Přejít na obsah

Otofon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Jablunkov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Otofon's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. Otofon

    zlomena měrka oleje 307 hdi

    1.6.hdi 80 kw.Do vanny nemá šanci propadnout.Je to ve vanně tak klikaté a na konci je vevnitř kolík,takže to nehrozí.Včera jsem sundal vannu a vytlacil merku zpet nahoru.Je to ta nejvyraznější trubička na fotce,u sítka.Taky uz mi to nedalo a chtel jsem si normalne zmerit olej merkou a ne furt nejakyma dratkama apod.
  2. Otofon

    Odstranění fap a legislativa

    Cca před rokem jsem daval vstřiky na kontrolu,protože jsem kouřil jako prase---černě--- Prý je jen vyčistili,ale vysledek je o 100% lepší.Černě nekouřím,spíš jen jakoby takové zaprášení při noze na zemi,ale to vidím jen když je tma a jede za mnou auto,ktere mi svítí na zadek.Filtr není vybitý cely.Rikal jsem si,aby spaliny sly vybitym prumerem filtru,na prumer te ohebne trubky (dratene)nebo jak to popsat primo dal do vyfuku.
  3. Otofon

    Odstranění fap a legislativa

    Dnes dělány emise:Dovolena hodnota kouřivosti 0,51 moje hodnota kouřivosti 2,86 (Mam Filtr vykuchaný) Nepustili mně. Můžete mi říct jak legálně procházíte?
  4. Zdravím,prosím,dokažete mi říct historii citroenu,nebo jen peugeoty? Tady VIN: VF7RDRHRH54056068 Děkuji
  5. Otofon

    Jede nekdo do Svycarska?

    Aha to by mne uz dp te doby asi zavreli.Neni to v Zeneve,je to na dalnici smerem do rakouska,nemecka :-(
  6. Zdravim,jak jsem byl o vikendu v Zeneve a jak jsem chtel platit u jedne pumpy,tak mi nevzalo kartu.Prosim kluci,nemate tam nekdo cestu?Ze by jste tech 20e tam vratili za mne.Dala mi jen adresu benzinky a ze mam penize poslat postou.To me ale bude stat 26ecek.Tak nevim,jak z toho ven. :-(Byl jsem rad,ze jsem se s ni domluvil alespon na necem...Ma i jeji anglictina nebyla nic moc.
  7. Otofon

    Autosalon v Ženevě

    ...nebo 4 lidi v autě,to by vyslo jako autobus...Jen v 307ce sedet v zadu...to by se kolegum asi nelíííbilo...:-D
  8. Otofon

    Autosalon v Ženevě

    Hmm,tak vidím to asi na ten bus.Sice tam asi umřu,ale bude mne to stát jen 2000 kč.A to se vyplatí,,,
  9. Otofon

    Autosalon v Ženevě

    Právě jsem si to trosku počítal...Jedu z východu republiky,takze Slovenska dalnicka cca 280kc,Rakouska cca 280,Svycarska cca 1100kc,Palivo tam i zpet 6000kc pocitam.(nevím,jestli bych s tím vystačil).Vstup 400kc a parking 500kc...takže spíš letet letadlem?
  10. Zdravím,moc rád bych se tam autem vydal.Můžete mi říct vaše zkušenosti a kolik vás to cca stálo?Palivo,dalniční znamky,parkovné...Dost lidí mně od toho odrazuje,kvůli té cesty.:-( Jeli bychom ve dvojku. Ale je to můj sen se tam podívat :-)
  11. Zdravim,neco uz jsem tu cetl ale pres to. Byl jsem v Zabrehu v Peugeotu menit zhavice a kdyz jsem prijel domu cca 200km,tak mi zacal vibrovat motor.Mam vypozorovane asi toto:Pri neutralu po nastartovani vibruje min,nez pri zahratem motoru.To jde pak citit i v kabine jak to se mnou trepe.Z vyfuku jdou spaliny jakoby prerusovane.Myslim,ze to zacne trepat kdyz auto vice honim za plynem.Uz se mi to stalo jednou,ale po doliti nafty to prestalo.Ted jsem dolil naftu a porad stejne.Pri kazdem tankovani dolivam aditivum.Jde tim auto predavkovat?Minule jsem nalil vic nez kolik je psane,motor zacal vibrovat,dolil jsem naftu,uz bez aditiva a byl klid.Musim to nekde napichnout na Pc nebo mam zkusit vymenit palivovy filtr,jak uz jsem tady nekde cetl?I kdyz jsem s Necasem moc spokojen,nechci k nemu zase jet,aby se mi na to podival,kdyz jsem od neho v patek prijel.Diky za pripadne rady...jo a nedymi a otacky jsou porad stejne VF33C9HZC83628510
  12. Otofon

    Dny NATO v Ostravě

    ...jsem čerstvě otcem,takže máme doma jiné starosti ,proto letos nepojedu,ale těm kdo tam jeste nebyli doporučuji.Uuužasná akce.
  13. jj,musí se to vyndat i s kolíkem.Taky jsem kombinoval led osvetlení do interieru a problem jsem mel spis v tom,že ty ve strope jak jsem dal dve LED(dopredu,dozadu) tak mi trochu presvecovaly,kdyz jsem dal jednu LED druhou normal zarovku tak je to o.k. Ten odpor vlakna normalní žarovky to napětí srazí.Uvidíš,jak na tom budeš ty... ;-)
  14. Otofon

    307 RHR Sharkeezy

    Pekne
×
×
  • Vytvořit...