Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakým způsobem čtete emaily?  

1. 1. Jakým způsobem čtete emaily?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

emaily ctu vetsinou rada - pokud jsou relevantni a smysluplne :)

Což se ovšem často zjistí až jejich přečtením. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: aka

emaily ctu vetsinou rada - pokud jsou relevantni a smysluplne :)

Což se ovšem často zjistí až jejich přečtením. :nevim

to ano, ale na způsobu to pak nic nemění :) a vůbec občas je to jasný už podle odesílatele :)

Odesláno

to marisw: Hmm, tak to jsou na poboxu pěkní zmrdi. U nás má drtivá většina freemailů i free pop3 přístup. Některé mají placený smtp servis. Ale aspoň vidíš, že to jde.

Odesláno

ide za 280 Sk :D:bacha:bacha:bacha

hajzlici......

tu sa plati za vsetko...... :bacha:bacha

Původně zaslal: Ticcino

to marisw: Hmm, tak to jsou na poboxu pěkní zmrdi. U nás má drtivá většina freemailů i free pop3 přístup. Některé mají placený smtp servis. Ale aspoň vidíš, že to jde.

Odesláno
Původně zaslal: marisw

ide za 280 Sk :D:bacha:bacha:bacha

hajzlici......

tu sa plati za vsetko...... :bacha:bacha

Ale to je logické. Tým, že nechodíš a ich stránky čítať meily, ale si to sťahuješ cez klienta, nečítaš reklamy na ich stránkach a tak ich pripravuješ o zárobok, ktorý si takto kompenzujú. Prečo by mali poskytovať svoj server bezplatne pre tvoju poštu.

Odesláno

No na sukromne ucely pouzivam GMAIL, ktory nemam nijak nahoden v outlooku.

Na normalnom PC normalne navsetivim stranku GMAIL.COM, prihlasim sa, a pisem. Maju to celkom slusne spravene do konverzacii, dolezite maili a podobne, takze outlook uz nepotrebujem.

Dalej ku GMAILU sa prihlasujem aj pomocou JAVA Aplikacie priamo od Gmailu, volne stiahnutelna zadarmo . Je celkom fajn.

V praci mam exchange server samozrejme pomocou outlooku.

Na pracovny mail sa prihlasujem aj z domu cez web, tiez sa to da...

Dalej mam este vedlajsi pracovny mail, na ktory sa pripajam z domu cez outlook, klasicke pop3, smtp... Takisto sa nanho pripajam z mobilu, cez emailoveho klienta klasickeho zabudovaneho v mojej E51 tke :)

Klasicky stiahne len hlavicku a predmet, pokial to potrebujem, tak si ho stiahnem cely :) Takze asi tak... Ale poznam i inych manikov co maily vyuzivaju masovo od rana do vecera vsetkymi moznymi sposobmi...

Odesláno

Původně zaslal: Petra XSI

Zprava doleva :P

Dobrý, ty jsi z arábie?

Tady u nás se normálně čte zleva do prava. :D

Jééééé já to napsala naopak, hluboce se omlouvám:mad:.

Ale docela by mi nevadilo tak psát, jako levák jsem s tím měla dost problémů, když jsem se účila psát.

Odesláno

Ale to je logické. Tým, že nechodíš a ich stránky čítať meily, ale si to sťahuješ cez klienta, nečítaš reklamy na ich stránkach a tak ich pripravuješ o zárobok, ktorý si takto kompenzujú. Prečo by mali poskytovať svoj server bezplatne pre tvoju poštu.

To chápu. Každý ať si to řeší jak umí. Ono navíc často tím, že platíš, máš určité garance pro stabilitu, filtrování spamu, antivir, velikost schránky apod.

Je pravda, že tohle všechno má i třeba seznam.cz (ovšem zadarmo). Na druhou stranu letos dvakrát spadl :-)

Odesláno

Použivam klienta Mozilla Thunderbird, email se mi stáhne z webu do počitače jak z mailu na seznam.cz, tak z lioned mailu, ve schrance na webu tak ic nezustane a kdyby se tam náhodou někdo kouknul tak najde jen spamy:aut. Jinak v Thunderbirdu má učty i zbytek rodiny, kontrola schranky je každych 10 minut, takže když mi někdo napiše mužu se mrknout hned. Má to teda i jednu nevyhodu že se na již stažené maily nepodívám kdekoliv z jinyho počitače.

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Použivam klienta Mozilla Thunderbird, email se mi stáhne z webu do počitače jak z mailu na seznam.cz, tak z lioned mailu, ve schrance na webu tak ic nezustane a kdyby se tam náhodou někdo kouknul tak najde jen spamy:aut. Jinak v Thunderbirdu má učty i zbytek rodiny, kontrola schranky je každych 10 minut, takže když mi někdo napiše mužu se mrknout hned. Má to teda i jednu nevyhodu že se na již stažené maily nepodívám kdekoliv z jinyho počitače.

To outlook umí taky. A ne jen ten. Měl by to umět každý klient.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

No to samozřejmě umí, jenže jsem to psal proto že nahoře je v anketě nejvíce uživatelů kteří čtou maily na webu, tak jsem páchal trochu osvětu:D
Odesláno

Původně zaslal: Edison

No to samozřejmě umí, jenže jsem to psal proto že nahoře je v anketě nejvíce uživatelů kteří čtou maily na webu, tak jsem páchal trochu osvětu:D
Já vlastně taky. Jen jsem Tě k tomu zneužil... :-)
Odesláno

Vlastní poštovní server, pop3 i smtp. Do mobilu stahuji celé maily, ale nemažu je ze serveru, abych je později mohl stáhnout do Outlooku.

Plus veřejné schránky (gmail, volny, worldonline a peugeot-club stahuji jen pomocí pop3 do Outlooku.

V práci Exchange server.

V Outlooku mám nastavených celkem 16 účtů :D

Odesláno

Většinu mailů stahuju přes POP3 do mailovýho klienta. Na notebooku Outlook, na mobilu originál Nokiáckej Symbianí klient. Přístup přes webový rozhraní jen velmi výjimečně, i když jej všechny používané schránky umožňují.

Btw: Co je cílem průzkumu? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...