Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Milan jel ze servisu :D

Nebo do?

Nebyl na houbách? :)

Spíš připravuje sraz, neměl by se maskovat jako nová auta zkoušená v provozu? :)

Odesláno

Dneska ráno jsem viděl v Olmíku Shady27 s jeho bledě modrou GTi6 :) Jeli jsem Kií Cee`d se čtyřmi koly na střeše, takže jsem ani nezdravil :D Myslím, že to byla třída Míru? :myslim

Odesláno

Dneska jsem se v Liberci potkal se StibTem. Přiznávám, že to nebylo náhodné setkání, ale i tak jsem rád, když někoho z klubu potkám. Tímto, Tome, ještě jednou děkuju za odvoz z práce do bytu, pěkně jsme pokecali a snad jsem tou rychlodiagnostikou na mobilu aspoň trochu pomohl. Na ten krokáč a tlumiče se kdykoliv ozvi. :papa

Odesláno

Zbytek je na Peugeotu nad blinkrem :D ale konečně mě s tímhle někdo potkal, i když plánovaně. Eltona mám taky, ale nemám sebou notebook, abych fotku zmenšil a dal jí sem. :D

Odesláno
Tak já projíždím Žambérem a on se fláká někde pryč :D

Ale pak jsem jel zase do Krnova a tam taky nebyl :myslim

[upravil dne 27/7/13 09:39 od gronholmm]

:D Opět?? Hlásím, že ti včera zavřeli sedlo přes Suchý vrch. (Jabloné nad Orlicí - Červená Voda) objížďka 22km přes Králiky. Taky pěkná trasa. ;) Kdy pojedeš zase?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...