Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zajimal by me duvod nutnosti prespani v hotelu kdyz to ma clovek 50 km domu :D : Tim nerejpu, proste jen ja bych radsi jel se vyspat domu na svoji matraci :D 

Odesláno

Rekl bych cas a pokud to bude narocnejsi i 50km je docela daleko.Nehlede treba rano brzo rano vstavat to radeji prespat na miste.

Mame planovany Decin ale MB budu spis dopoledne muzeum neco malo fotit - pokud pojedu.
Odpoledne tyz den jsem asi Belveder - Labska Stran - jedu tam na kafe ;) a zpatky prez MB pocitam kolem 18/21hod.

Odesláno
před 2 hodinami, Lihous napsal:

Odpoledne tyz den jsem asi Belveder - Labska Stran - jedu tam na kafe ;) a zpatky prez MB pocitam kolem 18/21hod.

Z Labské stráně je suprový výhled. Touhle dobou už by tam nemuselo lítat tolik polétavých mravenců jako když jsme tam byli my

Odesláno
před 4 hodinami, Scratch napsal:

zajimal by me duvod nutnosti prespani v hotelu kdyz to ma clovek 50 km domu

Jak psal @Medvěd prostě to tak pracovně má. :papa   Ale protože jsem taky rejpal , tak Jirko třeba proto, že to má domu 60 km takže třeba by náš medvěd musel ráno vstávat ve 4 hodiny a to se mu nechce a nebo třeba taky proto, že je tam služebním autem a neměl by jak ty kilometry vykázat, třeba zaměstnavatel radši z fondu zaplatí nocleh než benzín navíc a třeba a třeba a třeba . . .   víš prd.  :myslim     Prostě z nějakého důvodu tam musí zůstat no . . . 🙃  To není naše věc ikdyž jak píšeš taky mne napadlo to samé co tebe , ale neznáme pozadí a nic nám do toho není.    Život holt néééni peříčko.     Život je totiž procházka růžovou zahradou - ohneš se pro kytičku a někdo tě kopne do pérdele 🙊

Odesláno (upraveno)

Tak nic. Nakonec tam bude hafec řidičů z celý republiky + nějaký noční přesuny, tak budeme kecat spolem

No pár nás tu fakt je 

IMG_20211007_155925.jpg

IMG_20211007_155957.jpg

IMG_20211007_160752.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Tak to je hodně nudné parkoviště 🤪 A ano, že je tam Škodovka vidím 🙂

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Včera mi psal @radim.1008, že se dnes u mne odpoledne s rodinou zastaví a já jsem na to úplně zapomněl. :mad:

Po obědě nám dcera od Radunky přivezla vnoučka (6let) a vyrazili jsme na výlet. Když jsme dorazili na místo, přišla mi SMS, že je Radim v Mohelnici a že jede ke mě. Tak jsem mu hned volal a omluvil se mu.

Hrozně mě to mrzí. :grr To že mám sklerózu naštěstí nesouvisí s operací mozku. :myslim Kdybych se včera zmínil přítelkyni Radunce, tak by se to nestalo. Radime, ještě jednou se omlouvám a zároveň děkuji že na mě myslíš. :papa

Odesláno
před 21 minutami, Pepito napsal:

Kdybych se včera zmínil přítelkyni Radunce

Nic si z toho nedělej, já už jsem taky nucenej používat "externí paměť" (zákonitá) :D :super

Odesláno

minuly patek v 14:30 jsem potkal @Ota se synkem, v HoPo v aleji u trafiky. Troubil jsem Mazdickou :) :papa

Odesláno

Cca v 15:45 na D1 u Vyškova jsem předjel modrou 406 ( sedan, před face), klubová nálepka na víku kufru a na LZ dveřích. SPZ jsem nezaregistroval, ale zkusím zítra pohledat na kameře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...