Honza z Nera Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 . . . . taky jsem cholerik, zrovna včera na silnici č.9 Praha - Mělník. Někdy to prostě nejde . . . . Citovat
Přema Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Já se k tomu radši nevyjadřuji, to by nebylo na moje nervy :bacha:bacha bych jsi dal ten čas a jel za ním tak dlouho až by zastavil a nevím nevím jak by to dopadlo.......už jse mi něco podobného stalo ale výsledek jsi nechám radši pro sebe......:D:D:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 1. Neviem co mate proti plynovim pistola, a reci ze kdo nema gule na ostru, nosi plynovku su viacmenej detske. Plynovu pistol mam aj ja, a mam ju len kvoli mojej pripadnej sebeobrane. Je sice pravda, ze ju nevyuzivam ako SCRATCH, ale na pripadnu sebeobranu bohato postacuje. A dovody preco nemam ostru ? 1. Aj keby som ostru mal, nemyslim, ze by som mal na to povahu niekoho zastrelit. Nie som ten typ cloveka, ktory to bere ako vzrusenie alebo zabavu. Nedokazal by som tu, a nehambim sa to povedat. 2. Aj keby som taku pistol chcel, nese to zo sebou urcite veci. Prva je zbrojni pas, ktory stoji aj nejake peniaze. Pistol na ostre je drahsia. Musi byt registrovana, a zbrojak treba nosit stale pri sebe. A k tej predbiehacke. No, jako ja jazdim normalne, ked nemam amok, s 1.4 kou to neni ani moc mozne Ale ja to berem skorej zhumorom. Vzdy sa schuti zasmejem, ked nejake hovado okolo mna misickuje, reve mu motor, vyhuluje tomu a ja idem svojim tempom, a nakoniec o 2 - 3 krizovatky sa zase mojim \"pomalym\" tempom ocitnem za nim v nejakej kolone. To si potom vzdy myslim, ze mu to vsetko nahananie, riskovanie a ta spotreba boli k nicomu A ked my hentake hovado nechce uhnut, zaradim sa inde, tych par sekund co usetrim mi za to nestoja ... Citovat
Kurt Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Lubk0: zbraně se tu už řešily, jak to tak čtu, tak je dobře, že jí nemáš. Ovšem bumlovi šlo jen (alespoň jak já to chápu) o to, že kdo vytáhne plynovku na člověka, o kterém si není jist, že nemá ostrou, je potenciální sebevrah. Citovat
RychJ-1 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Já tedy nevím, ale není lepší, když už jsem takovej cholerik si počkat na světla, ža bude za mnou, vylezt z auta a říct mu to do očí? Myslím, že je to lepší, než se honit jak trotl mezi autama které s tím nemají co společného...A pokud je někdo tak silný, že by vtáhl plynovku, proč jsi to neudělal, ale přímo jemu u okenka, na těch semaforech? , Oobně jsem jezdil den co den po celé ČR, to o čem mluvíš moc dobře znám,ale většinou jsem to nechal plavat, prostě jsem si řekl \"tak si jed debile, aby jsi se neposral\" a byl klid...Ale ano, také jsem párkrát nevydržel, ale než abych dělal, myšky a kdo ví co, tak jsem si počkal na světla, vylezl z auta a řekl jsem co si o něm myslím... Ikdyž semozřejmě jsem něvděl, co na mě vytáhne... ale byl klid a ne se honit x kilometrů po městě... Citovat
Ravel Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd takhle Tě do 40ti skolí infarkt [upravil dne 26/8/2008 Medvěd] to je právě tak, že cholerici si to krásně vyřvou a pustí to ven. my \"necholerici\" se snažíme ovládat a to právě způsobí infarkt A pro Scratche : pokud máš plynovku, stačí na semaforu zastavit a naznačit mu, ať stahne okno a potom mu to tam vpálit. A nikoho neohrozíš. [upravil dne 26/8/08 Ravel] Citovat
