Devils-night Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Ahoj,chtěl sem se zeptat na radu a na vas nazor. V nasi ulici stojej skoro kazdej den zhruba tri sousedky se svejma malejma detma na ulici.Na jedny strane maj zaparkovany auto,protoze sou asi liny ho davat na dvur tak ho maj na silnici a na druhy strane si sednou na obrubnik,nohy do silnice,vykurujou a kecaj.deti jim tam pobihaj po ulici a kdyz jede auto tak je ani nenapadne vstat a neco delat.Detsky hriste je zhruba 300m.Asi pred 14ti dnama si na tu silnici postavili lavicku aby nemuseli sedet na tvrdy zemi.To uz sme rikali ze je moc,neni to zadna obytna zona,ale silnice a k prujezdu tam zbejva fakt jen minimum mista a muzete jet krokem,ale kolikrat to dite zastavi a kdyz se rozjedete tak jede taky.Tak sme zavolali policii.Chvili sme cekali jestli neprijedou ale nic sme nevideli,pak uz lavicka byla na travniku tak nevim. Vcera sem jel domu a opet rozcabeny pres celou silnici,nemel sem tam vic nez 40 a oni vubec nemeli snahu uhnout,az na posledni chvili se teda uracene uskromnili a ja mel misto sotva abych projel.kdyz sem projizdel tak mi skoro narvali hlavu do okynka a rvali na me ze tady budu jezdit pomalu.Pred barakem sem to vzteky zahamt ze zapiskaly kola,zaparkoval auto za plot a nez sem stihnul vyndat veci z auta tak tam byla obecni policie z vedlejsi vsi.Nemohli nic.Tak akorat pribrzdili,nasrane se podivali a jeli.Kdyz sem jel jeste pak pryc tak mi sousedky nadavali do kretenu a kdesi cosi. Ted bych se chtel zeptat.Dopoustej se neceho kdyz takle kempujou na silnici?muzu na ne volat policajty?Jelikoz ty policajti budou jejich znamy muzu si nechat zavolat jiny?Kdyz na ne zavolam policajty muzu si pak prijit a zjistit ze tam byli a nejak to resili.? Diky za nazory a postrehy. Citovat
urdemala Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 to je hnus, znam něco podobnýho.. jeden nápad bych měl - nalož si starý rohlíky s mlíkem, makrelu a podobný hnusy do igelitu, tak na tejden a sem tam jim to tam na to místo v noci prdni. je to takový řešení neřešení, no snad tě napadne něco inteligentnějšího :-) Citovat
vendelinek Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Mi neřikej,že todle dělaj normální lidi,mít kam ,tak se odstěhuju Citovat
Devils-night Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Mi neřikej,že todle dělaj normální lidi,mít kam ,tak se odstěhuju Normální ne,lidi jo.My sme tam měli starej barák po babičce a sestra si tam postavila na druhy strane pozemku a rekonstruuje se to po babičče tak sme tam tak trnem v oku.Při stavbě nam hodili pisek na zelenej pruh a druhej den tam bylo předvolání.A to bylo mnoho dalsich problemu.:-( Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 ja jsem strasnej prudas, asi bych to resil ekologickou likvidaci... jen otazka, to jsou cesi nebo kofoly? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 občas bych nějakýho porchanta přejel, a byl by klid Citovat
Guest Ludweek Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 tak to nase problemy s magorem kterej je schopnej v pul jedenacty (naposled vcera) v noci zacit vrtat do panelu a dalsim podobnym kteremu nekolikrat za noc zacne rvat alarm na felici asi prkotina debilita je nemoc vseobecne rozsirena a ve vetsine pripadu neresitelna. kdyz se k tomu prida jeste velicina ktera debilitu znasobi (v tvem pripade stejne postizeny policejni organ) tak je to proste na ho**o. drzim ti palce at je nepostrilis Citovat
vendelinek Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch ja jsem strasnej prudas, asi bych to resil ekologickou likvidaci... jen otazka, to jsou cesi nebo kofoly? Moje řeč,nechtěl sem to konkretizovat Citovat
Radess Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Má ta obec starostu?, Já bych si je pěkně nafotil( popřípadě natočil na video) a dal to starostovi, policii a nejlepe bych toposlal na tn.cz, třeba by tam dali titulek \"hazardující drbny\" a pod. Né vážně, ten starosta by jim měl zkusit domluvit - zvlášť když máte nedaleko hřiště Citovat
