Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jo máš recht bylo to fakt v půl třetí , ted jsem mrkl na jednu konverzaci v te době na whatsapp :D , my byli ta otočka v černým OA okolo stromu na  T křižovatce na Zápy :D 

Odesláno (upraveno)

Tak jo to je možný no možná že když by jsi zahoukal tak bych si všimnul a jelikož jsem měl včera bojovnou náladu😁 tak by mě trubka asi rozčílila a třeba bych se za váma vydal že vám rozmluvím to houkání 🤣.  Ale je fakt že moje 807 je jedinečná a kdo ji zná tak se neplete a teď ani nehrozí že by s autem jel někdo jiný.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem mezi 13 - 14 hodinou jel po silnici mezi Bavorovem a Protivínem za snad původně modrou, ale řádně vyšisovanou 106kou xCx 3038 s webovou adresou klubu na zadním okně.

Kdo to byl?

Napadl mě OK406, ale ten má snad jen 406ku

Odesláno

Bohužel, ve čtvrtek jsemto  nebyl. Ano, máme modrou 106 II, třídvířko se samolepkou P-C na zadních dveřích + podložka pod RZ. RZ nesouhlasí. Včera jsme byli se synem + 106, kousek za Prahou a nepotkali jsme žádného ,,klubáka".

Odesláno (upraveno)

Ta 106ka byla SNAD původně modrá, lak na pátých dveřích se dost hodně loupal. Ta číselná kombinace na RZ mohla být možná jiná, ale na 90% si myslím, že sedí.

Každopádně čas a to, že řidič odbočoval na Protivín, sedí na 100%.

Upraveno uživatelem Medvěd
Guest minimaxa
Odesláno

Jo jo, prej do původního stavu... "vylovení, vysušení, odbahnění..." 😂🤣🤣

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...