ozzy56 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Ahoj,teď tu čtu,že na Teplicku spadlo auto na chlapa,co si měnil destičky.Proboha,to nemá nikdo kus dřeva,cihly.Zbytečný konec. Citovat
Guest M-A-X Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Doufam ze se mi nestane neco podobnyho. Chystam se na desticky a kotouce. Budu to muset asi postavit na spalky Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Bohužel jsou tyhle zprávy hodně časté a lidi jsou stále nepoučitelní. Když jsem byl kluk, táta vždycky, když jsem se praštil, říkal: \"Nešikovný maso musí pryč\", ale zase brát to až do takových důsledků ........... Citovat
Miku Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Bohužel spousta lidí si myslí , že JIM se tohleto stát nemůže , když už to dělali xkrát , takže jsou přece neomylní Citovat
ozzy56 Odesláno 4. duben 2008 Autor Odesláno 4. duben 2008 Tyto zbytečné nehody mě vždycky rozruší. Kolik lidí zasáhnou,vždyť to byl určitě táta,děda,syn...... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Tyto zbytečné nehody mě vždycky rozruší. Kolik lidí zasáhnou,vždyť to byl určitě táta,děda,syn...... jo, a zřejmě velmi nezodpovědný člověk Citovat
Dave405 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Když jsem dřel podvozek fáčka, abych to pak mohl stříknout \"asfaltem\", tak mi to spadlo i ze špalků, když jsem zpod toho vylézal a malinko se opřel o auto. Pravdou je, že to bylo jen na špalkách bez kol. Nejlepší je rampa, nebo aspoň nájezdy. Citovat
Bohumil Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Nejlepší je na podepření auta tohle : :D:D:D:D Jinak, se mi to kdysi povedlo taky. Naštěstí jsem pod autem ani vedle nebyl. Měnil jsem zadní tlumiče. Pak jsem měnil ještě brzdovou trubku, protože jak to spadlo, tak jí to přetrhlo. Od tý doby si dávám sakra majzla. [upravil dne 4/4/08 Bohumil] Opravářka.doc Citovat
Algol Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Říká se tomu přirozený výběr, v současné společnosti bohužel potlačený...holt ten, kdo je neschopen přežití, nepřežije....kolikrát si říkám, jenom tam něco dotáhnu a hned to půjde dolů, ale ten špalek tam vždycky vrazím.... Citovat
aaischa Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 ne vzdycky to musi bejt nezodpovednost, staci vic pospichat a i clovek jinak si davajici pozor muze udelat chybu az fatalni.. Kdyz mi neco vazne zkazi naladu tak zrovna pozornej taky nejsem.. ale tohle by bylo i na me moc Citovat
Fusion Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Při měnění destiček? To nechápu. Celou dobu co sem měnil kotouče a desky tak sem měl auto na heveru (dílenským) + klády ale stejnak sem pod to nelezl (ani nebylo potřeba). Pravda, že sem si zlomil žebro jak sem se opřel o ráčnu. Citovat
MichalTalbot Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Algol Říká se tomu přirozený výběr, v současné společnosti bohužel potlačený... Naprostej souhlas. Já mám naučený, že jak sundám kolo, tak ho automaticky šoupnu pod práh auta, stát se může cokoliv... Citovat
mk405 Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: MichalTalbot Původně zaslal: Algol Říká se tomu přirozený výběr, v současné společnosti bohužel potlačený... Naprostej souhlas. Já mám naučený, že jak sundám kolo, tak ho automaticky šoupnu pod práh auta, stát se může cokoliv... jj, přesně tak to dělám taky:super Citovat
mifa Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Já jsem výběrem silných osobností prošel,mě spadlo auto když zadek byl na dvou heverech,ale koukal jsem na to z bezpečné vzdálenosti,jen mě překvapilo jak moc je to nestabilní,od té doby je vždy sundané kolo pod prahem. Citovat
Zila Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: mifa Já jsem výběrem silných osobností prošel,mě spadlo auto když zadek byl na dvou heverech,ale koukal jsem na to z bezpečné vzdálenosti,jen mě překvapilo jak moc je to nestabilní,od té doby je vždy sundané kolo pod prahem. to koleso pod prah davam aj ja stale ps: nezavadzia pod nohama :D:D:D:super:super:super:super Citovat
pastorek Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic JJ, a proto mám už v garáži tohle Tak tieto podpery som si kúpil tiež, hneď potom čo mi auto padlo z hevera pri výmene poloosi. Manželka si vtedy zmyslela to auto upratovať a smelo sa oprela o dvere. Stihol som sa uhnúť, iba plecom som odtrhol prednú značku. Mám podozrenie že išlo o atentát. Citovat
Majar Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: MJSytic JJ, a proto mám už v garáži tohle pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší! Citovat
aaischa Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Majar Původně zaslal: MJSytic JJ, a proto mám už v garáži tohle pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší! povídej povídej, zistoval sem ze nechat to svařit vyjde na par tisíc a bude to tezky jak prase, ted schanim dreva a prosroubuju nekolik tramu a udelam si to z toho ale kazdej jinej napad, nebo kde to dobre koupit by se hodilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.