Přejít na obsah

bobo7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    162
  • Registrace

Vše od uživatele bobo7

  1. kde to čidlo presne je (nejedna se o DRV)
  2. Dobry den potřeboval bych radu od čeho se odrazit čerpadlo v nádrži nové diag píše viz fota děkuji
  3. Pokud bych vyměnil celý díl obě páčky musí se to potom přizpůsobit,není to moje auto měli jsme pujčené páčky z kelly uplně stejné konektory prostě vypadaly identické ,ale nešlo nastartovat.
  4. bobo7

    Klimatizace

    Ja si zvolim teplotu ve C nebo Fah. co se nastavuji hodiny a datum
  5. Ja mam rok 1/2 měněné horni uloženi - SKF, aby mě nepraskla pružina.V sobotu prdla pružina.Už to mam vyměněné,ale ložiska totalně KO.
  6. bobo7

    Vibrace v řízení

    Ja vím ,že si mohou nastavit toleranci na vyvažovačce, ukáže ti nuly ,ale pokud pujdeš třeba jinam tak to bude rozhozené. Vlastní zkušenost.dělaji to proto,že to ma rychleji vyvážené.
  7. bobo7

    Geometrie - sbíhavost 406

    Mohu jen potvrdit,že pokud nemají informace odjinud o zatížení na předni napravu 150mm a na zadni 160mm u 4O6 tak jim to program opravdu nenabizi viděl jsem to na vlastni oči a říkal,že maji poslední aktualizaci softu.Dokonce mě řekl,že fabije má předepsano,že musí mít plnou nádrž.Ja jsem to vyřešil alespon tak,že jsem zadek stáhl popruhem za tažné a předek za napravu.
  8. Ja jsem měl podobny problém ,vyměnil jsem kotouče a najednou se to chovalo při 90-100 jako nevyvážené kola tak jsem pořád přemyšlel kde je chyba.Znova jsem rozdělal kotouče a protože jsem tam máznul trochu grafitky na náboj tak si špatne dosedl kotouč a to nepatrné vychýlení zpusobovalo vybrace,nastříkal jsem tam potom jen WD a bylo to OK.
  9. bobo7

    Nefunkční blinkry 206 - VYŘEŠENO

    Nemám foto, auta nebyla moje jen jsem měl BSI a je to už hodně dlouho.
  10. bobo7

    Nefunkční blinkry 206 - VYŘEŠENO

    Ja jsem řešil dvě 206 nechodily blinkry - vadne relatka v BSI.
  11. bobo7

    led autozarovky

    Aby to nešlo zpět tak se tam daji diody. Ja mam udělany časovač a světelné čidlo a mam to připojené na mlhovky a v zrcatkach mam taky led které sviti na kliky. takže mě to svítí jen když je tma.dělal jsem to už hodně dlouho tak ani nemam nikde po ruce schema.
  12. bobo7

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    Zajimalo by mě jestli i komunikace s MUX chodi tempomat na 4 a 5 nechápu proč to nemají žabožrouti jako koncern vw.
  13. bobo7

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    Tak jsem zprovoznil taky tempomat a docela mě to dalo tak jen kdyby někdo tapal jako ja.Pravda je pokud se povoli tempomat v RJ a neni tam na brzdě spinač pro tempomat a začne to hlasit chybu tak na 90 procent ta jednotka bude podporovat tempomat myslim tim NEMUX komunikaci.Když jsem dodělal spínač brzd pro tempomat chyba byla nahodila a šla smazat.Pak jsem si ale vylamal zuby na brzdovych světlech -tempomat nechodil vše bylo zapojené ok napětí do jednotky RJ bylo ok ale tempomat nic stale mlčel - pak jsem zjistil že jde jen když po nastartovani nesešlápnu brzdovy pedal a hned jedu a už se mě rozsvitilo měl jsem LED žarovky na brzdová světla.
  14. bobo7

    led autozarovky

    Mě to nevadí jen konstatuji.Protože moc nepouživám mlhovky tak jsem tam dal bílé výkonné led a používám je jako go home.
  15. bobo7

    led autozarovky

    Mám v zadu led ze stualarm 95143red svitivost normální,ale v diag. hlasí vadný brzd.spínač
  16. bobo7

    Jak na tempomat – Fotodokumentace

    Zajímá mě u orig. propojení tempomatu z konektoru pod baterii 34V NR do kabiny na konektor temp. páčky 5V BA svazek 10PR jestli to může někdo potvrdit,že to jde přímo bez dalšího konektoru.Páčky ne MUX
  17. bobo7

    nastavenie stabilizatora

    To bych netvrdil podle návodu na výměnu jsou na tyči stabil. dvě plošky a v gum. silenbloku taky.Mají dosedat na sebe a pak se to ma utáhnout moment.klíčem a potom nasadit stab.tyčky. tak je popsane v orig. serv dok.peugeot.
  18. Zkus diagnostikovat přímo RJ motoru ,mě se stalo u některých aut,že při kompletní diag. to nekomunikovalo třeba s BSI ,ale při diag. jen BSI to normálně komunikovalo.
  19. bobo7

    vadny alternator?

    punkac : ok ja jsem to psal z mobilu a nějak jsem špatně viděl na N8 písmenka.
  20. bobo7

    vadny alternator?

    Mě se stalo to same prokluzovala rovnoběžka alternativu svítilo vybíjení potom se zasekla a začal alter. dobíjet ,koupil jsem novou klacku a vyměnil.
  21. bobo7

    zadní náprava

    Budu potřebovat měnit nějaké silenbloky na přední a potom na zadní nápravě jake koupit MOOG nebo FEBI nějak se nemohu rozhodnout.
  22. bobo7

    Blika kontrolka airbag - pouze v horku

    Ted jsem řešil podobný problem,instaloval jsem denní světla,nema to nic společného měl jsem odkrytované pojistky a odpojenou baterku.Po připojení baterie se mě najednou rozblikal airbag přisuzoval jsem to kontaktu pod sedačkou,protože jsem ji měl uplně vzadu.Po načtení diag. to byl pytel ve volantu špatny kontakt taky jsem nechapal souvislost.
  23. Měl by někdo zkratky barev vodíčů ve FR schematech.Nějak to nemohu nikde najít.Děkuji:mad:
  24. bobo7

    Diagnostika lexia

    napřiklad stara verze programu a na internetu je novější verze.
  25. bobo7

    Diagnostika lexia

    Tak jsem přešel taky na diagbox a podle HW by měla jit 5.29 nebo 5.28 ale po instalaci 5.02 vse ok potom update na 5.20 vše ok a potom mě to jde jen na 5.24 když dam 5.25 tak probehne aktualizace ale program diagbox uz nenaběhne a to jsem zkoušel i jiný path 5.25.To jsem z toho jelen.
×
×
  • Vytvořit...