ladou kvůli tomu, že nejde stahovat okýnko u řidiče. Technik to zdůvodnil tím, že v případě nutnosti rychlého opuštění vozidla, v případě, že jsou bloklé dveře například při požáru nebo potopení vozu se nedostanu rychle ven. Citovat
Pata Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 adraj: nediv se - pri poruse smerovek nemas jak dat vedet o zmene smeru Otci na 205tce kdysi blbla stahovacka (tzv. \"na heslo\") mno a na STK zrovna nechodila, tak dopadl stejne jako ty Citovat
bigicek Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 No mně zase na stk blbě nalepili emisní nálepku (nechali tam kousek staré a neoddělali to lepidlo a nabalil se na to prach a nálepka při mytí upadla) tak jsem tam musel znovu a nechat si vystavit druhou nálepku a samozřejmně zaplatit. Byl jsem úplně vytočenej i když se jednalo o pár korun, neboť kvůli tomu, že to někdo odfláknul, si to musím platit sám. Prý to nemůžu reklamovat :-) Citovat
adraj Odesláno 28. říjen 2008 Autor Odesláno 28. říjen 2008 Čeněk a Pata: vlastně máte pravdu,tohle mi vlastně nedošlo:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: Pata adraj: nediv se - pri poruse smerovek nemas jak dat vedet o zmene smeru Otci na 205tce kdysi blbla stahovacka (tzv. \"na heslo\") mno a na STK zrovna nechodila, tak dopadl stejne jako ty Smerovky sa v núdzi môžu dávať aj ľavou rukou vystrčenou cez okienko, ruka vodorovne=vľavo, zvislo=vporavo. To však samozrejme nemá vplyv na výsledok STK. Citovat
vix Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Čeněk - hmm, dobrá, jasně, budu mít bloklý dveře, protože jsem potkal strom nebo jiného idiota. Dveře budou zmuchlané do koule a zablokované. A já, abych vystoupil, tak začnu do té koule plechu stahovat okýnko! Argumentace dobrá, ale stále to odporuje 513. Pata - Dobrý, smysl to má, ale jak to napasuješ na 513? Třeba u Křápoly mám střešní, tak bych mával asi jím Napadá mě jedna možnost, kterou asi technik na STK chtěl říci, ale protože nemám důkazy, tak o ni pomlčím. A pokud se vám na STK nelíbí, jezděte jinam. Profláklých STK je všude dost. P.S.: Jsem myslel, že tyhle 5xx se dávají jako pro zábavu, aby u těch starých aut byla nějaká lekrace. Mě napsali už 520 (za lehce orezlé, leč použitelné pravé zpětné zrcátko- ale stále větší činná plocha než u Fobie) a 522 - sedadla (trochu vržou, no) Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2008 Odesláno 28. říjen 2008 Původně zaslal: adraj Čeněk a Pata: vlastně máte pravdu,tohle mi vlastně nedošlo:myslim A není to alibismus?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.