Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

To je ta ulice, co má z jedné strany pole, resp. křoví a pak pole? Pokud vím, můžeš přijet i tou ulicí o jednu dál, zezadu a pak boční, tam snad takovej problém není, ne? Dále, jestli je něco hovadina, tak \"ze vztaku\" zabrzdit nebo rozjet se, aby zapískala kola. Tím sis hodně uškodil, a zcela zbytečně.

Ee...to je jinde.O vesnici dal.Asi to bylo zbytecny,ale je to asi tak ze nekdy prasknu dverma.

Odesláno

:-D Hele v Mešicích ne.O vesnici vedle :-D Ty policajti sou Libeznická obecní policie.

Líbeznický??? To je trochu škoda. Bejt to Měšická CIA v podání \"šerifky\" Lídy, tak by byl problém do hodiny vyřešenej. Sice by z toho mohla být nakonec akce pro URNu, ale to už je věc jiná:D

Ale na druhou stranu, já to chování sousedů schvaluju. Náplavám je potřeba dělat zle co nejvíc! Pryč s Pražákama :bacha;):D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

:-D Hele v Mešicích ne.O vesnici vedle :-D Ty policajti sou Libeznická obecní policie.

Líbeznický??? To je trochu škoda. Bejt to Měšická CIA v podání \"šerifky\" Lídy, tak by byl problém do hodiny vyřešenej. Sice by z toho mohla být nakonec akce pro URNu, ale to už je věc jiná:D

Ale na druhou stranu, já to chování sousedů schvaluju. Náplavám je potřeba dělat zle co nejvíc! Pryč s Pražákama :bacha;):D:D:D

:D:bacha

Odesláno

Jojo Měšická policajtka by si s nima poradila, to by byla \"ekšn\" jak z emerickýho filmu :D

Hele Michale co to je za divný narážky na pražáky :bacha ? Bacha aby jsi neměl zítra ráno sirku ve zvonku :D

A neboj Měšice budou za chvíli taky čtvrť Prahy :P

Odesláno

Hele navruji sežeň kámoše s jiným autem, ať nepoznají to tvoje a z okénka na ně chrstni nějaký HNUS třeba pytel sraček!! Ježííš já se nepoznávám, ale bylo by to husté, že??? :mrk:D:bacha:papa

Guest Scratch
Odesláno

oni se tam chteji mesice do prahy dostat, ale ta je nechce, tak sou nastvany :-D

Odesláno

No, těžko soudit. Pokud se jedná o normální veřejnou komunikaci, tak ty báby jsou krávy. Zkoušel jsi se jich úplně normálně a slušně zeptat stylem: \"Dobrý den dámy. To, že se zde roztahujete přes celou ulici a vaše děti si tu hrají, mě velmi mrzí. Je to velmi nebezpečné. Myslíte, že byste s tím mohly něco udělat?\"

Když tě pošlou do prdele, řekni: \"Vaše odpověď mě opravdu překvapila. Mám si to vykládat tak, že vám na zdraví vašich dětí nezáleží?\"

Prostě takovýmto postupem. Říká se tomu zpětná vazba. Je třeba vzít konkrétní chování daného člověka(roztahování přes silnici, nadávání, plivání) a říct, jak to na tebe působí (mrzí mě to, překvapuje, štve, rozčiluje). A pokud ten, komu zpětnou vazbu poskytuješ, není ignorant, tak svoje chování upraví.

Zpětné vazby nemusí být jen negativní. Třeba pokud by ty báby daly pryč lavičku, poskytni jim zase zpětnou vazbu: \"To, že jste daly tu lavičku pryč, mě velmi potěšilo.\"

Hlavně žádnou agresi, věštění, apod.

Zpětné vazby by se měly dávat dnes a denně. I když to zní třeba pitomě, když se to člověku dostane pod kůži, tak bude svět hned lepší.

Odesláno

sry ze se do toho motam, ale co zastavit, vystoupit, a pokecat s nima a treba se nejak dohodnete? vim ze je to jen pro klidasy, ne pro prudaky jako treba ja :D ale slysel sem ze to je nekdy nejlepsi reseni :)

Odesláno
Původně zaslal: Devils-night

Přijeď domů

a máš vyřešíno ... Brzdit a zpomalovat samo zakázáno :D:super
Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

No, těžko soudit. Pokud se jedná o normální veřejnou komunikaci, tak ty báby jsou krávy. Zkoušel jsi se jich úplně normálně a slušně zeptat stylem: \"Dobrý den dámy. To, že se zde roztahujete přes celou ulici a vaše děti si tu hrají, mě velmi mrzí. Je to velmi nebezpečné. Myslíte, že byste s tím mohly něco udělat?\"

