Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jakým způsobem čtete emaily?  

1. 1. Jakým způsobem čtete emaily?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě tak z výzkumných důvodů zajímá, jakým způsobem přistupujete ke svému emailu.

Edit: Sakra, to jsem trapně napsal. Tím veřejným emailovým klientem mám na mysli, že používáte klienta, kterým stahujete poštu pomocí pop3 / imap protokolů z veřejného serveru do svého počítače.

[upravil dne 22.10.2008 Ticcino]

Odesláno

to myslis tak ze napr mam mailovu adresu niekde co ja viem na www.pobox.sk a viem si ju prezerat na outloku alebo co ja viem lotuse???? ak hej tak to by zaujimalo aj mna

Odesláno

prijdu podivam se na vršek jaka je tam barva a pak si přečtu kod na boku plechovky.

projistotu ještě oddelam vicko a mrknu dovnitr.

[upravil dne 22/10/08 jirka639]

Odesláno

:myslim:myslim:myslim

Původně zaslal: jirka639

prijdu podivam se na vršek jaka je tam barva a pak si přečtu kod na boku plechovky.

Odesláno
Původně zaslal: marisw

:myslim:myslim:myslim

Původně zaslal: jirka639

ptal se jak čtu email.

Odesláno

to myslis tak ze napr mam mailovu adresu niekde co ja viem na www.pobox.sk a viem si ju prezerat na outloku alebo co ja viem lotuse???? ak hej tak to by zaujimalo aj mna

Ano, přesně tak jsem to myslel.

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

No... doma mám POP3 ze dvou volných serverů do Outlooku (velkého, ne Express) a v práci máme vlastní Exchange server. :)

Jsem ještě zapomněl napsat.

V práci máme taktéž Exchange server.

Doma tahám seznam, centrum a lokálního providera do Outlooku.

Odesláno

tak teda sem z napadom ako na to.....

Původně zaslal: Ticcino

Odesláno

Heh? Tak teď jsem to nepochopil zas já. Já se jen ptal, kdo používá webové rozhraní a kdo si emaily stahuje domů do klienta.

A ty se ptáš, jak si máš nastavit klienta, aby ti to tak fungovalo?

No, nejdřív je potřeba, zda pobox.sk vůbec podporuje stahování emailů a když ano, tak jaké. Nejčastěji umí pop3. Pak by bylo dobré zjistit, zda umí také odesílat emaily, čili protokol smtp.

Vybereš si klienta (Outlook, outlook express, thunderbird, the bat, apod.), nainstaluješ a pak je to snadné. V klientu dáš přidat poštovní účet, vyplníš to, co to po tobě chce, zejména je důležitá adresa daného pop3 serveru, která s největší pravděpodobností bude pop3.pobox.sk, pak by bylo vhodné zadat odchozí server (zřejmě smtp.pobox.sk), zadáš přihlašovací jména a hesla a voila. Už to fachčí.

Nebo taky nefachčí a pak je třeba najít chybu. Často se stává, že nelze použít ledajaký smtp server, ale budeš muset použít server tvého providera internetu neb ostatní budou blokované. To už je vyšší dívčí.

Každopádně doporučuji projet pobox.sk a zjistit, zda to vůbec umí. A pokud to umí, tak tam bude i návod jak přesně na to jít.

Odesláno

presne toto som myslel..dakujem....

Heh? Tak teď jsem to nepochopil zas já. Já se jen ptal, kdo používá webové rozhraní a kdo si emaily stahuje domů do klienta.

A ty se ptáš, jak si máš nastavit klienta, aby ti to tak fungovalo?

No, nejdřív je potřeba, zda pobox.sk vůbec podporuje stahování emailů a když ano, tak jaké. Nejčastěji umí pop3. Pak by bylo dobré zjistit, zda umí také odesílat emaily, čili protokol smtp.

Vybereš si klienta (Outlook, outlook express, thunderbird, the bat, apod.), nainstaluješ a pak je to snadné. V klientu dáš přidat poštovní účet, vyplníš to, co to po tobě chce, zejména je důležitá adresa daného pop3 serveru, která s největší pravděpodobností bude pop3.pobox.sk, pak by bylo vhodné zadat odchozí server (zřejmě smtp.pobox.sk), zadáš přihlašovací jména a hesla a voila. Už to fachčí.

Nebo taky nefachčí a pak je třeba najít chybu. Často se stává, že nelze použít ledajaký smtp server, ale budeš muset použít server tvého providera internetu neb ostatní budou blokované. To už je vyšší dívčí.

Každopádně doporučuji projet pobox.sk a zjistit, zda to vůbec umí. A pokud to umí, tak tam bude i návod jak přesně na to jít.

Odesláno

takze malo by to fungovat aj na poboxe.....

Momentálne máte nastavenie POP3 prístupu neaktívne.

Aby ste mohli využívať POP3 prístup, je potrebné túto službu aktivovať. Aktivácia je podmienená úhradou príslušnej sumy za používanie POP3 prístupu na účet prevádzkovateľa. Pri prevode alebo platbe nezabudnite uviesť správny variabilný symbol. Tento symbol je jedinečný a platí len pre vašu e-mailovú schránku. Po obdržaní platby vám bude práve na základe tohto variabilného symbolu aktivovaný POP3 prístup.

Variabilný symbol k vašej schránke: 3432246

Cena za používanie POP3 prístupu na jeden rok: 280 Sk (9.29 €) s DPH, Konverzny kurz 30,1260 SK = 1 €

Bankové spojenie: Tatra banka, a.s.

Číslo účtu: 2625712111/1100

O aktivácii POP3 prístupu alebo jeho predĺžení budete informovaní prostredníctvom e-mailu. Potom stačí nastaviť POP3 prístup priamo vo vašom mailovom programe.

Adresa POP3 servera: pop.pobox.sk

Užívateľské meno: vaseuzivatelskemeno@pobox.sk

Heslo: vaseheslo

Upozornenie:

Ako užívateľ plateného POP3 prístupu získavate zároveň ako bonus IMAP4 prístup, pričom adresa IMAP4 servera je imap.pobox.sk.

Pokiaľ chcete využívať posielanie e-mailov cez SMTP, kontaktujte prosím priamo vášho poskytovateľa internetového pripojenia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...