Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

27.3. končím s kouřením, kdo se přidá?? :-)

Recommended Posts

Odesláno

Tak a je to tu o5. V roce 2005 jsem přestal kouřit a vydrřelo mi to necelé 2 roky do 2/2007, kdy se to bohužel o5 rozjelo ... :nevim Před 2ma měsíci jsem si určil spolu s Adél termín 27.3 (den, kdy jsme se rozhodli, že budeme mít mimčo), jako termín začátku mého konce s kouřením, tak doufám, že mi to dlouho vydrží a klidně se někdo přidejte. :papa

EDIT: na poslední letím v 11:55 :aut

[upravil dne 27/3/2008 Neon]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: sarkomi

já přestal před x lety :papa

ja ještě nezačal,ani na vojne jsem to nezkusil .

vyzkoušet se má vše:D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Já na to zatím kašlu, ty moje v průměru dvě - tři lehký cigára denně mně zatím vyhovujou. :D

[upravil dne 27/3/08 Fakir]

já měl taky 2-3 ale krabičky :D

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Původně zaslal: Fakir

Já na to zatím kašlu, ty moje v průměru dvě - tři lehký cigára denně mně zatím vyhovujou. :D

[upravil dne 27/3/08 Fakir]

já měl taky 2-3 ale krabičky :D

Když jsem začínal (cca před dvěma lety, neptejte se mně proč :D), tak jsem vykouřil za večer v klídku krabku těžkejch, tudíž považuju výše uvedené množství za svůj osobní úspěch. ;)

Odesláno

Za mě kouřil táta (5 krabiček STARTek týdně) a když si představím, co jsme s bráchu před pár lety prožívali a jakým fofrem tu táta najednou nebyl ..................... NEONE, držím Ti palce, ať Ti Tvé rozhodnutí 100% vyjde (doufám, že Pavlíkovi se tahle mánie vyhne obloukem, jinak bych mu asi ruce zpřelámal).

Jsem možná poněkud militantním odpůrcem kouření a přeju si, aby byl zaveden zákaz kouření v hospodách a veřejných prostorách - opravdu netuším, proč bych měl po každé návštěvě restaurace smrdět jak psí kšíry.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...