Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Doufam ze se mi nestane neco podobnyho. Chystam se na desticky a kotouce. Budu to muset asi postavit na spalky

Odesláno

Bohužel jsou tyhle zprávy hodně časté a lidi jsou stále nepoučitelní.

Když jsem byl kluk, táta vždycky, když jsem se praštil, říkal: \"Nešikovný maso musí pryč\", ale zase brát to až do takových důsledků ...........

Odesláno

Bohužel spousta lidí si myslí , že JIM se tohleto stát nemůže , když už to dělali xkrát , takže jsou přece neomylní:bojim

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Tyto zbytečné nehody mě vždycky rozruší. Kolik lidí zasáhnou,vždyť to byl určitě táta,děda,syn......

jo, a zřejmě velmi nezodpovědný člověk :roker

Odesláno

Když jsem dřel podvozek fáčka, abych to pak mohl stříknout \"asfaltem\", tak mi to spadlo i ze špalků, když jsem zpod toho vylézal a malinko se opřel o auto. Pravdou je, že to bylo jen na špalkách bez kol. Nejlepší je rampa, nebo aspoň nájezdy.

Odesláno

Nejlepší je na podepření auta tohle :

:D:D:D:D:D

Jinak, se mi to kdysi povedlo taky. :nevim Naštěstí jsem pod autem ani vedle nebyl. Měnil jsem zadní tlumiče. Pak jsem měnil ještě brzdovou trubku, protože jak to spadlo, tak jí to přetrhlo. Od tý doby si dávám sakra majzla. :papa

[upravil dne 4/4/08 Bohumil]

Opravářka.doc

Odesláno

Říká se tomu přirozený výběr, v současné společnosti bohužel potlačený...holt ten, kdo je neschopen přežití, nepřežije....kolikrát si říkám, jenom tam něco dotáhnu a hned to půjde dolů, ale ten špalek tam vždycky vrazím....

Odesláno

ne vzdycky to musi bejt nezodpovednost, staci vic pospichat a i clovek jinak si davajici pozor muze udelat chybu az fatalni.. Kdyz mi neco vazne zkazi naladu tak zrovna pozornej taky nejsem.. :( ale tohle by bylo i na me moc

Odesláno

Při měnění destiček? To nechápu.

Celou dobu co sem měnil kotouče a desky tak sem měl auto na heveru (dílenským) + klády ale stejnak sem pod to nelezl (ani nebylo potřeba).

Pravda, že sem si zlomil žebro jak sem se opřel o ráčnu.

Odesláno
Původně zaslal: Algol

Říká se tomu přirozený výběr, v současné společnosti bohužel potlačený...

Naprostej souhlas. Já mám naučený, že jak sundám kolo, tak ho automaticky šoupnu pod práh auta, stát se může cokoliv...

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Původně zaslal: Algol

Říká se tomu přirozený výběr, v současné společnosti bohužel potlačený...

Naprostej souhlas. Já mám naučený, že jak sundám kolo, tak ho automaticky šoupnu pod práh auta, stát se může cokoliv...

jj, přesně tak to dělám taky:super

Odesláno

Já jsem výběrem silných osobností prošel,mě spadlo auto když zadek byl na dvou heverech,ale koukal jsem na to z bezpečné vzdálenosti,jen mě překvapilo jak moc je to nestabilní,od té doby je vždy sundané kolo pod prahem.

Odesláno
Původně zaslal: mifa

Já jsem výběrem silných osobností prošel,mě spadlo auto když zadek byl na dvou heverech,ale koukal jsem na to z bezpečné vzdálenosti,jen mě překvapilo jak moc je to nestabilní,od té doby je vždy sundané kolo pod prahem.

to koleso pod prah davam aj ja stale :super

ps: nezavadzia pod nohama :D:D:D:D:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

JJ, a proto mám už v garáži tohle ;)

Tak tieto podpery som si kúpil tiež, hneď potom čo mi auto padlo z hevera pri výmene poloosi. Manželka si vtedy zmyslela to auto upratovať a smelo sa oprela o dvere. Stihol som sa uhnúť, iba plecom som odtrhol prednú značku. Mám podozrenie že išlo o atentát. :D

Odesláno

pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší!:myslim:super
Odesláno
Původně zaslal: Majar

pěkný nájezd kde se dá pořídit?Nebo si ho mám udělat sám?Většinou to vyjde dražší!:myslim:super

povídej povídej, zistoval sem ze nechat to svařit vyjde na par tisíc :( a bude to tezky jak prase, ted schanim dreva a prosroubuju nekolik tramu a udelam si to z toho ale kazdej jinej napad, nebo kde to dobre koupit by se hodilo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...