Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ZILA mal dnes s rodinkou autonehodu...

Recommended Posts

Odesláno

Nešťastie nechodí po horách ale po ľuďoch....:bojim

ZILA sa dnes poobede vracal domov z Košíc s manželkou a synom a pred dedinou im pod auto vbehol pes:bojim:grr:(

Jemu sa našťastie nič nestalo no Erika aj so synom skončili v nemocnici....

b31hu2hv88blac4ws.jpg

Odesláno

A ešte jeden dodatok.

Dnes som mal možnosť vidieť naplno charakter niektorých ľudí, ktorí išli okolo nakoľko som bol pri nehode niekoľko hodín...

Ľudia prechádzajúci okolo si to fotili a natáčali ako nejakú atrakciu, medzitým sa stala aj jedna menšia nehoda vďaka vodičovi, ktorý videl asi nehodu prvý krát...

To nehodovím o tom, ako policajtom niekoľko áut prešlo!!! tie číselníky, ktoré kládu ku brzdným stopám a pod.

Jeden človek dokonca telefonoval za jazdy a keď mu policajt ukázal aby zložil a ešte na neho aj skričal, ten debil sa začal rozčulovať!

Ľudia majú dopravné nehody za atrakciu, zábavu a pod?

Lebo čo som dnes videl bol neuveriteľne smutný pohľad na našich vodičov :blicismajlik

Odesláno

Tomu se říká echt smůla. :(

Doufám že Erika i mladej budou brzy vpořádku. Držím palce.

To není tak dávno co to auto dali do kupy a další pohroma. To auto je snad prokletý. :myslim

Odesláno

Takéto správanie vodičov je smutná skutočnosť poslednej doby. Všetci sa s tým stretáme temer denne.

Zilu mi je ľúto. Tomu sa hovorí smola. Prednedávnom to auto dával dohromady po nehode a teraz zase. Erike a synovi prajem skoré uzdravenie bez následkov. :(

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

A ešte jeden dodatok.

Dnes som mal možnosť vidieť naplno charakter niektorých ľudí, ktorí išli okolo nakoľko som bol pri nehode niekoľko hodín...

Ľudia prechádzajúci okolo si to fotili a natáčali ako nejakú atrakciu, medzitým sa stala aj jedna menšia nehoda vďaka vodičovi, ktorý videl asi nehodu prvý krát...

To nehodovím o tom, ako policajtom niekoľko áut prešlo!!! tie číselníky, ktoré kládu ku brzdným stopám a pod.

Jeden človek dokonca telefonoval za jazdy a keď mu policajt ukázal aby zložil a ešte na neho aj skričal, ten debil sa začal rozčulovať!

Ľudia majú dopravné nehody za atrakciu, zábavu a pod?

Lebo čo som dnes videl bol neuveriteľne smutný pohľad na našich vodičov :blicismajlik

Bohužel. Vím je to tak. Vím z vlastní zkušenosti. Mě například přejeli 3x trojúhelník když jsem měl nehodu. A kolik lidí projelo a čumělo místo aby se zeptali jak na tom jsme .....

Ještě jednou bohužel už to tak chodí. Občas je to fakt na :blicismajlik.:bojim

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Akurát som s nimi dotelefonoval, už sú na ceste domov, našťastie, nič vážne sa nikomu nič nestalo len odreniny, škrabance a podobne...

Aspoň že tak.

Psychicky je to však horšie :(

Kdo by nebyl. :nevim

Odesláno

tak ať se rychle uzdraví.. ale s autem to vypada nahnutě :(

A přístě at radsi prejede psa je dobrý mít reflex prejet psa nez vyklopit celou rodinu vim že to je frčák ale když si to člověk v tlučec do hlavy tak to psa zajede možná nepotěšim ochránce zvířat ale radši přejedu všechno co na silnici nema co delat nez abych ohrozil životy spolujezdců skokem ze svahu.. ;) ...

Odesláno

Tak to je velice nepříjemné:(:(:(

Přeji, ať se dají všichni brzy do pořádku, hlavně že to nedopadlo hůř...

P.S.: To prokletý auto se bude ještě opravovat?

Odesláno
Původně zaslal: Honza z Nera

Čokla raději přejedu i když to taky není žádný med. Přeji brzké uzdravení a rychlý návrat psychické pohody :papa

Asi tak - evidentně se psovi vyhnuli úplně...

Jenže v tý chvíli se neví co dřív...

Jednou jsem to zažil, jak jsme přejeli psa... Pes váhal, bylo to na Jižní spojce a pak najednou vletěl pod auto. Rána to byla jako blázen, přejeli jsme ho levou stranou a pak vstal a odvlekl se na tu louku.

Jako hnusný, auto bylo od krve, to jsem já tenkrát už neviděl, ale co si tak pamatuji, tak autu se nic nestalo, ani nárazník neprasknul. :(

Odesláno

Taky se připojuju k vyjádření smutku nad osudem celé Zilovic rodinky.

Co se týče \"bezejmenného davu čumilů\", k tomu prostě - NO COMENT !!!

[upravil dne 17/10/2008 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...