nemec.cb Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: buml 2 Marlin >to vis poradnej wagen:super [upravil dne 26/8/08 buml] :D tohle patří do sekce \"vtipy\":D:D Citovat
buml Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Kurt Lubk0: zbraně se tu už řešily, jak to tak čtu, tak je dobře, že jí nemáš. Ovšem bumlovi šlo jen (alespoň jak já to chápu) o to, že kdo vytáhne plynovku na člověka, o kterém si není jist, že nemá ostrou, je potenciální sebevrah. ano tak jest, uz sem tenhle problem resil nekdo ve vlakne snad Berkofa ci koho. proste plynovka je fajn, ale v nekterejch spousta pripadech ti spis ublizi nez pomuze. sam plynovku vlastnim, ale pouzivam ji na vycvik psa aby si zvyknul na strelbu a chystam se z vypalit naky svetlice, jestli to ovsem bude stat za to. na obranu bych si ji nevzal. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 No ja som ju kupil novu, mam ju nejaky ten rok, a potreboval som ju zatial len raz. A aj som ju pouzil, a zabrala stopercentne. Uz za ten jeden krat to hodnotim ako dobru kupu, lebo som si usetril hodne penez. Keby som ju nemal, mohol som prist o jine veci, a urcite i nejake to zdravi, protoze panove vyzerali na to, ze po svojich domov neodidem. Samozrejme, ze s plynovkou treba vediet zachadzat, ale obzvlast to plati aj pre ostru... Pokud clovek nevi zachadzat s plynovou, tak ostru by som mu do ruky nedal ... Je tazke o tom polemizovat. Pokial stretnes protivnika, ktory ma u seba ostru zbran, je jedno ci vytiahnes plynovu atrapu, alebo ostru devinu, tak ci tak to v tom druhom evokuje instinkt, vytiahnut svoju zbran. A potom je uz len na tebe, pokial mas ostru, mozes ho zabit, alebo on moze zabit teba, pokial mas plynovu, mozes ho bude paralizovat alebo on moze zabit teba. Ale dost uz o pistoliach. Ja len myslim, ze plynovka je uzitocna, pokial s nou majitel zachadza s rozumom... Citovat
Edison Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Tak tos měl celkem štgěstí, že tu ostrou neměli oni. Mohls přijít o víc, než jen o něco. Plynovka je poukázka na smrt, ať s ní zacházíš jak chceš, třeba seberozuměji. Lepší nezacházet s ní vůbec. Sám jsem držitelem ZP i odpovídající zbraně. A držím se několika zásad: 1. Pokud mopžno se nedostat do situace, že bych musel uvažovat o jejím použití. 2. Kdyby náhodou, velmi zvížit, jestli ji vůbec vytáhnout (vždyť útočník ji může mít taky). Když už vytáhnout, pak nelze přemýšlet o tom, jestli vytřelím (musim si být jist, že jsem toho stisknutí schopen, a že to v případe nutnosti udělám. Cokoli jiného je poukázka na to se nechat zastřelit. Z toho plyne následující: Jestliže by mi někdo pohrozil zbraní, vypadající jako ostrá, zřejmě by to šeredně odskákal, zejména, byla-li by to jen plynovka (to já přece nemusím poznat). Ale obecně nejspolehloivějsí je zásada číslo jedna. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Bavíme se o zbrani v souvislosti s dopravou.....JE TO NORMALNI ????? Citovat
Edison Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Ono je to jednodušší... Bavíme se. :-D O případném použití zbraně v dopravě tu holt kdosi začal mluvit... ;-) Citovat
Fusion Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: Lubk0 1. Neviem co mate proti plynovim pistola, a reci ze kdo nema gule na ostru, nosi plynovku su viacmenej detske. Je to dětský. Je to jak jít proti samurajovi s mečem od Hatori Hanza s gumovým nožem v ruce. A jestli to vozíš v autě tak počkej jak hezky se k tobě budou chovat policajti když to uvidí. Citovat
