Pe.Tr Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 gratulace , ted ty sprinty budou vyrovnané Citovat
Medvěd Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Neone, gratuluju - ač starý model, tak vypadá moc hezky (i když ta stříbrná taky není zrovna můj ideál). Koukám, že rodina s dítětem prostě požaduje rodinný vůz, a tím nemůže být nic jiného než kombajn od 406ky (nebo adekvátní výrobek jiné značky, třeba A6 AVANT, MB E kombi, VOLVO V 70) Citovat
Pata Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 gratulace, at slouzi hlavne na ni neber houbicku Citovat
Béďa Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 John me mystifikoval!! cekal sem bawo.. :D ale toto je lepsi, takze gratulace Citovat
Stifler Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Krásná 406ka. Jasnej důkaz toho, že se vyplatí zajet si pro auto k sousedům. Přeju mnoho km bez nehod a servisů. Citovat
Fx Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Pokud je opravdu ve stavu, jak vypadá, je k čemu gratulovat Fakt moc pěkná Citovat
Neon Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Tak k obecným otázkám a reakcím: ad barva: jo, musím s většinou sohlastit, že stříbrná taky není mým šálkem kávy, ale hlavně jsem hledal motorizaci (97kw a více - benál, ikdyž ropa je ropa, ale s nájezdem, který bude do 15tis/rok, když mám felinu, jako pražské auto je benál v podstatě méně nákladnější a průserovější volbou) a výbavu a první dojem na stav (tzn. počet km a serviska byla podmínkou, ikdyž vim, že není všemocná, ale o jakémsi stavu taky trochu vypovídá). Zase výhodou je, že zakryje spoustu neduhů, jako jsou škrábance a nemusí se tak často mejt. Třeba tyto fotky nejsou po umytí vozu (bylo myto naposledy v Německu patrně ve středu, ne-li dříve), myl jsem pouze kola a čumák od masařek ad stav: karoserie interier a motor byly na první pohled fakt fajn, tak jsem si říkal, že nějaká malá neduha mě neodradí (tou neduhou byl fakt, že zadní náprava je fakt KO, klepe jako kostitřas, dnes jsem koukal, že všechny tyčky jsou na 99% původní , v tom bývají Němci často čuňata, ale je fakt, že na Německých silnicích se to tolik neprojevuje, jako na Českých tankodromech). Další neduhou byly budíky, kde zpočátku lítaly ručky, jako splašená koza, ale už se to uklidnilo, takže asi způsobeno tím, že myli motor a nějak to nemusela pobrat elektronika. Byly pravidelně dělány kontroly, výměny, mj, vyměněný chladič, táhla řazení, střední tlumič výfuku... Po motorové stránce jinak fajnovka, převodovka a spojka taky perfektní. Takže vím, že mě jenom čeká vyřešit po přihlášení servis spojený s oleji (rozvody zvážim), filtry, a za měsíc/dva komplet přední brzdy (kotouče i desky, ať je to z gruntu). A čaem možná nějak servo, ale je krásně lehký, jenom občas pískne (patrně tím, že bylo vyjeté hodně mazivo a dědula to neřešil ). A z vizuální stránky jenom nějak pořešit ojebaný přední nárazník, jak důchodce najížděl na obrubníky při parkování, ale ta stříbrná to opravdu dost schovává, takže na to je čas ... pak sehnat jinou lištu na spolujezdcovi dveře, krytku na zadní stěrač. A více ukáže diagnostika, ale doufám, že mě fakt nepřekvapí Jinak cena samotnýho auta byla z původních inzerovaných 3200,- -> 2800,- ÉČEK + dovoz + přihlášení + náklady na výše popsaný servis, takže myslím, že spokojenost, ani zimáky nemusím řešit, páč jsou taky super na sezonu/dvě ... INTERIER Citovat
f3Rd@ Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Parada, za ty prachy hodne dobry auti, akorat to asi nesmim rikat brachovi, nebo bych ho nasral, bo minuly mesic dal 80k za mareu weekend (shanel kombi v benzinu a s klimou). Gratulace a at slouzi! Citovat
