Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdo pak to včera jel ze sjezdu z magistrály směrem do Budějovidké ulice s modrou 206 a samolepkou u levého zadního světla. Bylo to kolem cca po 14 hodině. Žena za volantem a jela jsi za Lancií Phedra:D. Ahoj

Odesláno

Dne 23.7.2014 jsem byl odpoledne v Praze ( Harfa) a nikdo moji řádně označenou 406 neviděl, ale ani já jsem neviděl žádného Peugeota se samolepkou P-C či podložkou pod rz či spz P-C. Asi jsme byl ve špatné době a na špatných místech.

Odesláno

dnes kolem 10:30 na cca 40. km D11 směr Pha bílá 508SW.. problikávala a poté zablikala výstražnýma... a pak už jsem ji nedojel... kdo to? :D

Odesláno
Dne 23.7.2014 jsem byl odpoledne v Praze ( Harfa) a nikdo moji řádně označenou 406 neviděl, ale ani já jsem neviděl žádného Peugeota se samolepkou P-C či podložkou pod rz či spz P-C. Asi jsme byl ve špatné době a na špatných místech.

Kdybys tam byl 24.7., tak bys tam mohl potkat mně

Odesláno

Mě v této oblasti můžeš potkat každý den, když budeš mít štěstí :D

Jinak včera jsem asi potkal MJSytice. Jel směrem od Líbezníc nahoru k dálnici. Já jel opačným směrem. Uvědomil jsem si to až když jsme se minuly, Starých 406 se čtyřokem v nárazníku moc nejezdí :)

[upravil dne 25/7/2014 14:49 od Driver]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...