Přejít na obsah

mirra 66

Uživatel
  • Počet příspěvků

    135
  • Registrace

Vše od uživatele mirra 66

  1. Zdravím jak píše jarokare u bočních dveří to dělá spínač, já ho podlozil cca 1,5-2mm by mělo stačit a zadní dveře jsou většinou polamane dráty v plastové průchoce. Ještě to stejné bývá u osvětlení SPZ.
  2. Zdravím, jelikož nikdo nereagoval na příspěvek (dotaz)takže vlastní zkušenost .Jsem po výměně rozvodů, brzdové kapaliny a celkové kontrole vše za příjemné ceny ,servisaci včetně majitele ochotní. Trochu nevýhoda je že servis je tak trochu mimo město kdo to zná je to areál bývalé muny. Servisuji peugeoty a citroeny hlavně ,ale i ostatní auta.Takže závěrem pežoťáci ,citronáci v okolí Břeclavi se na ně sklidným svědomím obraťte.
  3. Zdravím máte někdo zkušenost s autoservisem LE GARAGE v Břeclavi . Děkuji za odpovědi.
  4. mirra 66

    Peugeot Boxer 2013 potahy

    Zdravím v Hruškách u Břeclavi šije firma potahy na cokoli kvalita a spokojenost.
  5. mirra 66

    Sraz Brno

    Škoda messenger nemám takže nic ladit asi nebudu
  6. mirra 66

    Co jste dnes udelali...

    Zdravím začal jsem pomalu vařit bude nové zelí s novými brambory a bučková plněná roláda a odpoledne jdeme k synovi popřát vnucce k prvním narozeninám. To vše v poklidném nedělním tempu.
  7. mirra 66

    Jak vyměnit vodovodní ventil?

    Zdravím takže z praxe,dělám to v práci co chvíli,takže chytni sikovkami nebo něčím lepším za kolečko (kvůli větší páce)a systémem naši vaši to pomalý rozhybej když to nepůjde jedním směrem vrat to a znovu je dobré nechat téct trochu vodu aby vyplavovala vodní kámen po troše úsilí by to mělo fungovat.S tou výměnou kužely stojí cca 150 Kč jak kde po vymontovani se může stát že tam zůstane těsnění je celkem tenké takže se může přehlédnout takže pryč s ním na nové kuzelce je nové, dosedaci plocha bývá většinou čistá. Celý problém bývá v tom že pokud se ventilem nějaký čas nehybe narůstá mezi tělem a sedlem kamen.Praci zdar a nebát se toho je to jen voda.
  8. Zdravím ohledně servisu vozar jezdili jsme tam se sluzebnimi a velice špatná zkušenost klidně zaprou i nos mezi ocmi. Něco nám dodatečně montovali,v záruce to odešlo a oni tvrdili že nic takového nedělali naštěstí byly doklady a bylo toho víc.Se svým jezdím do jonalu a za osm let žádný problém.
  9. Zdravím,jen malý dotaz pro znalé.Může být diagnostika konnwei kw 903 trvale připojena v obd zásuvce? Díky za odpovědi.
  10. Zdravím podívej se na firmu HAMA mám je od nich roky a spokojenost maximální.
  11. mirra 66

    Co jste dnes udelali...

    Zdravím tak už jsem vymaloval,pospravoval co se dalo,dnes zabetonoval desku pod garáž a ted vařím šunku jelikož nám začal v práci třetí týden nouzového režimu sedím doma a čekám jestli bude nějaký výjezd a nebo mě jebne jen tak.
  12. Zdravím také jsem to řešil normálně jsem tankoval benzín 95,začal jsem ho míchat sem tam se 100 a na zimu tankují většinou jen 100 a je po problému
  13. Zdravím ,při kolika stupních celsia se rozsvěcuje kontrolka teploty?Samozřejmě u 301 benzín.Díky za odpovědi.
  14. Zdravím,může mi někdo potvrdit že u VTička je obsah motorového oleje cca 3.5l. Samozřejmně se jedná o 301,1.6 benzín.Díky za reakce.
  15. Zdravím,jaké používáte zapalovací svíčky myslím kolik elektrod a typ hodlám si je tentokrát vyměnit sám.Motor 1.6 vti 85kw.Díky za tipy.
  16. mirra 66

    Kryt motora, odhlučnenie

    Zdravím,ploutev mám zmizel tim aerodynamicky hluk původní antény příjem ve městech bez problémů mimo jen silnější vysílače,kapotu podlepit firma a-hifi má na stránkách spousty materiálů na odhlucneni a na stránkách ali expresu se dá pořídit těsnění mezi kapotu a masku.
  17. mirra 66

    Lavice zadní sedačky

    Žádné maturovani,jednou rukou odtlacit molitam sedaku tak aby bylo vidět do pouzdra a potom delším sroubovakem cca 5 mm silnym odehnout drát jak je vidět na nakresu jedná se o posunuti cca 2-3mm a sedak je uvolněny dělal jsem to už vícekrát a nevidim důvod zarazky na pouzdrech urážet.Nové pouzdra jsou k mání na aliexpresu.
  18. mirra 66

    Osvětlení SPZ

    Zdravím dal jsem na Boxera z nouze 24v žárovky a hlásil chybu jak při spálená žárovce.
  19. Zdravím,taky mám kameru panasonic a zjistil jsem,že když dám místo nabijeciho adapteru powerbanku kamera funguje jako kdyby byla připojena na nabíjení a vesele funguje dál akorat že z ni vede kabel.
  20. mirra 66

    Externí USB zvukovka....

    Zdravím taky jsem to před časem řešil nakonec jsem pořídil sluchátka arktic p 531 mají vlastní zesilovač,napájení a připojení přes usb a jsou 5.1.Nebo se podívat na něco podobného.
  21. Zdravím,už jste někdo tankoval do 301 jinačí benzín než 95? S jakým výsledkem?Ptám se jen tak ze zajímavosti.
  22. Zdravím já mám trochu přes 190cm,žádný drobek taky nejsem když sedím nad hlavu se mi vleze pěst a i když mám sedacku posunutou celkem vzadu má tam synator ktery je skoro stejně vysoký dost místa na kolena,v předu je dost místa i na dlouhé nohy aspoň po 3.letech používání 301.
×
×
  • Vytvořit...