Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co od pondělka jezdím denně do Králík, tak na parkovišti u jedný firmy za Žamberkem vídám světlemodrou 306 radima. 1008. ;)

Jj, tak někdy přibrzdi a já přijdu na bránu. :D Jinak ještě tam můžeš vidět modrou 407SW, taky z klubu. ;) Modrá jako měl Koblih.

Odesláno

Dnes u sousedů na "firemním" parkovišti 306 s klubovou nálepkou? Kdopak jezdí vykazovat činnost k nám do Měšic? :)

post-1103-0-23222900-1455701900_thumb.jp

Odesláno (upraveno)

Jj, tak někdy přibrzdi a já přijdu na bránu. :D Jinak ještě tam můžeš vidět modrou 407SW, taky z klubu. ;) Modrá jako měl Koblih.

Tak jsem dneska koukal, že jste parkovali vedle sebe což? ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

12 hodin denně, pět dní v tejdnu, 4 roky, lítám křížem krážem po Praze .. a nic.. naprosto NIC! - to přeci neni možný....!!! :D kde jezdíte..? já chci taky troubit a blikat.. :D

Odesláno

no vidíš a přitom jich tam je skoro nejvíc,ale nic si z toho nedělej,já jezdím křížem krážem po okolí a taky nic,ani zatroubit si nemůžu,stejně mi to netroubí :D

odesláno z Lumie

Odesláno

12 hodin denně, pět dní v tejdnu, 4 roky, lítám křížem krážem po Praze .. a nic.. naprosto NIC! - to přeci neni možný....!!! :D kde jezdíte..? já chci taky troubit a blikat.. :D

Jezdi metrem jako já :D

Odesláno

Veverka Láďa a Miník.. Kluci..! :D úplně vás vidím jak jedete metrem, na čele máte klubovky a děláte tůůů tůůů.. :D :D :D spanilá jízda.. :D :D :D

Odesláno (upraveno)

Tmavě modrá 406, na kapotě klubová nálepka...4b5 nebo opačně na parkovišti Ikea v Brně :) Na zadních dveřích www.jogavevzduchu.cz :) Kdo to byl ? 

Upraveno uživatelem Milich
Odesláno

Kdo byl dneska před 13:00 na STK u Pechy v MB? Stříbrná 307 SW restyl XXX 3310. Klubová webovka na pátých dveřích a na zadním bočním okně modrá klubová samolepka. 

Já tam byl maskován bílou Fabií Junior. :D

Také jsem klubáka potkal okolo 15:30 u Faurecia Plazy- stříbrná 406 Break (webovka na pětkách) - akorát odjížděl z parkoviště, já jel Faurecijskou modrou Octavií, poté musel dát přednost kolegovi s šedou Fabií. 

Guest Scratch
Odesláno

taky jsi nadavala na toho cervenyho tranzita.... ale byl jsem mekkej a radsi maal pryc nez ti mavat :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...