Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pátek 24.6. Nádražní ulice v Praze na Smíchově, dadadavid a páni buzerovat a trestat.... Nelíbily se jim tmavá světla nebo ten dredatej týpek za volantem? :D Asi kolem 7 večer to bylo :)

Odesláno

tak dneska ráno kolem 7:45 sem se splést nemohla:

černá 306 s webovou adresou klubu na zadním skle, Praha Řepy ulice Slánská, řidič mi připomínal Vvityho, ale jistá si tím fakt nejsem :))

[upravil dne 30/6/11 08:54 Goldinka]

Odesláno

Winca: Dnes o cca 14.30 hod vyjazd zo Žiliny smer BA. On starou cestou a ja na D1.Presne ako sa cesta rozdvojuje. Aj som trubil ,ale asi nepocul. Tymto ho pozdravujem.:papa

P 206 spz HC....

[upravil dne 30/6/11 16:22 Existujuci]

Odesláno

Včera 10:20, náměstí TGM v Holicích, stříbrná 406 break old, na plecháčích, RZ začínající 4E1 a klubovou samolepkou na pravém \"D\" sloupku. Ještě jsem si ji tady nikdy nevšiml. Kdopak to je? :myslim

Odesláno
Winca: Dnes o cca 14.30 hod vyjazd zo Žiliny smer BA. On starou cestou a ja na D1.Presne ako sa cesta rozdvojuje. Aj som trubil ,ale asi nepocul. Tymto ho pozdravujem.:papa

P 206 spz HC....

no jo bol som ve škole a ten čas cca odpoveda...a ešte ked mala nalepky na 5.dverach tak som to bol určite ja :)..som važne nepočul,som mal hudbu nahlas celkom, inak bych blikol aspoň.... som ťa musiel teda niekde objehať lebo do spätneho som pozeral a tam som žiadnu 307 sedmu nevidel a jedine v pravom pruhu si musel isť teda inak si to nevym vysvetliť :) ....sorry ešte raz :) a zdravim taky :)

[upravil dne 30/6/11 19:50 winco]

Odesláno

P 206 spz HC....

no jo bol som ve škole a ten čas cca odpoveda...a ešte ked mala nalepky na 5.dverach tak som to bol určite ja :)..som važne nepočul,som mal hudbu nahlas celkom, inak bych blikol aspoň.... som ťa musiel teda niekde objehať lebo do spätneho som pozeral a tam som žiadnu 307 sedmu nevidel a jedine v pravom pruhu si musel isť teda inak si to nevym vysvetliť :) ....sorry ešte raz :) a zdravim taky :)

[upravil dne 30/6/11 19:50 winco]

Ja som letel jako šialeny cez Žilinu a na konci som ta dobiehal presne ako sa rozdvojuje cesta. Tazko by si ma videl lebo ty si zacal klesat a ja stupat na D1. Mas cerveny interier ? to som tam zazrel...Apropooo: bol som na OII nie na P307. Inak v pohode.:papa

Odesláno

no tak to som ťa duplom nemohol spoznať :D a jasne že mám červeny interier.....a aj ten čas sedí, takže som to bol určite ja....

no tak nabuduce budem viac sledovať auta okolo a duplom blaznou v O II :D

Odesláno
no tak to som ťa duplom nemohol spoznať :D a jasne že mám červeny interier.....a aj ten čas sedí, takže som to bol určite ja....

no tak nabuduce budem viac sledovať auta okolo a duplom blaznou v O II :D

:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Já jel včera trasu Nová Paka - Úlibice - Hradec Králové - Vysoké Mýto - Litomyšl....no prostě až do Brna a zpátky přes Pardubice a nikoho jsem cestou nepotkal....a to jsem čekal, že aspoň v Brně někoho potkám, když je zde silná Brněnská členská základna... :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pred pár dnami peugeot 406coupe v senci farba mám pocit taká bledo modro zelená metalíza s matnou čiernou kapotou a na boku velké nálepky peugeot,možno ani nie v klube kto vie:myslim

Odesláno

v patek jsem asi zahlidl na obchvatu Slaneho nekdy kolem 13.h. Scratche, nalepeneho za zadkem nejakyho Iveca nebo co to bylo? Byl jsi to ty ? Byla tam omezena rychlost z 90 na 50 a delali tam asfalt, nestihl jsem ani bliknout, kdyz jsem te spatril za tou dodavkou :D

Odesláno

Ahoj :), byl jsem to ja, spechal jsem z Mostu do Prahy nalozit zenu a hura do Jilemnice na prezuti kol na motorce, musel jsem to stihnout do 16:00 a to jeste vyzvednout zenu v centru, doma psa a veci na chalupu a ty gumy :D. Bylo to docela husty, ale stihl jsem to :D. Ja si te nevsimnul, prehlidnul jsem i ten asfalt v prvni chvili :D

Odesláno
...musel jsem to stihnout do 16:00 a to jeste vyzvednout zenu v centru, doma psa a veci na chalupu a ty gumy...

Ještě jsi zapomněl napsat....\"vyzvednout doma Stiflera, protože jsem neznal cestu do toho motocentra\"... :D

A aby to bylo úplně přesný, přijeli jsme do servisu v 16:06 hodin, takže jen opravdu nepatrné zpoždění (já jsem zdržoval :aut). :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...