Devils-night Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Scratch ja jsem strasnej prudas, asi bych to resil ekologickou likvidaci... jen otazka, to jsou cesi nebo kofoly? Hele sou to cesi,ale kdyz na sebe rvou pres celou ulici ze te to i vzbudi,tak si fakt myslis ze to je mensina. Citovat
Devils-night Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa občas bych nějakýho porchanta přejel, a byl by klid No vcera sem ji malem vzal zrcatkem a to ani ne umyslne,proste tam bylo tak malo mista.Co mam strach ze kdybych neco takovyho udelal tak to odnesu ja :-( Citovat
Devils-night Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Radess Má ta obec starostu?, Já bych si je pěkně nafotil( popřípadě natočil na video) a dal to starostovi, policii a nejlepe bych toposlal na tn.cz, třeba by tam dali titulek \"hazardující drbny\" a pod. Né vážně, ten starosta by jim měl zkusit domluvit - zvlášť když máte nedaleko hřiště Obec ma starostu.Tusim ze to je svagr ty co mi rikala ze sem kreten. a ten pristup policajtu je taky divnej.minule ani nevim jestli prijeli a vcera tam byli ani ne do 5ti minut. Co se mi libi ten napad natacet si prujezd,sou tam skoro kazdej den.A ten jejich arogantni pristup.ze sotva uhnou.Pak treba vzit ten zaznam a prudit s tim ty policajty tak dlouho dokud neco neudelaj. [upravil dne 15.8.2008 Devils-night] Citovat
kveton Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Já bych je vyfotil a osobně bych zašel na policii, tam bych to s nima probral a chtěl bych od nich slyšet řešení a kdyby se to časem nezlepšilo, tak bych tam zase zašel a zeptal bych se proč je to pořád tak a chtěl bych to písemně. Na to by mohli slyšet a něco udělat, protože už je to papír a někdo to bude muset podepsat a ty to pak můžeš klidně poslat dál Citovat
Radess Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Obec ma starostu.Tusim ze to je svagr ty co mi rikala ze sem kreten. a ten pristup policajtu je taky divnej.minule ani nevim jestli prijeli a vcera tam byli ani ne do 5ti minut. Tak to tě lituju, no a co takhle občanský judo, možná by si na tom smlsli, přece si jen tak někdo nemůže dávat lavičku na silnici a vegetovat tam, je to veřejná komunikace a tím pádem brání plynulosti provozu ne? Citovat
MJSytic Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: Devils-night Ahoj,chtěl sem se zeptat na radu a na vas nazor. ******** prijit a zjistit ze tam byli a nejak to resili.? Diky za nazory a postrehy. Hele čoveče, nestavíš ty náhodou v Měšicích?! Koukám, že je to všude stejný JJ, nejlíp je na samotě u lesa (než tam koupí zbohatlík pole a postaví \"satelit\") Citovat
Devils-night Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Co je taky dobry ze obsousedi,ktery tam bydlej odjakziva a maj tam autoopravnu tak jezdej tak ze na konci ulice tam maj aspon 80.Ale to nikomu nevadi. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Kým nedokončíš ten dom, pokoj nebude. Potom časom zabudnú a zvyknú si. Citovat
Devils-night Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Devils-night Ahoj,chtěl sem se zeptat na radu a na vas nazor. ******** prijit a zjistit ze tam byli a nejak to resili.? Diky za nazory a postrehy. Hele čoveče, nestavíš ty náhodou v Měšicích?! Koukám, že je to všude stejný JJ, nejlíp je na samotě u lesa (než tam koupí zbohatlík pole a postaví \"satelit\") :-D Hele v Mešicích ne.O vesnici vedle :-D Ty policajti sou Libeznická obecní policie. Citovat
Radess Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Postav si stožár, vyvěs nad barák vlajku Afganistánu a uvídíš jak vykliděj ulici:D:roker Citovat
oddie Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 To je ta ulice, co má z jedné strany pole, resp. křoví a pak pole? Pokud vím, můžeš přijet i tou ulicí o jednu dál, zezadu a pak boční, tam snad takovej problém není, ne? Dále, jestli je něco hovadina, tak \"ze vztaku\" zabrzdit nebo rozjet se, aby zapískala kola. Tím sis hodně uškodil, a zcela zbytečně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.