Guest Scratch Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 zajimal by me duvod nutnosti prespani v hotelu kdyz to ma clovek 50 km domu : Tim nerejpu, proste jen ja bych radsi jel se vyspat domu na svoji matraci Citovat
Lihous Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 Rekl bych cas a pokud to bude narocnejsi i 50km je docela daleko.Nehlede treba rano brzo rano vstavat to radeji prespat na miste. Mame planovany Decin ale MB budu spis dopoledne muzeum neco malo fotit - pokud pojedu. Odpoledne tyz den jsem asi Belveder - Labska Stran - jedu tam na kafe a zpatky prez MB pocitam kolem 18/21hod. Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 Scratch - sorry, to vůbec není podstatné. Prostě to tak je a je to součást mojí práce. radim.1008, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 před 2 hodinami, Lihous napsal: Odpoledne tyz den jsem asi Belveder - Labska Stran - jedu tam na kafe a zpatky prez MB pocitam kolem 18/21hod. Z Labské stráně je suprový výhled. Touhle dobou už by tam nemuselo lítat tolik polétavých mravenců jako když jsme tam byli my Citovat
Klemoň Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 před 4 hodinami, Scratch napsal: zajimal by me duvod nutnosti prespani v hotelu kdyz to ma clovek 50 km domu Jak psal @Medvěd prostě to tak pracovně má. Ale protože jsem taky rejpal , tak Jirko třeba proto, že to má domu 60 km takže třeba by náš medvěd musel ráno vstávat ve 4 hodiny a to se mu nechce a nebo třeba taky proto, že je tam služebním autem a neměl by jak ty kilometry vykázat, třeba zaměstnavatel radši z fondu zaplatí nocleh než benzín navíc a třeba a třeba a třeba . . . víš prd. Prostě z nějakého důvodu tam musí zůstat no . . . To není naše věc ikdyž jak píšeš taky mne napadlo to samé co tebe , ale neznáme pozadí a nic nám do toho není. Život holt néééni peříčko. Život je totiž procházka růžovou zahradou - ohneš se pro kytičku a někdo tě kopne do pérdele Citovat
ozzy56 Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 když už to tu probíráte, tak v hotelu La Romantika být sám, tak bych věděl jak se zabavit Citovat
Klemoň Odesláno 6. říjen 2021 Odesláno 6. říjen 2021 No tak já to tam neznám . . . třeba je tam romantickej jenom kuchař Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 (upraveno) Tak nic. Nakonec tam bude hafec řidičů z celý republiky + nějaký noční přesuny, tak budeme kecat spolem No pár nás tu fakt je Upraveno 7. říjen 2021 uživatelem Medvěd Citovat
Návštěvník Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 (upraveno) Tak to je hodně nudné parkoviště A ano, že je tam Škodovka vidím Upraveno 7. říjen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Lihous Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 @Medvěd Ja to dnes diky zavrenemu parkovisti u muzea odlozil na zitra - "Bondy" centrum neni spatne ale je to tam male. Navic po nocni nebyla uplne dobra konstalace - tak ze jedeme zitra. Citovat
Pepito Odesláno 24. říjen 2021 Odesláno 24. říjen 2021 Včera mi psal @radim.1008, že se dnes u mne odpoledne s rodinou zastaví a já jsem na to úplně zapomněl. Po obědě nám dcera od Radunky přivezla vnoučka (6let) a vyrazili jsme na výlet. Když jsme dorazili na místo, přišla mi SMS, že je Radim v Mohelnici a že jede ke mě. Tak jsem mu hned volal a omluvil se mu. Hrozně mě to mrzí. To že mám sklerózu naštěstí nesouvisí s operací mozku. Kdybych se včera zmínil přítelkyni Radunce, tak by se to nestalo. Radime, ještě jednou se omlouvám a zároveň děkuji že na mě myslíš. radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. říjen 2021 Odesláno 24. říjen 2021 Vůbec nic se neděje. Napadlo mě to včera, když jsem zjistil, že pojedu do Mohelnice. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 24. říjen 2021 Odesláno 24. říjen 2021 před 21 minutami, Pepito napsal: Kdybych se včera zmínil přítelkyni Radunce Nic si z toho nedělej, já už jsem taky nucenej používat "externí paměť" (zákonitá) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 minuly patek v 14:30 jsem potkal @Ota se synkem, v HoPo v aleji u trafiky. Troubil jsem Mazdickou Citovat
Klemoň Odesláno 30. říjen 2021 Odesláno 30. říjen 2021 No a teď ani neodpovíš na zprávu / otázku na FCB . . . Citovat
PaKr Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 Cca v 15:45 na D1 u Vyškova jsem předjel modrou 406 ( sedan, před face), klubová nálepka na víku kufru a na LZ dveřích. SPZ jsem nezaregistroval, ale zkusím zítra pohledat na kameře. Citovat
Hafity Odesláno 31. říjen 2021 Odesláno 31. říjen 2021 V 30. 10. 2021 at 18:09, Scratch napsal: @Klemoň choulakovatim Začínám cosi chápat.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 1. listopad 2021 Odesláno 1. listopad 2021 tak jsem našel (jenom na kameře je letní čas, takže platí, co jsem psal výše) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.