Hafity Odesláno 26. červen 2007 Odesláno 26. červen 2007 Koukám, že máme v Chomutově překuníno! Citovat
Alek Odesláno 27. červen 2007 Odesláno 27. červen 2007 Původně zaslal: Honzin A nastartuješ pak ještě to auto? Jasně, někdy musí vykouknout ven přece:D A hned pěkně na hlavičku, a šup s ní na kouli, a ji vidí i ostatní mrchy a už si budou na tohle vozítko dávat bacha:mrk:myslim Citovat
GOHii Odesláno 28. červen 2007 Autor Odesláno 28. červen 2007 Původně zaslal: Hafity Koukám, že máme v Chomutově překuníno! Tahle kuna je z Kadaně ) Citovat
GOHii Odesláno 30. červen 2007 Autor Odesláno 30. červen 2007 Takže první pokus s chlupy z kavkazkého malamuta.... snad se ta potvrora lekne... Citovat
GOHii Odesláno 27. červenec 2007 Autor Odesláno 27. červenec 2007 Psí chlupy jsou bez odezvy, ta potvora si tam nocuje stále dál. Avšak už si nejsme tak jisti kunou. Když jsme stáli u auta a dálkově ho otevřeli, najednou z pod auta vyběhla veverka... Takže otázka zní, jak na VEVERKY... ? Citovat
Xonik Odesláno 27. červenec 2007 Odesláno 27. červenec 2007 Ahoj, měli jsme s kunama problem doma. Před 14 dny jsem vyrobil sklopec. Minulý pátek se jedna chytila. Tak jsme ji zlikvidovali a od té doby je pokoj. A dříve to býval kravál z půdy, měli jsme posraný balkon a i jsme je občas viděli. Taky se nám vloni v zimě stalo že jak sraly na půdě, tak to začlo prosakovat asi na 4 místech do bytu stropem. Byli tam jen fleky, ale vypadá to hnusně na bílém stropě žlutý flek o průměru asi 12 cm. A co jsem zlikvidoval tu jednu, tak je pokoj. Mám sklopec zase nachystaný, ale od té minulé soboty nic. A je klid. Tak snad to tak bude. Citovat
jozefsv Odesláno 27. červenec 2007 Odesláno 27. červenec 2007 Původně zaslal: GOHii Psí chlupy jsou bez odezvy, ta potvora si tam nocuje stále dál. Avšak už si nejsme tak jisti kunou. Když jsme stáli u auta a dálkově ho otevřeli, najednou z pod auta vyběhla veverka... Takže otázka zní, jak na VEVERKY... ? nasyp do susedovho auta lieskove orechy.alebo teda pod neho:D Citovat
chuck11 Odesláno 27. červenec 2007 Odesláno 27. červenec 2007 JJ jsou to svině tohle mi kdysi poslal známý jak ho navštívila havěť a nepřežila:D:D Citovat
bobo7 Odesláno 27. červenec 2007 Odesláno 27. červenec 2007 Ja jsem pouzil lidske vlasy,nemaji byt barvene a asi to funguje zatim tam neni zadna stopa. Citovat
GOHii Odesláno 29. červenec 2007 Autor Odesláno 29. červenec 2007 nasyp do susedovho auta lieskove orechy.alebo teda pod neho:D Dobrý nápad... [upravil dne 29/7/2007 GOHii] Citovat
PanKuko Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Ahoj, taky se podělím o zkušenost. Autem jezdím denně a kuna si ho na nocování vždy najde. Izolace pod kapotou již vzala za své, vše natahala k turbu a tam se to krásně speklo. Taky jí zachutnal vlnovec na sání vzduchu a krásně mi do něj nadělala dírky. Jednou si k motoru donesla i večeři, někde našla uzenou rybu a tu vtáhla nad převodovku. Po měsíci sem rybu našel když v autě nešlo vydržet puchem. Motor sem umyl, postříkal sprejem proti kunám, pověsil psí chlupy, navoněl voňavkou a kuna tam stále leze. Auto je 406ka, někdy parkuje v Praze, jindy u Chlumce a jako nocleh auto využívá kuna všude. Nejlépe když prší a jde si tam opucovat špinavý nohy! Teď sem koupil plašič tak zkusím ten, protože už nevím jak jinak se kuny zbavit. Když je venku druhé auto leze do něj také, ve Felicii ji šmakuje izolace na přepážce a hadičky ostřikovačů. Přemýšlel sem zamezit ji vstup ale když zadělám mezeru u nápravnice počítám že tam bude lézt jinudy, protáhne se všude! :-( Citovat
