Přejít na obsah

Jirka 807

Uživatel
  • Počet příspěvků

    231
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Sepekov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jirka 807's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Jirka 807

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    potahy jsou už zamluvený takže už skoro pryč
  2. Jirka 807

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    mam víc fotek tak to sem dam všechno
  3. Jirka 807

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    foto máš už na emailu
  4. Jirka 807

    BAZOŠ- NÁKUP -PRODEJ

    dobrej jelikož sem prodal 807 a zůstaly mi potahy tak bych je prodal jsou šitý na zakázku perfektní materiál byly v autě chvíli pořizovací cena byla 8000 kč nechal bych je tak za 2000kč ,potom mam 4 obutý zimáky jsou vyvážený jetý jednu zimu ale málo je to hankok za 5000kč a pak mi tu zůstal manuál první stránky jsou zničený okousal mi je pes ty nechám za dara nechci ho vyhodit kola neposílám jen osobní odběr. [upravil dne 22/6/14 20:10 od Jirka 807]
  5. Jirka 807

    pružina

    tak pružiny už jsou na autě nový jelikož auto pude do světa tak sem sháněl co nejlacinější 2x pružina 1600kč +600 kč práce + rupnul xenon ten stál 700kč a víc už do toho necpu.
  6. Jirka 807

    pružina

    tak se i já přidávám a to oboustraně ruply obě a ani nevim kdy a jak s tim dlouho jezdim naštěstí rupli tak šikovně že to jízdě nevadí už sou doma nový teť už jen vyměnit eště jeden xenon a jde z baráku už sem se rozhod.
  7. Jirka 807

    xenonová výbojka

    dík:papa
  8. prosím víte někdo označení xenon. výbojky potkávacího světlometu?
  9. Jirka 807

    Motor 2,2 HDI

    tak mě tahali lisem 22 tun ,jinak skoušel mechanik ručo 3 dny a ani ťuk.
  10. zdravim jestli něco scháníte skuste se podívat na sbazar někdo tam inzeruje věci uplně všechno tak jestli tam někdo už nakupoval dejte vědět .
  11. Jirka 807

    oprava ruční brzda

    ani to nepomůže pokaždý mi to stejně přimrzlo a potom přirezlo sem zvědavej co to udělá teť když v tom mam ten fridex. asi pude z domu
  12. Jirka 807

    oprava ruční brzda

    Tak jsem si nechal dělat auto ručka nešla byla zarezlá lana musel mi to mechanik vyměnit dal nové už jednou mi je dělal tenkrát je prolil olejem a stejně to nevydrželo tak teť přišel s jiným že to tak začali dělat prolili je fridexem a to by mělo vydržet tak sem zvědavej.
  13. zdravim páčka také opravena naletovali sme tam jen kousek nespojovali sme to chtělo to trochu přemejšlení než na to příde že si to složíš všechno venku a potom jen zasadit paráda funguje vše jak má fungovat ještě že to tady je popsaný .díky
  14. díky je to paráda o výkendu na to jdu:papa
  15. zdravim zlobí mě pravá páčka pod volantem nejde mi přepínat údaje z počítače nejni tam asi dotek řešil ste to někdo poraďte .
×
×
  • Vytvořit...