Neon Odesláno 6. červenec 2008 Autor Odesláno 6. červenec 2008 Jo a ještě ad. značka. Původně byly v jednání (Mondeo, BMW, Omega, 406) nakonec se to zčíslo na 6 konkrétních aut (relativně blízko sebe -> okolí do 150km od jednoho místa, nebo při cestě). Mezi nimi 1x BMW 528, 1x Mondeo, 4x 406 ... a Peugeot na Baworem zvítězil hlavně díky ceně, byl blíž a Áďa nechtěla naší bejvalou pustit, tak jsem ji to udělal trochu k vůli, ale já jsem ve finále taky rád, alespoň zbyla nějaká kačka a 406je pěknej koráb. To mondeo jsem zase myslel v rámci úspor, páč rok 2000 v plný stojí stejně, jako 406tky z 1997 bez výbavy, ale nebyla to láska na první pohled, jako u BMW a Peugeota. Takže shrnuto BAWOR určo jednou bude, ale zatím má čas ... Citovat
DianaK Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: Neon Tak je to tu ... ve čtvrtek se prodala 406tá v sedanu a od pátku sedlám nový auto. Jak kolovaly zvěsti, že to bude BAWOR, tak příznivce Německé značky zklamu, je to opět Francouz a to stejný, jako jsem měl, jen v kombajnu.. Bawor byl takly v plánu, ale byl ještě o dost dál a o dost dražší ... TAKŽE NA PEUGET - CLUBU JEŠTĚ NĚJAKEJ TEN PÁTEK COBY ČLEN S VOZEM ZNAČKY PEUGEOT BROUZDAT BUDU ... Pár info: SV, vyrobeno 1998, 4pytliky, autoklima, el. okna, zrcátka, imobiliser, autostírání ... ... Auto má najeto 185000km, serviska (poslední servis 172tkm), po prvním majiteli z Něměc, ročník narození 1928. Bude na něm drobet práce (hlavně nápravy - investice za pár kaček), ale myslim, že bude OKey ... EDIT: jo a pochopitelně velký dík patří Bohoušovi za support při převozu, kterej byl trochu divočejší, ale zdařilo se nakonec ... [upravil dne 6/7/2008 Neon] ... tak to mě pobavilo: ... 4 pytlíky Citovat
Petra* Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Auti moc hezké, tak přejeme mnoho km bez nehod.....:papa Citovat
Bohouš Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Kde já jsem tohle auto jen viděl ????? :roll:D:D:D Jako vejlet slušnej, jen tu kolonu na německý dálnici bych nemusel. Neon se chladil v klimatizovaný 406ce a já se pekl v 206ce......navíc neumí jezdit ani podle navigace :D:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Gratuluju!!! ale - je ti Neonku jasný, až budeš mít 3 děti, dozadu tři autosedačky nedáš. a víš kam je dáš? nooo, zkus hádat (jeden krásný nejmenovaný fiat ) né, vážně, ať slouží a jezdí bez poruch!!! Citovat
oddie Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: minimaxa ... dozadu tři autosedačky nedáš. a víš kam je dáš? nooo, zkus hádat (jeden krásný nejmenovaný fiat )... Ulysse Citovat
Berkoff Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 a proc by se tam jako tri autosedacky nevesly? to by me zajimalo ...? nikdy sem tri deti nemel, tak me poucte Citovat
Ferry Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 ma to PPC , nebo jen displej teplomeru ? Jinak pekny no, hodne stastnych kilometru A ty budiky teda prestaly blbnout, nebo na to ve stredu nebo ve ctvrtek mrknem ? Citovat
Popcorn Player Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Tak ti taky přeji aby sis užil s novým vozem mnoho šťastných km (aspoň tolik co já s novou 406tou ). Zatím jsem plně spokojen a doufám, že i ty:super Citovat
chuck11 Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Mnoho štastných km bez nehody , jinak vypadá parádně Citovat
Dave_k Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: Ferry ma to PPC , nebo jen displej teplomeru ? Jinak pekny no, hodne stastnych kilometru A ty budiky teda prestaly blbnout, nebo na to ve stredu nebo ve ctvrtek mrknem ? Displej je určo s PPC, iohledně přítomnosti rádia 4050. Ale jestli je PPC zapojen to už je věc druhá. Podle výbavy bych tipoval že už tam nejspíš bude. Jinak koukám že vršek palubky už je NEW jelikož postrádám deklík na \"pytlík\" spolujezdce. Jak koukám tak to má \"kalkulačku\" nebo to je jen schránka? [upravil dne 7/7/08 Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.