Marcel505 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 No jak to popisuje Scratch, je jasné, že tam takhle neměl vjíždět. Jenže ráno v Počernicích to jinak nejde, a být ten kretén na jeho místě, asi by to udělal taky. Prostě kretén nechtěl, aby Scratch najel na hlavní... Snad mu to těma fakáče dostatečně naznačil. Myslím, že to bylo dostatečné, ale to najíždění co poté následovalo kretén přehnal (nehledě k tomu že kretén Scratche určitě viděl a Scratch ho nepřekvapil ani neohrozil ani neomezil). Obzvláště jestli jsi jel Scratchi 406kou, tak ten kretén asi neměl žádné pochopení pro tuning tak si s tebou chtěl pohrát. Citovat
P607Olda Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Nejhorší na tom je, že tyto pouliční bitvy nemají vítěze, jen dva nas..né. Často přemýšlím, proč se na Západě jezdí zdvořileji. Kdyby tam byl Franta z klubu, nebo prostě známý, tak by ho pustil, zamával, atd. Ale proto že je to Franta neznámý (přesně řečeno známý jiných lidí), tak je boj. Na Západě, jakoby lidi tvořili jeden klan, více hrají spolu, než proti sobě. Proč to u nás není? Rád bych aby řidiči u nás také tvořili jeden klan, vždyť mají stejný zájem - nenabourat a dojet na místo. Projel jsem kus světa, ale u nás se jezdí nejhůř. I v Polsku je to lepší. Nebyl jsem na Ukrajině a v Rusku. Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Taky jsem projel velkou část Evropy a dovolím si s Tebou souhlasit jen částečně - od nás směrem západním se jezdí ohleduplněji, od nás směrem východním se nejezdí, ale bojuje o přežití. Podle mě to má přímou souvislost s tím, že v postkomunistických zemích je zcela běžný nájezd 10 000 km/rok, zatímco na západě klidně i 40 000 km/rok (beru bežného člověka, nikoli profi řidiče) - samozřejmě že tam jsou pak lidé mnohem vyježděnější a s autem sžitější. Za další je tu dost silným faktorem i typická česká závist - já mám starou 306ku, a ON má AUDI A8 . kde na to SAKRA nakrad??? A chtěl by mě předjet - H...O panáčku, VYCHUTNEJ SI TO. Až budou mít lidi takové příjmy, aby se nemuseli rozmýšlet, zda pojedou autem na víkend nebo zda je levnější čučet do bedny na pohyblivé obrázky a až si uvědomí, že všichni máme stejné možnosti a je jen na nás, jak se k životu postavíme - tak by mohlo být na silnicích mnohem lépe. [upravil dne 27/8/2008 Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 a co teprve takova italie... tyden na sicilii mi stacil, dva roky se zadne zemi nepodarilo prekonat dojmy z jizd tam (pravda, nejezdim rumunsko, turecko atd...). to se povedlo az ted v Cine Citovat
AnotherOne Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Nestačím sa čudovať. To som netušil, že aj v našich končinách je bežné nosiť so sebou zbraň. Citovat
Medvěd Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Vvitty a co teprve takova italie... tyden na sicilii mi stacil, dva roky se zadne zemi nepodarilo prekonat dojmy z jizd tam (pravda, nejezdim rumunsko, turecko atd...). to se povedlo az ted v Cine Když jsem byl v r. 1996 v Itálii, nemělo jsem žádný problém - pravda, nebyl jsem na Sicílii, jen v horní části (Benátky, Padova, Maranello, Pissa a dále po Riviéře Monako a Francie) Citovat
Edison Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Nestačím sa čudovať. To som netušil, že aj v našich končinách je bežné nosiť so sebou zbraň. Snad tu nikdo nemluví o běžnosti... Spíše to možnosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.