Když tě pošlou do prdele, řekni: \"Vaše odpověď mě opravdu překvapila. Mám si to vykládat tak, že vám na zdraví vašich dětí nezáleží?\"

Prostě takovýmto postupem. Říká se tomu zpětná vazba. Je třeba vzít konkrétní chování daného člověka(roztahování přes silnici, nadávání, plivání) a říct, jak to na tebe působí (mrzí mě to, překvapuje, štve, rozčiluje). A pokud ten, komu zpětnou vazbu poskytuješ, není ignorant, tak svoje chování upraví.

Zpětné vazby nemusí být jen negativní. Třeba pokud by ty báby daly pryč lavičku, poskytni jim zase zpětnou vazbu: \"To, že jste daly tu lavičku pryč, mě velmi potěšilo.\"

Hlavně žádnou agresi, věštění, apod.

Zpětné vazby by se měly dávat dnes a denně. I když to zní třeba pitomě, když se to člověku dostane pod kůži, tak bude svět hned lepší.

Tohle zní celkem rozumně:super

OT: čím se živíš?

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

sry ze se do toho motam, ale co zastavit, vystoupit, a pokecat s nima a treba se nejak dohodnete? vim ze je to jen pro klidasy, ne pro prudaky jako treba ja :D ale slysel sem ze to je nekdy nejlepsi reseni :)

Zkouseli sme to,zastavili,vystoupili a zeptali se.Jeste nez sme to stihli dorict tak se spustila smrst nadavek a pak ze tam budeme jezdit pomalu,ze to co sme jeli urcite nebylo 50 a ze jinak budeme mit problemy,neco v tom stylu ze kdyz tam bydlime tak se o problemy postaraj.Nebyl by problem tam jezdit 20,ale za predpokladu ze kdyz oni uvidej auto tak si zavolaj deti,a uklidej se nekam na travnik.Kdyz ohleduplnost tak z obou stran.Nedavno bezelo dite k silnici a jeho mama bezela za nim,tak sem zastavil,pockal az ho dohoni,chytne za ruku a pokracoval v pohode dal.Byla videt snaha na obou stranach.

Odesláno

Původně zaslal: Devils-night

Přijeď domů

a máš vyřešíno ... Brzdit a zpomalovat samo zakázáno :D:super

To je hustý....to by tam klidne mohli mit tu lavicku....by se vesly mezi kola.;)

Odesláno

Ticcino: obávám se, že to nepomůže. Ale v té souvislosti - kdysi existovala divadelní nahrávka - scénka - mezi univerzitním profesorem a uklizečkou. Ta ho rozebrala svými pavlačovými argumenty. Byla to 60-tá léta. Nemáte někdo tu scénku, nebo aspoň text?

[upravil dne 15.8.2008 P607Olda]

[upravil dne 15.8.2008 P607Olda]

Guest Scratch
Odesláno

ticcino - je to dobry, ale tohle neumim, me by to spis vyprovokovalo :-)

Odesláno

Fandím Ti, ale pohled z trochu jiné strany:

když jsme postavili naši ulici, tak jsme se (7 stavebníků) scházeli, po ulici jezdili krokem, pokecali, dokonce jsme měli zvláštní dohodu, že my - domácí - se míjíme vlevo (na začátku ulice je ostrá zatáčka a švunk do kopečka vynese auto akorát na levou stranu). Ale to už odvál čas - přišli noví stavebníci, ti už jezdí po ulici naplno. Takže kolektiv se postupně rozpadl.

Odesláno

dzavel: Pracuji na kvalitě v automobilovém průmyslu. To co jsem psal nás učili na kurzu komunikace. (Edit: Učil nás to člověk, který se předtím živil jako psycholog. Žádný teoretik)

devils-night: Jo, jsou tací, co mají plnou hubu nadávek než bys mrknul. Musí se usměrnit. \"To, že mi sprostě nadáváte, mě rozčiluje. Myslíte, že byste mohla zmírnit svá slova a pak bychom v klidu probrali to, co každého z nás trápí?\"

p607olda: Netvrdím, že to v tomto konkrétním případě pomůže. Tohle není všelék, je to strašně těžké. Ve velmi krátké chvíli je třeba odhadnout člověka a použít správná slova, správný tón, nenechat se vyvést z míry. Je to fakt těžké. Já sám to umím na nejnižším \"levelu\". A to je to, co jsem psal.

[upravil dne 15.8.2008 Ticcino]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...