Agrafik Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 U kolegy jsme zkoušeli kdeco, plašiče .. . Nakonec uspěla siréna s PIR čidlem. Párkrát to zařvalo a pak byl pokoj. Jediný problém, že ji nezachytila vždy, ale to byl možná plus, že v tom nenašla systém a děsilo ji to náhodně. Kočky na to reagujou docela dobře taky, podruhé už tam neleze. Citovat
Jirkap Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Taky jsem bojoval, nejúčinnější i když to zní blbě je pánská moč V tom autě to jde, ale blbě, ale na půdě vždy úspěch. Citovat
Haryk Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 tady je taky posáno jak na kuny, osvědčil se mě WC blog Citovat
Otofon Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Ja mel taky bud kunu nebo kocku,jak se mi prohazela kolem motoru.Horsi vsak bylo to,ze ji ucitil pes,ktery se za ni chtel za kazdou cenu dostat.Takze lizatko jsem nasel vyrvane asi 2m od auta,rozkousane jak derovackou a totalne doskrabany \"blatnik\"nad prednim kolem.Ze to byl pes jsem se dozvedel az za tyden,od znameho,ktery videl,jak mi tam \"trha\"plasty z auta.Policie ho odchytila a po domluve s majitelem psa jsme se vyrovnali...;-) Citovat
Pacho69 Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Z času na čas, když otevřu kapotu, mám na černém krytu motoru něco, co by se dalo nazvat jako stopy. Rozhodně to není flek z kapky nebo tak něco. Jsem si myslel, že v Praze na sídlišti je kuna okrajovou záležitostí, že mi tohle nehrozí. Obzvláště, když u nás je na parkovišti šrumec i v noci. Zatím jsem nenašel nic rozkousaného nebo poškozeného, ale ne všude je běžně vidět. Když to tak pročítám, asi přidělám do motoru fotopast, abych viděl, s kým mám tu čest. Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Ahoj, taky se podělím o zkušenost. Autem jezdím denně a kuna si ho na nocování vždy najde. Izolace pod kapotou již vzala za své, vše natahala k turbu a tam se to krásně speklo. Taky jí zachutnal vlnovec na sání vzduchu a krásně mi do něj nadělala dírky. Jednou si k motoru donesla i večeři, někde našla uzenou rybu a tu vtáhla nad převodovku. Po měsíci sem rybu našel když v autě nešlo vydržet puchem. Motor sem umyl, postříkal sprejem proti kunám, pověsil psí chlupy, navoněl voňavkou a kuna tam stále leze. Auto je 406ka, někdy parkuje v Praze, jindy u Chlumce a jako nocleh auto využívá kuna všude. Nejlépe když prší a jde si tam opucovat špinavý nohy! Teď sem koupil plašič tak zkusím ten, protože už nevím jak jinak se kuny zbavit. Když je venku druhé auto leze do něj také, ve Felicii ji šmakuje izolace na přepážce a hadičky ostřikovačů. Přemýšlel sem zamezit ji vstup ale když zadělám mezeru u nápravnice počítám že tam bude lézt jinudy, protáhne se všude! :-( Měl jsem také problém se ji zbavit kolik peněz jsem vyhodil a pořád lezla. Nakonec jak se kluci stříhali dal jsem vlasy do punčochy a pověsil na posilovač kde lezla a od té doby klid....(zatím) Citovat
mirra 66 Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Zdravím poté co synatorovi byli sezrany kable ke svickam nechal si do svého hyundai namontovat elektronický plasic a zatím má klid. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 Já používám dlouhodobě tohle: http://www.decodoma.cz/Sprej-proti-kunam-200-ml.html Zatím jsem po tom žádný ťapičky neobjevil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.