Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Cestou z Chlebů jsem ještě rád znovu potkal Klemoně - stavil jsem se pro pár věcí a překvapil jsem ho relativně brzkým příjezdem. Teď už dřepím doma a s Helou si užíváme klidu bez Pavla. Ale on se zítra určitě vrátí

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
V 14. 5. 2021 at 18:53, ChouLu napsal:

@Goldinka Nene :) To je bejvalka Jardy.. teď už vozí nového majitele :) Vyměnil Fiestu ST za 106 R :) 

ach zoo, výběr výměny schvaluju :D 

Odesláno

@Pe.Tr jasný... Se to vešlo do kufru... A to jsem ještě do Brna vezl Medvědovi ten kovářský svěrák s ocelovou plotnou cca 100 kg.... 😃 

Odesláno
před 8 hodinami, KoudaK napsal:

@Pe.Tr jasný... Se to vešlo do kufru... A to jsem ještě do Brna vezl Medvědovi ten kovářský svěrák s ocelovou plotnou cca 100 kg.... 😃 

Potvrzuju 

Ten svěrák mi teda vyrazil dech, čekal jsem něco poněkud menšího. Snad to nějak využijeme 

Odesláno
před 12 hodinami, Pe.Tr napsal:

to mi privezl timhle? ja chci dojet s vozikem. moc se mi to do interieeu ke mne rvat teda nechce 🤣

Vem si starou deku. ;) na proložení KoudaK materiál dovezl. :D

Odesláno
před 16 hodinami, Pe.Tr napsal:

to mi privezl timhle? ja chci dojet s vozikem. moc se mi to do interieeu ke mne rvat teda nechce 🤣

Dyť máš jen hjundaj.... tak nepindej... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Odesláno

@Pe.Tr Ti klidně půjčím tu mojí nákladní 206🤣 aspoň by po dlouhé době byla opravdu nákladní:D (momentálně ale přemýšlím jestli bych do toho naložil motor RHY)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...