Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No on to už totiž někdo zkoušel přede mnou a strhl oba dva štefty u vstřiku, takže žádná pomoc a musel jsem to vyřešit nějak jinak. Vstřiky mám ještě pořád v servisu tak doufám že až budou hotové tak to vyřeší můj problém s třesoucím se autem na volnoběh. Zatím jsem si objednal všechny štefty nové a opravím ty závity.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem si přivezl zrepasované vstřiky ze servisu, namontoval je a myslím si že auto vrčí lépe než když jsem ho před třema rokama koupil. Tak jsem ještě zvědavý jak pojede a jestli se změní spotřeba.

• O 1 rok později...
  • O 10 měsíců později...
Odesláno

čau tak bych potřeboval vyndat vstřik mechanik to máčel 3 dny v nějakým sajrajtu co má na uvolnění turba a ani ťuk drží jak přišitý byly zasraný prej do roviny takže jako zalitý dloubal tam sajrajt jako uhlí po neděli bude schánět někoho kdo to vyndavá jeden to tady vyndavá a chce 2 litry za vstik ale čert to vem jen kdyby šel ven.

Odesláno

když potřebuješ každej den auto a ne čekat tejden tak ti nic jinýho nezbejvá jasně je to hodně ale já bez auta protě nemůžu bejt a hledat někoho kdo to udělá lacinějc na to nemam čas.

Odesláno

udělali to na autě akorát ho trochu odstrojily ale za dopoledne to bylo udělaný nejvíc práce bylo to vyčistit povídali že když to dloubali tak to bylo jako dřevěný uhlí ale zapeklí .

• O 6 let později...
Odesláno
V 25. 7. 2010 at 10:08, mayo406 napsal:

Dosť osvedčená metoda je kompresiou motora.Jednoducho začneš točiť štartérom a trysky by mali samé postupne povyskakovať.

Zdravím,
čeká mě demontáž/přetěsnění vstřiků na 2.0Hdi a zajímalo by mě, co si odborníci myslí o výše uvedené metodě přes kompresi motoru. Přiznám se bez mučení, že já jsem jí už jednou vyzkoušel na 406ce, která mělo najeto 440tis (bouraná a šla pak do šmelcu, takže to bylo víceméně bez rizika) a fungovalo to úplně bez problémů - prostě jsem povolil matice na těch držácích/objímkách vstřiku cca o  0,5 mm, protočil startérem, vstřiky povyskočily a  šly vytáhnout rukou....
Nikdo na příspěvek "mayo406"  ale nereagoval (jako by to bylo nějaké tabu 🙂 ), tak si říkám - je to "prasárna", nebo se tato metoda dá legálně použít? 
Díky za názor, teď bych to potřeboval na autě, které by ještě chvíli mělo jezdit, tak bych nerad něco po.... .

Odesláno

na dvoulitru jsem nikdy neměl problém vstřiky celkem lehce vytáhnout ;) samozřejmě je možnost je lehce povolit a otočit startérem ;) ale odpoj si od nich hlavně napájení, ať to nechytne

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.

Protože mě furt hlodá SPOTŘEBA.

Dnes se mi povedlo vytáhnout vstriky tím že jsem odpojil palivo k vstrikum a elektriku. Potom jsem povolil trochu(asi 3mm zdvih) šrouby co drží vstriky a vytahl pojistku k čerpadlu. Potom už jen zatočil startérem s motorem a tlaky je povolili. Už pak šli rukou. Podle tachometru 😁 290tis. A teď poradíte mi kam snimi na kontrolu popřípadě repas. Díky

IMG_20200501_134536.jpg

IMG_20200501_181420.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...