Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dálniční známky 2008 a teď 2024

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včera jsem pořídil DZ jak na naše auto, tak i na auta školní. Co jsou v platnosti elektronické, mám platnost vždy od 1. 1.  a DZ tedy objednávám počátkem prosince, abych na to pak dál nemusel myslet 

Jako Pražák si existenci bez DZ vůbec neumím představit a i kdyby jí zdražili na 5000,- Kč, stejně bych ji koupil.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Tak mě u 5008 platnost aktuální známky končí 20.5.24, takže na Silvestra koupím naposledy za 1500,- s odložením platnosti od 31.3.24 a od dubna 25 za 2300,- už jí asi kupovat nebudu. Je levnější koupit 8 x 10tidení nebo 11 x jednodenní podle potřeby. Akorát se na to musí myslet...:myslim

Bobík přežívá tradičně bez známky :aut

• O 2 týdny později...
Odesláno

osobně neřeším -za DZ na příští rok dám 670kč =2x jednodenní a 1x desetidenní  místo 2300 na rok. Vícekrát na dálnici nepojedu, takže roční se mi  nevyplatí

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No tak já jsem v plusu 🙂. Moje kára 690,41 kč, auto dcerky 300,00 Kč. A bonusem bude, že to napříště bude ve stejný čas 😄 

Teď jen nezapomenout k tomu na 29.2. sednout a objednat.

Odesláno

@sitler proč? Přijdou mi připomínací mejly a SMS. A udělá se to při jednom jako letos. Ostatně dříve jsem, ještě lepící známky, kupoval pod stromeček (tedy ne já, ale Ježíšek). A co to zelektronizovali a vyměnila se auta tak se nám termíny roztrhly a nebyl důvod u některého zkracovat platnost - až teď. 

Odesláno

@sitler jo tááááák 😄 .. delší vedení, holt syn elektrikáře. 😉 

Toho 29.2. jsem myslel letos. Příští rok to bude až koncem března, páč to bude platit do 30.3.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...